DrLo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Get married! Οι αντρες ειναι καλοι στα φορματ,να σκοτωνουν αραχνες/κατσαρίδες,να ανοιγουν βαζα με μαρμελάδες και να μαστορεύουν! Speak for yourself ... 6
archsatan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Για πες μας εσύ ηλεκτρολόγε Τί να σου πώ; Ότι λες ότι κατεβάσει η κούτρα σου από την πολύ τβ που βλέπεις; Καταρχήν ξές τι είναι το ρελέ που λές; Μάλλον ΔΔΕ θα εννοείς το οποίο δεν ανοιγοκλείνει , σε περίπτωση διαρροής θα κόψει και πας με τη χερούκλα σου και το ανεβάζεις. Άντε τώρα να αλλάξεις επάγγελμα γιατί από τεχνίτες που βγάλαν το τεχνικό, οι οποίοι το παίζουν εργολάβοι και θέτουν τον κόσμο σε κίνδυνο έχουμε χορτάσει χρόνια τώρα. 1
Lucifer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μην αγχώνεσαι. Βρες αθηναίο γκόμενο, κατά προτίμηση από το ινσόμνια που είναι και ψιλομαλάκες καλά παιδιά για να ξεχειμωνιάσεις, και μόλις έρθει ο Μάης και πιάσουν οι ζέστες, ή γενικά όποτε πάρεις τα πάνω σου, τον σουτάρεις. Δοκιμασμένη συνταγή, το έχουν κάνει κι άλλες από δω μέσα που ήταν στη θέση σου. THE PLOT THICKENS 2
Str Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 τόσες σελίδες, ούτε ένας να ρωτήσει που μένει η άλλη να πάει να βοηθήσει... εμένα μη με κοιτάτε... φρεσκοπαντρεμένος είμαι...
Dark_Duck Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Σε αναλογη περίπτωση με αρχαίο πινακα κάνεις τα εξής: 1) Παίρνεις εναν συνδετήρα τον οποίο και ισιωνεις. 2) Αφαιρείς την ασφάλεια ξεβιδωνοντας την άσπρη βιδωτη θήκη. 3) Βάζεις τον συνδετήρα στην τρύπα που εβγαλες την ασφαλεια και σφίγγεις ταυτόχρονα τα δόντια. 4) Αν τα μαλλια σου ισιωσουν τότε εχεις ρευμα και ειναι καμμενη η ασφάλεια. 5) Αν όχι τότε εχει διακοπή ρευματος απο την ΔΕΗ. Παράλληλα με την παραπάνω δοκιμη θα ανακαλυψεις αν το διαμερισμα σου εχει ρελλε διαφυγής. Αν οχι τα μελη του insomnia θα κλαψουν για σενα (not). 2
Superuser Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τί να σου πώ; Ότι λες ότι κατεβάσει η κούτρα σου από την πολύ τβ που βλέπεις; Καταρχήν ξές τι είναι το ρελέ που λές; Μάλλον ΔΔΕ θα εννοείς το οποίο δεν ανοιγοκλείνει , σε περίπτωση διαρροής θα κόψει και πας με τη χερούκλα σου και το ανεβάζεις. Άντε τώρα να αλλάξεις επάγγελμα γιατί από τεχνίτες που βγάλαν το τεχνικό, οι οποίοι το παίζουν εργολάβοι και θέτουν τον κόσμο σε κίνδυνο έχουμε χορτάσει χρόνια τώρα. Καταρχάς ούτε που κατάλαβες τι εννοώ.. Προφανώς δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει ένας ηλεκτρονομος διαφυγής σε περιπτώσεις εναλλαγής τάσης(εδώ δεν έχουμε διαροη) Και όταν επισκεύαζα ρομπότ μάλλον εσύ έβλεπες πολύ τιβί Έξυπνε edit; επίσης δεν γνωρίζουμε και τι τύπου ηλεκτρονομους έχει ο συγκεκριμένος πίνακας
freedubus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 τόσες σελίδες, ούτε ένας να ρωτήσει που μένει η άλλη να πάει να βοηθήσει... Μην αγχώνεσαι λέμε...ίσαμε τώρα θα έχει βρεί καμια δεκαριά νοματαίους από δωμέσα, πρόθυμους για όλες τις δουλειές (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, μπετά, καλουπώματα, μερεμέτια, σοβατίσματα, βαψίματα, πλυντήρια κλπ.). Άμα βρει και κανέναν του γούστου της θα τον κρατήσει, στη χειρότερη για παρέα/θερμαντικό σώμα/διακοσμητικό, στην καλύτερη να της ξηγιέται κανένα σπατουλαριστό. Vae victis... 1
The_Judas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 O tempora o mores! Πολύ λατινικό τελευταία βρε φριντιμπα. Μαθήματα κάνεις;
archsatan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Καταρχάς ούτε που κατάλαβες τι εννοώ.. Προφανώς δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει ένας ηλεκτρονομος διαφυγής σε περιπτώσεις εναλλαγής τάσης(εδώ δεν έχουμε διαροη) Και όταν επισκεύαζα ρομπότ μάλλον εσύ έβλεπες πολύ τιβί Έξυπνε Μάλλον μάστορα εσυ δεν έχεις ιδέα τι είναι ο Η/Ν και πως δουλεύει πάνε ψάξε και μετά ψάξε και για τον ΔΔΕ που συγκρίνει ρεύματα και έλα πες μου και άλλες π@π@ριές για εναλασσόμενες τάσεις. Με τα μπόλντ απλά έλιωσα στο γέλιο, να σαι καλά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Παυλιναρα ολα καλα με τον ηλεκτρολογο πινακα?
user12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Για αρχη για τι ταση μιλαμε για κρουστικη για συνεχη ή εναλλασσομενη ? p.s ibtl
pavlinara Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 καλά τι με λέτε τώρα; δοκίμασα τα πάντα και τα κατάφερα μόνη μου, ούτε άντρα θέλω ούτε τίποτα, τώρα έχω ρεύμα με τηλεόραση,κλιματιστικό, λάπτοπ,πιστολάκι.δεν έχω λογαριασμό δεη κι έκατσα κι έπλυνα τα ρούχα στο χέρι, μου βγήκε η μέση βέβαια.
g_alkis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 καλά τι με λέτε τώρα; δοκίμασα τα πάντα και τα κατάφερα μόνη μου, ούτε άντρα θέλω ούτε τίποτα, τώρα έχω ρεύμα με τηλεόραση,κλιματιστικό, λάπτοπ,πιστολάκι.δεν έχω λογαριασμό δεη κι έκατσα κι έπλυνα τα ρούχα στο χέρι, μου βγήκε η μέση βέβαια. Τι να τον κάνεις τον άντρα αν έχεις ρεύμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα