Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα κανω την πιο χαζη ερωτηση που ισως να εχει γινει στο φορουμ ....αλλα θα την κανω!

εχω ενα μινι λαπτοπ γεματο με φωτογραφιες και βιντεακια και εγγραφα και εχω και ενα καινουριο επιτραπεζιο πισι στο οποιο και θελω να τα μεταφερω! και ρωταω εγω τωρα...με ενα απλο καλωδιο usb αν σθνδεσω τις δυο συσκευες θα κανω τιποτα? ετσι δεν συνδεεται για παραδειγμα μια φωτογραφικη μηχανη με ενα πισι?ετσι δεν μεταφερονται δεδομενα?

Δημοσ.

Βαικά, θα πας σε ένα ηλεκτρονικό εργαστήριο και θα του πεις οτι θες ένα ethernet για μεταφορά απο pc σε pc. Είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με ένα κοινό ethernet, μονο που έχει ανάποδα δυο καλώδιακια. Η είσοδος δεδομένων στην μια ακρη, καταλήγει στην έξοδο στην άλλη και τούμπαλην. Η αν έχεις πρόχειρα δυο καλώδια ethernet, πας και αγοράζεις ένα switch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς επίσης και χωρίς καλώδια με την προϋπόθεση πως θα είναι στο δίκτυο σου. Δηλαδή αν εχεις router σπίτι σου μπορείς να το κανείς και ασύρματα. Θα χρειαστεί όμως περισσότερος χρόνος απ' ότι αν είναι απ' ευθείας συνδεδεμένα τα δυο pc με καλωδιο

Επεξ/σία από disqualified
Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις δύο υπολογιστές στο σπίτι και φαντάζομαι είναι και τα δύο συνδεμένα στο internet μέσω του router σου (το netbook ασύρματα και το σταθερό ενσύρματα) τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την κοινή χρήση στο netbook και να κάνεις κοινόχρηστο τον φάκελο με τα αρχεία που θέλεις να αντιγράψεις.

Ούτε καλώδια ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Βαικά, θα πας σε ένα ηλεκτρονικό εργαστήριο και θα του πεις οτι θες ένα ethernet για μεταφορά απο pc σε pc. Είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με ένα κοινό ethernet, μονο που έχει ανάποδα δυο καλώδιακια. Η είσοδος δεδομένων στην μια ακρη, καταλήγει στην έξοδο στην άλλη και τούμπαλην. Η αν έχεις πρόχειρα δυο καλώδια ethernet, πας και αγοράζεις ένα switch.

δε χρειαζεται πλεον.και με απλο καλωδιο γινεται δουλεια

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις δύο υπολογιστές στο σπίτι και φαντάζομαι είναι και τα δύο συνδεμένα στο internet μέσω του router σου (το netbook ασύρματα και το σταθερό ενσύρματα) τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την κοινή χρήση στο netbook και να κάνεις κοινόχρηστο τον φάκελο με τα αρχεία που θέλεις να αντιγράψεις.

το σταθερο ειναι και αυτο συνδεδεμενο ασυρματα με ιντερνετ.

Δημοσ.

αυτο εκανα...καλα ειστε τελειοι!!!δινετε απαντησεις ....για ολους και για ολα!! για αυτο μου αρεσετε...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...