Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν γρήγορα επειδή θα σβήσει το λάπτοπ όπου να'ναι, όλη η πολυκατοικία έχει ρεύμα κανονικά εκτός από μένα.Είδα τον πίνακα αν έχει πέσει ο γενικός αλλά εκτός του ότι ο πίνακας είναι παλαιού τύπου, δεν βλέπω κάτι.

Οπότε ή η σπιτονοικοκυρά δεν έχει πληρώσει την ΔΕΗ μου(σε αυτήν θα έρχεται το ρεύμα μου) ή... τι;

Έχω αρχίσει και φοβάμαι πολύ.Θα χαλάσουν τα τρόφιμα στο ψυγείο.Γιατί δεν έχω ρεύμα;Βοήθεια!

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. αν είναι τόσο παλιού τύπου ο πίνακας, ίσως κάηκε η ασφάλεια; Έχει κάτι χοντρα στρογγυλά καπάκια πορσελάνινα ο πίνακας; Σαν αυτήν που φαίνεται στο κέντρο αυτουνού;

dsc01887te5.jpg

2. αν σου κόψανε το ρεύμα, θα έχουν κρεμάσει ένα ταμπελάκι πάνω στο ρολόι σου, που γράφει τα σχετικά.

3. ίσως έχει πέσει η ασφάλεια στο ρολόι σου (στην χελώνα την λεγόμενη).

• Like 1
Δημοσ.

Δες τον πίνακα αν έχει πέσει καμιά ασφάλεια, για να σου κοπεί το ρεύμα πρέπει να έρθει συνεργείο. Δεν πατάνε κουμπάκια από την ΔΕΗ και το κόβουν.

Δημοσ.

ναι αυτόν τον πίνακα έχω ξεβίδωσα αυτό το λευκό και αυτό που είχε μέσα το άλλαξα με ένα καινούριο που μου άφησε η σπιτονοικοκυρά και πάλι δεν έχω ρεύμα. άλλη λύση?

η χελώνα που είναι?

Δημοσ.

να πάω κάτω στα ρολόγια? και τι να κάνω? αχ δεν έχω πολύ μπαταρία στο λάπτοπ.από την μέρα που ήρθα στην Αθήνα μου πάνε όλα ΣΚΑΤΑ!

Δημοσ.

τσέκαρε τον μετρητή σου, κάπου στην είσοδο της πολυκατοικίας είναι.

rologi.JPG

αν έχει κάτι σαν τον κόκκινο μοχλό που φαίνεται εδώ, γύρνα τον στο on (μπορεί να μην γράφει on/off, οπότε από την θέση που είναι γύρνα τον στην ανάποδη και μετά ξανά στην αρχική).

Δημοσ.

Κατω στην εισοδο της πολυκατοικιας, λογικα θα εχει ενα μεγαλο κουτι (συνηθως με ξυλινες ποσρτες), οπου μεσα εχει ολα τα ρολογια.

Εκει πρεπει να βρεις το δικο σου με βαση το νουμερο που γραφει ο λογαριασμος (αν εχεις), και το ασημενιο ταμπελακι που θα εχει πανω του το κιβωτιο, και να δεις αν εχει κλεισμενη την ασφαλεια.

Αν ειναι πιο παλιου τυπου απο αυτο της εικονας, θα εχει ενα κοκκινο κουμπι στα αριστερα του, δες αν ειναι πολυ εξω (πανω απο 3 εκατοστα), και σπτρωξτο προς τα μεσα.

koyti-7.jpg

Δημοσ.

Λεφτέρ, αλήθεια, αυτό τι κάνει; Αποκλείω το ενδεχόμενο να κόβει τη παροχή ρεύματος. Χμ;

Τι εννοεις αποκλειεις; Ο κοκκινος διακοπτης αυτο ακριβως κανει, κοβει την παροχη.

Δημοσ.

Λεφτέρ, αλήθεια, αυτό τι κάνει; Αποκλείω το ενδεχόμενο να κόβει τη παροχή ρεύματος. Χμ;

κάτι μετρητές αρχαίοι έχουν μέσα ένα τέτοιο

3X5s4.jpg

και με τον μοχλό αυτόν μπορείς να την ανεβάσεις αν πέσει (την ασφάλεια ε) χωρίς να ανοίξεις το σφραγισμένο (υποτίθεται) κουτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...