athina007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 ανοιξα αυτο το θεμα για να μου πειτε αν αγορασω το sony xperia j ή το xperia p απο την εταιρεια mobilehellas.com η γενικα καποιο αλλο(ενα απο τα 2 που ειπα θα παρω) θα εχω καποιο προβλημα εγγυησης κλπ?δηλ θελω να πω η εταιρεια αυτη ειναι ασ το πω ετσι σωστη?τα κινητα τα φερνει απο τις αντιπροσωπειες?η εγγυηση θα ειναι της sony?η ειναι τιποτα μουφιες?γιατι ρωτησα κανα 2 φιλους και μου ειπαν μην εμπιστευεσαι τετοιες εταιρειες.
HALF EVIL Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάντως τρεις φορές έχω ψωνίσει από birdphone.gr και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Οι αξιολογήσεις τους είναι πολλές και άριστες. 1
katchris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Εγώ αγόρασα το sole από την συγκεκριμένη εταιρία κανένα πρόβλημα. Μου ήρθε στο κουτί της sony και σε ξεχωριστό κουτί από την mobile hellas για προστασία. Κανονικά με την εγγύηση την αυθεντική και σε πολύ καλές τιμές. Όλα μέχρι στιγμής λειτουργούν άψογα. Η παράδοση άργησε λιγάκι αλλά ευθύνεται το ότι έπεσε σε σαββατοκύριακο.
athina007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 θελω να αγορασω απο την συγκεκριμενη εταιρεια γιατι βρισκεται σχεδον διπλα μου περιστερι μενω και εχει πολυ καλες τιμες..σας ευχαριστω για τις απαντησεις σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα