evoracing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα... Έχω ένα Pincer 2 ετών πριν 6 μήνες περίπου την έμαθα να κάνει την ανάγκη της στην βεράντα αλλά το πρόβλημα τώρα είναι ότι έχει συνδυάσει (από την εκπαίδευση το έξω με μεζέ και μου ζητάει 5~6 φορές την ημέρα να βγει έξω και κάνει πολύ λίγο για να πάρει μεζέ. Τι να κάνω? έχω διαβάσει ότι είναι πολύ έξυπνα σκυλιά (και όντως είναι)...
Crizzt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Απο οτι φαινεται η σκυλιτσα σε εχει εκπαιδευσει μια χαρα Σοβαρα τωρα, αποφασισε ποτε θα βγαινει και κρατα τις ωρες σταθερες. πχ 3 φορες την ημερα, συγκεκριμενες ωρες καθε μερα. Τις υπολοιπες φορες που σου ζηταει μεζε πρεπει να μην τις δινεις. Μπορεις εκεινες τις φορες να την εκπαιδευσεις να κανει κατι καινουργιο, πχ sit.
evoracing Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Απο οτι φαινεται η σκυλιτσα σε εχει εκπαιδευσει μια χαρα Σοβαρα τωρα, αποφασισε ποτε θα βγαινει και κρατα τις ωρες σταθερες. πχ 3 φορες την ημερα, συγκεκριμενες ωρες καθε μερα. Τις υπολοιπες φορες που σου ζηταει μεζε πρεπει να μην τις δινεις. Μπορεις εκεινες τις φορες να την εκπαιδευσεις να κανει κατι καινουργιο, πχ sit. Άστα άστα... Οκ θα φτιάξω ωράριο... Το σκυλί μου μιλάει ελληνικά, τι sit κάτσε ελληνική λέξη
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Προτείνω να την ονομάσεις "Γιώργο". Αλλά μην φας ό,τι σου πει. 3
mphxths Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Εχω και γω πιντσερ..και οντως ειναι πανεξυπνα σκυλια.Και οταν παιζουν απλα πρηζουν @@ μεχρι να κουραστουν Οσο για την αναγκη της και μενα τα κανει στην βεραντα.Αλλα δεν της το εμαθα να το κανει με καποια ανταμοιβη μεζε ή καποια λιχουδια. Ουτε καν θυμαμαι πως της το μαθα.Αυτο που κανω παντως ειναι οτι την εχω και τρωει σε στανταρ ωραρια και εχω παρατηρησει ποτε ενεργειται.Γιατι ενεργειται σε στανταρ στιγμες. Ενταξει οχι με ακριβεια λεπτου αλλα στο περιπου ενεργειται σε στανταρ ωρες της ημερας. Ε οταν αναμενεται να κανει κατι...φροντιζα (στις αρχες) να την εχω στην βεραντα και να την παροτρυνω να τα κανει. Πλεον "κλαιει" για να βγει στην βεραντα να τα κανει (αν και πολλες φορες βγαινει εξω και απλα αγναντευει τα γειτονικα σπιτια).Παραυτα αν ειναι η ωρα της να κανει κατι παντα "τρωω" το κλαμα της και την βγαζω εξω..το πολυ πολυ να μην κανει κατι.Αλλα καποια στιγμη θα τα κανει αν ειναι η ωρα.... Ε μαθαινει στο τελος...του κερατα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα