giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τι εννοεις αποκλειεις; Ο κοκκινος διακοπτης αυτο ακριβως κανει, κοβει την παροχη. "Αποκλείω" γιατί σε αυτά τα κουτιά μπορεί να επέμβει ο κάθε περαστικός. 1
tehAllantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ρεύμα δεν έχει, ίντερνετς πως έχει; φλασάκι;
tehAllantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ε τότε γιατί δεν ολοκληρώνει το έργο και δεν τραβάει και καμία μπαλαντέζα από δίπλα ξερωγώ; 1
aris1986 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Καλα αλλος στην πολυκατικοια δεν υπαρχει να ζητησει βοήθεια;
pavlinara Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 οικογενειακή πολυκατοικία όλη για ύπνο είναι. ίντερνετ κλέβω ναι. τελικά πήγα κάτω στα ρολόγια δεν έβγαλα άκρη δεν έχω ιδέα ποιο είναι δικό μου, ήρθα πάνω άλλαξα την ασφάλεια με μια καινούρια το βίδωσα και πάλι δεν είχα ρεύμα. το ζόρισα πιο πολύ το βίδωσα πολύύυυ σφιχτά και τελικά το ρεύμα ήρθε! αλλά τρεμοπαίζει περίεργα το φως και φοβάμαι.μην μου κάψει καμιά τηλεόραση.
Joshua21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 "Αποκλείω" γιατί σε αυτά τα κουτιά μπορεί να επέμβει ο κάθε περαστικός. Γεγονός, ο κάθε περαστικός μπορεί να σου κλείσει το ρεύμα εφόσον έχει πρόσβαση στο ρολόι. οικογενειακή πολυκατοικία όλη για ύπνο είναι. ίντερνετ κλέβω ναι. τελικά πήγα κάτω στα ρολόγια δεν έβγαλα άκρη δεν έχω ιδέα ποιο είναι δικό μου, ήρθα πάνω άλλαξα την ασφάλεια με μια καινούρια το βίδωσα και πάλι δεν είχα ρεύμα. το ζόρισα πιο πολύ το βίδωσα πολύύυυ σφιχτά και τελικά το ρεύμα ήρθε! αλλά τρεμοπαίζει περίεργα το φως και φοβάμαι.μην μου κάψει καμιά τηλεόραση. Πιθανότατα στραβοβίδωσες το καπάκι της ασφάλειας.
pavlinara Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τελικά κάηκε η ασφάλεια μου ή δεν ήταν καλά βιδωμένη; Μέχρι και στο υπόγειο με φακό πήγα και έζησα σκηνές blair witch project. Δεν μου πάει να μένω μόνη τελικά. 1
aris1986 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τελικά κάηκε η ασφάλεια μου ή δεν ήταν καλά βιδωμένη; Μέχρι και στο υπόγειο με φακό πήγα και έζησα σκηνές blair witch project. Δεν μου πάει να μένω μόνη τελικά. Get married! Οι αντρες ειναι καλοι στα φορματ,να σκοτωνουν αραχνες/κατσαρίδες,να ανοιγουν βαζα με μαρμελάδες και να μαστορεύουν! 10
pavlinara Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 πάλι ακούγεται τζζζζζζζζζζζζζ από τον πίνακα. γιατί το κάνει αυτό? Get married! Οι αντρες ειναι καλοι στα φορματ,να σκοτωνουν αραχνες/κατσαρίδες,να ανοιγουν βαζα με μαρμελάδες και να μαστορεύουν! πφφ κρυάδες τζζζ τζζζζ τζζζζ
HALF EVIL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τα κεράκια τάχετε ακουστά; Η σας πέφτουν πολύ μπανάλ την σημερινή ψηφιακή εποχή. Και αύριο έχει ο Θεός και ο τεχνίτης.
pavlinara Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 τα άναψα αλλά έχουμε και ψυγείο και τρόφιμα, έχουμε και λάπτοπ και καμιά τηλεόραση για συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα. το θέμα είναι ότι δεν ανάβω την τηλεόραση γιατί ακούω τα τσιρτσιρίσματα και φοβάμαι. 1
labyrinth Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δεν τη πέφτεις καλύτερα και να το δεις αύριο πρωί πρωί...δεν είναι να παίζεις μ αυτά αν δεν κατέχεις...μη χάσουμε και τα ωραία ανεκδοτάκια σου... 1
UpToDate_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Το ρευμα παιζει για εναν απλο λογο. Δεν θα σου καψει την TV. Ειναι στο σταδιο πριν γινει ετσι και μετα ετσι, και τελος καπως ετσι... 13
HALF EVIL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 τα άναψα αλλά έχουμε και ψυγείο και τρόφιμα, έχουμε και λάπτοπ και καμιά τηλεόραση για συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα. το θέμα είναι ότι δεν ανάβω την τηλεόραση γιατί ακούω τα τσιρτσιρίσματα και φοβάμαι. Άλλη συντροφιά χρειάζεται τις κρύες νύχτες, όχι το λάπτοπ. Όσο για τα τρόφιμα αν δεν είσαι τύπος που σηκώνεται και τρώει τα βράδια, μην ανησυχείς, δεν ξεπαγώνει τόσο γρήγορα το ψυγείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα