Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι η πρωτη φορα που αλλαζω παστα.εχω την 4870 καρτα γραφικων και ηθελα να ρωτησω πρωτον αν ειναι ιδια με την παστα του επεξεργαστη ή εχει διαφορετικη παστα και δευτερον υπαρχει κατι να προσεξω?

Δημοσ.

παιδιά η πάστα είναι μια που βάζουμε και στα cpu ή υπάρχει ειδική για gpu ?

έβαλα την xilence silver στην 4870 και επεσε μολις 3 βαθμους απο 79-80 σε 76-77 η θερμοκρασία..

καμμια συμβουλή ?

Δημοσ.

δηλαδη θεωρείται φυσιολογικη θερμοκρασία για αυτη τη κάρτα ?

δεν υπαρχει περίπτωση να μου καεί ?

77 βαθμους χωρις να κανω τιποτα δηλαδη σε gaming ποσο θα παει ?

υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω εκτος απο το να παρω αλλη ψυκτρα..

τη πηρα τη καρτα εδω απο το insomnia και ο φιλος μας δε μου ειπε τιποτα για αυτες τι θερμοκρασιες..

Δημοσ.

σιγουρα δεν θεωρειται φτσιολογικη θερμοκρασια αυτη.σε τι στροφες λειοτυργει ο ανεμητηρας?κατεβασε το gpu-z και ανεβασε ενα screenshot σε idle κατασταση,να δουμε και λιγο ταση πυρηνα

Δημοσ.

δεν θα αντέξει πολύ η κάρτα με αυτές τις θερμοκρασίες πάρε άλλη.. ο άλλος σιγά μην σου έλεγε ότι έχει πρόβλημα..max πρέπει να πηγαίνει 75 βαθμούς όταν παίζεις games και άμα... σε idle πρέπει να είσαι γύρω στους 30 με 40 το πολύ βαθμούς

Δημοσ.

Δεν καίγεται με 75 βαθμούς η 4870, μην ακούω ότι να 'ναι.Είναι πολύ ζεστός πυρήνας γενικά.Απλά αυτή η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή για idle.Εγώ έχω διώξει τη δικιά μου εδώ και μια διετία, αλλά απ' όσο θυμάμαι τα 90ρια της τα χτύπαγε για πλάκα στα παιχνίδια με το stock cooler.Idle πρέπει να έπαιζε νομίζω κάπου στο 55 με 60.

Μήπως δεν τοποθέτησες σωστά την ψύκτρα;

.. ο άλλος σιγά μην σου έλεγε ότι έχει πρόβλημα..

Γιατί να μην το πει αν το είχε προσέξει; Υπάρχουν και πάρα πολλοί ειλικρινείς πωλητές εδώ μέσα.Απλά δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το είχε δει κιόλας.

Δημοσ.

Δεν είχες πει ότι σε idle έχει τέτοια θερμοκρασία από την αρχή και νόμιζα ότι σε παιχνίδια δίνει τόσο. Μήπως ο τύπος που την πήρες έχει βγάλει το ψυκτράκι από τα vrm;

Δημοσ.

εδω εδω photo απο gpu-z Link.png Site: http://www.easybytez.com/rcpvrzvosyux

εμφανισιακα ειναι αυτη η ατι http://gamingsquid.com/hardware/amd-radeon-hd-4870/

πως να εβαλα λαθος τη ψύκτρα αφου οι βιδες οπως μπαίνουν φαντάζομαι την πιάνουν καλα τη ψύκτρα..

αν και οταν την ξεβιδώσω παίζει η ψύκτρα μέσα στο πλαστικό κοκινο κουβούκλιο...

α και θερμοκρασια δείνει πιο χαμηλη γτ μολις ανοιξα το pc..τώρα μου σείχνει το gpuz 79-80..

Δημοσ.

η ταση λειτουργιας ειναι σωστη(τοσο λειτουργει και η δικια μου).Αντιθετα ο ανεμηστηρας σου ειναι σε παρα πολυ χαμηλα επιπεδα.Δεν ξερω αν εχει πειραξει κατι στο Bios της,παντως κατεβασε το sapphire trix ή το msi afterburn και φτιαξε ενα προφιλ για τις στροφες του ανεμηστηρα.θα πρεπει να κυμαινεται σε idle κατασταση στους 45-50 βαθμους και ο ανεμηστηρας στο 30%

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει την 4850 νομιζω(δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ειναι η συγκεκριμενη αλλα ειναι 48** σειρα) και εχει idle 70 βαθμους.

Δημοσ.

κατέβασα το sapphire trix.

στο τριτο κουτάκι επέλεξα custom. πως όμως το πάω 30 % ?

μπορείς να μου πεις πως θα το λειτουργήσω αυτο το προγραμματάκι ?

εγω εβαλα 30 % αριστερά και δεξιά πέφτει με τη συνάρτηση στους 30 βαθμούς λέει..

στο gpuz τώρα οπως το έβαλα λέει fan speed 43% και 43 βαθμούς σε idle..μόλις του άλλαξα τα settings έκανε απίστευτα τρελό θόρυβο και μετα έπεσε ο θόρυβος..

αν μπορείς να μου πεις πως θα το λειτουργήω το προγραμματάκι με σώζεις..

πρεπει να το έχω ανοιχτό ??

αα επίσης αν βάλω στο pc άλλη κάρτα αλλάζω πάλι τα settings ?>

ή χαλάνε τα προηγούμενα ?

σορρυ για τις ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδεά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...