Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω έχει πολλά φαγάδικα και εστιατόρια με φαγητά "της γειτονικής χώρας" και γενικότερα παίζει πολύ ανατολίτικο λόγω μεταναστών .

Αποκεί και πέρα η Αγγλική κουζίαν σαν Αγγλική είναι μια σαβούρα και μισή . Δεν έχουν πολιτισμό στον τομέα φαγητό , εννοώ με την έννοια του "παραδοσιακού" όπως έχουμε εδω τα γεμιστά . Για αυτό και κυριαρχεί η διεθνής κουζίνα .

Αποκεί και πέρα , το κλασσικό fish and chips . Λαϊκιστί , μπακαλιάρος με πατάτες .

Δημοσ.

Για αγγλικη κουζινα λεω. Δεν μπορει να εχει μονο σαβουρα. Για fish and chips αποσο ξερω πρεπει να εχει και γλωσσα με πατατες και θεωρειται καλυτερο/ακριβοτερο..

Δημοσ.
Για αγγλικη κουζινα λεω. Δεν μπορει να εχει μονο σαβουρα. Για fish and chips αποσο ξερω πρεπει να εχει και γλωσσα με πατατες και θεωρειται καλυτερο/ακριβοτερο..

English Breakfast, sheperd's pie, πουτιγκα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πέρα από αυτά που έδωσε link ο REDODIN7, θα πρότεινα:

ΣΙΓΟΥΡΑ doner kebab με garlic sauce και τουρσί που βάζουν από πάνω οι Ανατολίτες.

Must to eat, καραμελωμένα κρεμμύδια (relish) σε hot dog.

Επίσης, κρέας με πουρέ και gravy. Απόλαυση.

Και το ultimate uber super γλυκό... fudge βουτύρου.

Δημοσ.

Καλυτερη ερωτηση ειναι που να φας και όχι τι να φας. Μια χαρα ειναι η Αγγλικη κουζίνα παντως και όταν μιλάμε για Λονδινο εννοουμε την ΝΥ της Ευρωπης, μπορεις να βρεις φαγητό απο κάθε κουζίνα/σχολη του πλανήτη. Στις 6 μέρες που ήμουν εκεί μόνο τη φορα που πήγα σε μια pub για fish and chips δεν μου αρεσε το φαγητό γιατι παραηταν προχειρο και κακομαγειρεμένο, από ολες τις αλλες μου επιλογές έμεινα πολύ ευχαριστημενος. Τιμες γύρω στις 15-20 λίρες με ποτο για ενα ατομο.

Δημοσ.

Πέρα από αυτά που έδωσε link ο REDODIN7, θα πρότεινα:

ΣΙΓΟΥΡΑ doner kebab με garlic sauce και τουρσί που βάζουν από πάνω οι Ανατολίτες.

Must to eat, καραμελωμένα κρεμμύδια (relish) σε hot dog.

Επίσης, κρέας με πουρέ και gravy. Απόλαυση.

Και το ultimate uber super γλυκό... fudge βουτύρου.

μας δουλευεις;

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι το link που σου εδωσε ειναι αχρηστο ετσι?

Επειδη εσυ θα φας fish and chips, δεν σημαινει οτι θα ειναι καλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...