Superuser Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον μάστορα εσυ δεν έχεις ιδέα τι είναι ο Η/Ν και πως δουλεύει πάνε ψάξε και μετά ψάξε και για τον ΔΔΕ που συγκρίνει ρεύματα και έλα πες μου και άλλες π@π@ριές για εναλασσόμενες τάσεις. Με τα μπόλντ απλά έλιωσα στο γέλιο, να σαι καλά. Γέλασες ε; Το μόνο που κάνεις στο τοπικ είναι να γελάς,να βάζεις προτάσεις σε bold,και να είσαι εριστικός Καμία ουσιαστική απάντηση... Δεν χρειάζεται να σου αποδείξω κάτι,γιατί είσαι τόσο ανίδεος(και μόλις μου έγινες και αντιπαθής) που δεν αξίζει Καλή επιτυχία με ότι ασχοληθείς στην ζωή σου,επειδή βλέπω ότι είσαι μικρός,αλλά κοίτα να αποβάλεις αυτό το υφάκι,γιατί, στην πραγματική ζωή θα σου γυρίσει μπούμερανγκ Να σαι καλά και συ Και ναί..οι ΔΔΕ σε μερικές περιπτώσεις κάνουν θόρυβο λόγω της ηλεκτρομαγνητικής λειτουργίας τους και της αντιστροφής του μαγνητικού πεδίου
arianos16 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Τί να σου πώ; Ότι λες ότι κατεβάσει η κούτρα σου από την πολύ τβ που βλέπεις; Καταρχήν ξές τι είναι το ρελέ που λές; Μάλλον ΔΔΕ θα εννοείς το οποίο δεν ανοιγοκλείνει , σε περίπτωση διαρροής θα κόψει και πας με τη χερούκλα σου και το ανεβάζεις. Άντε τώρα να αλλάξεις επάγγελμα γιατί από τεχνίτες που βγάλαν το τεχνικό, οι οποίοι το παίζουν εργολάβοι και θέτουν τον κόσμο σε κίνδυνο έχουμε χορτάσει χρόνια τώρα. γκουχου γκουχου... τουλαχιστον εμεις στα 2 χρονια ξερουμε να κανουμε μια εγκατασταση σπιτιου... εσυ ηλεκτρολογε του πολυτεχνειου στα 2 χρονια αμα σε βαζαν να συρματωσεις εγκατασταση και σου κολουσε η ατσαλινα σε καμια γωνια δεν θα ηξερες τι να κανεις...
slygeo87 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Έλα, μάθατε 2 μαλακίες στα ΤΕΙ και μας πρήζετε τα ούμπαλα. Χάηντε 2
pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ναι αλλα εγω την εχω μεγαλυτερη... την εμπειρια. 4
pavlinara Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Με μπαταρίες δε δουλεύουν αυτά; όχι;;; Η ασφάλεια μου είναι καυτή. Γιατί έτσι;Έκαψα το δάχτυλο μου.Θα ξανακαεί;
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Η ασφάλεια που έβαλες είναι ίδια Ampere με την παλιά? Θα γράφουν πάνω ένα νούμερο όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ποστ.
pavlinara Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω ρε παιδιά, μπήκε σήμερα η σπιτονοικοκυρά στο σπίτι μου και την πέταξε την παλιά.Λογικά ίδια είναι. Να πάω να πάρω με λιγότερα αμπερ?
tehAllantin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 ΚΑλό θα ήταν να μάθεις τα "Specs" της ασφάλειας. 1
arianos16 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 ΚΑλό θα ήταν να μάθεις τα "Specs" της ασφάλειας. μπορω να πω οτι εκαλψα..
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω ρε παιδιά, μπήκε σήμερα η σπιτονοικοκυρά στο σπίτι μου και την πέταξε την παλιά.Λογικά ίδια είναι. Να πάω να πάρω με λιγότερα αμπερ? Αν βάλεις μικρότερη τότε τουλάχιστον θα ξέρεις γιατί ζεματάει και γιατί θα καεί Μπορεί ήδη να έβαλες μικρότερη και για αυτό να ζεσταίνετε με τις καταναλώσεις που κάνεις ( τηλεόραση,κλιματιστικό, λάπτοπ,πιστολάκι) δεν ειμαι και ηλεκτρολογος μπορω να πω οτι εκαλψα.. Πολύ δε κλαις για 18χρονος; Βάλε την πραγματική σου ηλικία
athlios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Οταν το βρεις σημαδεψέ τον κιολας,για να σε σίγουρη... 2
arianos16 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Αν βάλεις μικρότερη τότε τουλάχιστον θα ξέρεις γιατί ζεματάει και γιατί θα καεί Μπορεί ήδη να έβαλες μικρότερη και για αυτό να ζεσταίνετε με τις καταναλώσεις που κάνεις ( τηλεόραση,κλιματιστικό, λάπτοπ,πιστολάκι) δεν ειμαι και ηλεκτρολογος Πολύ δε κλαις για 18χρονος; Βάλε την πραγματική σου ηλικία 18 ειμαι μπορει να επιβεβαιωσει και η παυλινα ελπίζω όχι από τον πόνο :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα