Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση host


dimitrikfs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

 

Έχω ένα blog σε wordpress. Είναι αρκετά μεγάλο, που σημαίνει ότι χρειάζομαι πάνω από 20GB, ενω καθημερινά δέχομαι γύρω στις 4000 μοναδικές επισκέψεις με 8-9.000 pageloads.

 

Μέχρι πριν απο 3 μήνες ήμουν σε VPS σε μια εταιρεία φιλοξενίας από την Ελλάδα αλλά λόγω κόστους αποφάσισα να ψαχτώ στο εξωτερικό. Βρήκα μια εταιρεία στην Αμερική, το μετέφερα εκεί, αλλά από την δεύτερη μέρα, σχεδόν κάθε μέρα πέφτει το VPS. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, απενεργοποίηση plugins, αναβάθμιση template, wordpress, αλλά το προβλημα παραμένει.

 

Αυτή την στιγμή το δουλέυω με μόνο 6 pugins ενεργά, χωρίς Facebook κωδικα(όποτε έβαζα έπεφτε με την μια) και διαφημίσεις μόνο εικόνας εκτός από αυτές της Adsense. Από την εταιρεία δεν γνωρίζουν τι μπορεί να συμβαίνει, δεν βλέπουν να υπάρχει πρόβλημα, αλλά κάθε δυο μερες ο VPS πέφτει και εγω πρέπει να το αντιληφθω έγκαιρα για να τους στείλω μνμ να τον κάνουν restart.

 

Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι στον προηγούμενο server με τα ίδια χαρακτηριστικά ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, με περισσότερο κόσμο και με περισσότερα σαφώς plugins. Οπότε αρχίζω να σκέφτομαι ότι θα πρέπει να ψαχτώ για άλλο VPS.

 

Αν γνωρίζει κάποιος VPS που καλύπτει τις ανάγκες μου, να είναι αξιοπιστο και να είναι οικονομικό (με cpanel) ας μου στείλει ένα mail στο [email protected] ή ας αφήσει εδώ ενα μηνυμα.

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλό θα ήταν να μας πεις τις δυνατότητες του προηγούμενου server που είχες στην Ελλάδα για να έχουμε μία άποψη πρώτα. Πάντως αν είσαι ευχαριστημένος με τον προηγούμενο πάροχο σου, ίσως να έπρεπε να σκεφτείς την επιστροφή. Στο εξωτερικό είναι ναι μεν φθηνότερα, αλλά τις περισσότερες φορές οι ποιότητα είναι χειρότερη, αφού τη διαχείριση την κάνουν ινδοί :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο προηγούμενος: CentOS 6 64bit - 50 GB - 1024 MB RAM - 1000 GB bandwidth. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι να γυρίσω απλά η διαφορά στο οικονομικό είναι χαώδης. Η βλακεία μου είναι έχω ήδη πληρώσει χρόνο και στον άλλον από Αμερική...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχεις vps για μόνο 4.000 επισκέπτες τη μέρα ?

 

στη webfaction.com έχω κάπου 10 site σε ένα πακέτο και μόνο ένα από τα site μου έχει ~4.000 επισκέπτες τη μέρα , μια μέρα έφτασε και τις 10.000 επισκέψεις και δεν είχα κανένα πρόβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...