pavlinara Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν γρήγορα επειδή θα σβήσει το λάπτοπ όπου να'ναι, όλη η πολυκατοικία έχει ρεύμα κανονικά εκτός από μένα.Είδα τον πίνακα αν έχει πέσει ο γενικός αλλά εκτός του ότι ο πίνακας είναι παλαιού τύπου, δεν βλέπω κάτι. Οπότε ή η σπιτονοικοκυρά δεν έχει πληρώσει την ΔΕΗ μου(σε αυτήν θα έρχεται το ρεύμα μου) ή... τι; Έχω αρχίσει και φοβάμαι πολύ.Θα χαλάσουν τα τρόφιμα στο ψυγείο.Γιατί δεν έχω ρεύμα;Βοήθεια!
leftermann Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 1. αν είναι τόσο παλιού τύπου ο πίνακας, ίσως κάηκε η ασφάλεια; Έχει κάτι χοντρα στρογγυλά καπάκια πορσελάνινα ο πίνακας; Σαν αυτήν που φαίνεται στο κέντρο αυτουνού; 2. αν σου κόψανε το ρεύμα, θα έχουν κρεμάσει ένα ταμπελάκι πάνω στο ρολόι σου, που γράφει τα σχετικά. 3. ίσως έχει πέσει η ασφάλεια στο ρολόι σου (στην χελώνα την λεγόμενη). 1
CtrlFreak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δες τον πίνακα αν έχει πέσει καμιά ασφάλεια, για να σου κοπεί το ρεύμα πρέπει να έρθει συνεργείο. Δεν πατάνε κουμπάκια από την ΔΕΗ και το κόβουν.
pavlinara Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ναι αυτόν τον πίνακα έχω ξεβίδωσα αυτό το λευκό και αυτό που είχε μέσα το άλλαξα με ένα καινούριο που μου άφησε η σπιτονοικοκυρά και πάλι δεν έχω ρεύμα. άλλη λύση? η χελώνα που είναι?
Joshua21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Πάντως λίγο δύσκολο να σου έκοψε η ΔΕΗ το ρεύμα λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα...
pavlinara Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 να πάω κάτω στα ρολόγια? και τι να κάνω? αχ δεν έχω πολύ μπαταρία στο λάπτοπ.από την μέρα που ήρθα στην Αθήνα μου πάνε όλα ΣΚΑΤΑ!
g_alkis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τέτοια ώρα δύσκολα να βρεθεί λύση. Μην φας όλα τα τρόφιμα όμως. 1
leftermann Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 τσέκαρε τον μετρητή σου, κάπου στην είσοδο της πολυκατοικίας είναι. αν έχει κάτι σαν τον κόκκινο μοχλό που φαίνεται εδώ, γύρνα τον στο on (μπορεί να μην γράφει on/off, οπότε από την θέση που είναι γύρνα τον στην ανάποδη και μετά ξανά στην αρχική).
pournaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Κατω στην εισοδο της πολυκατοικιας, λογικα θα εχει ενα μεγαλο κουτι (συνηθως με ξυλινες ποσρτες), οπου μεσα εχει ολα τα ρολογια. Εκει πρεπει να βρεις το δικο σου με βαση το νουμερο που γραφει ο λογαριασμος (αν εχεις), και το ασημενιο ταμπελακι που θα εχει πανω του το κιβωτιο, και να δεις αν εχει κλεισμενη την ασφαλεια. Αν ειναι πιο παλιου τυπου απο αυτο της εικονας, θα εχει ενα κοκκινο κουμπι στα αριστερα του, δες αν ειναι πολυ εξω (πανω απο 3 εκατοστα), και σπτρωξτο προς τα μεσα.
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Λεφτέρ, αλήθεια, αυτό τι κάνει; Αποκλείω το ενδεχόμενο να κόβει τη παροχή ρεύματος. Χμ;
pournaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Λεφτέρ, αλήθεια, αυτό τι κάνει; Αποκλείω το ενδεχόμενο να κόβει τη παροχή ρεύματος. Χμ; Τι εννοεις αποκλειεις; Ο κοκκινος διακοπτης αυτο ακριβως κανει, κοβει την παροχη.
leftermann Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Λεφτέρ, αλήθεια, αυτό τι κάνει; Αποκλείω το ενδεχόμενο να κόβει τη παροχή ρεύματος. Χμ; κάτι μετρητές αρχαίοι έχουν μέσα ένα τέτοιο και με τον μοχλό αυτόν μπορείς να την ανεβάσεις αν πέσει (την ασφάλεια ε) χωρίς να ανοίξεις το σφραγισμένο (υποτίθεται) κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα