Hamurabi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παιδια καλησπερα. μολυνε το λαπτοπ του πατερα μου αυτος ο κωλο ιος που λεει οτι ειναι απτο υπουργειο προστασιας του πολιτη και ζηταει 100 ευρω δηθεν. Θα κανα ενα φορματ να τελειωνουμε αλλα εχει αρχεια πολυ σημαντικα της δουλειας του.Βγαινει αυτος ο ιος??? παρακαλω για βοηθεια,ειναι σημαντικο!
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Thread με πληροφοριες Boot με linux live cd, αντεγραψε οτι θελεις να χεις το κεφαλι σου ησυχο και στη συνεχεια ακολουθησε το thread
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 κανε επαναφορα σε προγενεστερη ημερομηνια, ετσι το ελυσα εγω με τον ιο της διωξης, αυτο με το υπουργειο προστασιας του πολιτη πρωτη φορα το ακουω
Hamurabi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Απλη επαναφορα εκανες; χωρις antivirus μετα ή κατι τετοιο;
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 εκανα επαναφορα με το δισκακι των windows οπου διεγραψε τον ιο και ξεμπλοκαρε, μετα εκανα scan με antivirus αλλα δεν βρηκε τιποτα οποτε μετα κυλησαν ομαλα και δεν μου ξαναδημιουργησε προβλημα
Antwni Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 ρε μουρτζολβλαχεεεεε δεν ρωτάει εσένα!! Στον ts πήγαινε!! Όνομα και πράγμα!! χαχαχα :lol: 1
z4rx07 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Και γενικώς προσέχουμε που πλοηγούμαστε και τί συνδέσμους ανοίγουμε.
ICheats Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μπορούσες να μπεις σε ασφαλή λειτουργία με ίντερνετ, να κατεβάσεις το malware bytes και να κάνεις ένα σκανάρισμα... όταν το βγάλεις μπαίνεις σε κανονική και τέλειωσες!!
kickback Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μπορούσες να μπεις σε ασφαλή λειτουργία με ίντερνετ, να κατεβάσεις το malware bytes και να κάνεις ένα σκανάρισμα... όταν το βγάλεις μπαίνεις σε κανονική και τέλειωσες!! Σωστός ο ICheats το έχω κάνει στην δουλεία πάνω από 30 φορές με 100% επιτυχία... 1
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Όλοι στις ΧΧΧ είναι στην δουλειά σου κ χωρίς προστασίες ? Στο Δημόσιο είσαι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα