z4rx07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Όταν έκανες αυτήν την σύνδεση του internet, πήρες δωρεάν εξοπλισμό πρόσβασης σε αυτό. Ο εξοπλισμός είναι εντελώς δωρεάν, στην περίπτωση όμως που πληρώσεις και μείνεις στην υπηρεσία για χ ελάχιστους μήνες (το ορίζει ο εκάστοτε πάροχος). Έχεις την αίτηση που έκανες; Αν ναι δες στα "μικρά γράμματα'' τί αναφέρει. Αν το αναφέρει είναι καλυμμένοι και πόσο μάλλον όταν έδωσες στοιχεία (αρα και την συγκατάθεσή σου) και έκανες χρήση της υπηρεσίας.
gigisoni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Κατανοείς ότι αυτό είναι παράνομο; Και τους τραβάς στα δικαστήρια για πλαστογραφία και αποζημειώσεις...... Φυσικά και μπορείς να τους τραβήξεις στα δικαστήρια και να το κερδίσεις. Φτάνει να μην μπορούν να αποδείξουν πώς έφτασε στα χέρια σου ο εξοπλισμός και πώς τον χρησιμοποιούσες όσο καιρό τον χρησιμοποίησες. Όπως και να αποδείξεις πώς διάολο βρήκαν την φωτοτυπία της ταυτότητάς σου και τα άλλα σου στοιχεία, όπως διεύθυνση, λογαριασμό ΔΕΗ/ΟΤΕ κτλ, το ΑΦΜ σου. Τρέχα να αποδείξεις ότι δεν πήγες και δεν υπέγραψες..
SpirosLouis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μάγκες δεν έχω υπογράψει πουθενά. Επίσης όπως λέει και ο φίλος @Apoll είναι παράνομο να χρησιμοποιήσουν κάποια παλιότερη υπογραφή μου. Ένα ακριβές αντίγραφο του συμβολαίου το έχω μπροστά μου και μάλιστα φαίνεται στα πεδία υπογραφής του υπαλλήλου και του πελάτη να είναι κενά τα πεδία. Έστω ότι χρησιμοποιώ εγώ την σύνδεση για χ μήνες. Δεν αναγκάζομαι όμως από πουθενά να πάω για 12μηνο, γιατί απλά δεν έχω υπογράψει. Ούτε μου έδωσαν του όρους να τους διαβάσω. Επίσης συγκατάθεση δεν υπάρχει στον νόμο ανυπόγραφη. Μπορεί εγώ να επωφελούμαι των προνομίων που μου δίνει η χ εταιρία αν και εφόσον πληρώνω τους λογαριασμούς μου αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα συμβιβασμό - συμβόλαιο κτλ.
gigisoni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μάγκες δεν έχω υπογράψει πουθενά. Επίσης όπως λέει και ο φίλος @Apoll είναι παράνομο να χρησιμοποιήσουν κάποια παλιότερη υπογραφή μου. Ένα ακριβές αντίγραφο του συμβολαίου το έχω μπροστά μου και μάλιστα φαίνεται στα πεδία υπογραφής του υπαλλήλου και του πελάτη να είναι κενά τα πεδία. Έστω ότι χρησιμοποιώ εγώ την σύνδεση για χ μήνες. Δεν αναγκάζομαι όμως από πουθενά να πάω για 12μηνο, γιατί απλά δεν έχω υπογράψει. Ούτε μου έδωσαν του όρους να τους διαβάσω. Επίσης συγκατάθεση δεν υπάρχει στον νόμο ανυπόγραφη. Μπορεί εγώ να επωφελούμαι των προνομίων που μου δίνει η χ εταιρία αν και εφόσον πληρώνω τους λογαριασμούς μου αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα συμβιβασμό - συμβόλαιο κτλ. Φίλε, να μην χρησιμοποιούσες την υπηρεσία, να πω ότι ίσως θα μπορούσες να κάνεις κάτι. Από την στιγμή που πήρες στα χέρια σου τον εξοπλισμό και τον χρησιμοποιείς, τράβα να αποδείξεις ότι δεν υπέγραψες εσύ ο ίδιος. Επίσης, δεν παίζει καμία σημασία τι γράφει στο δικό σου αντίτυπο και αν δεν το υπέγραψες. Αυτό που τους νοιάζει αυτούς είναι να υπάρχει υπογραφή στο συμβόλαιο που έχουν αυτοί. Πάντα είναι δύο τα αντίτυπα, ένα για τον πελάτη και ένα για την εταιρία. Το συμβόλαιο του πελάτη συχνά δεν έχει υπογραφές, εκτός και αν ο πέλάτης απαιτήσει από τον υπάλληλο να υπογράψει. Και πάλι, αν υπογράψει ο υπάλληλος, πολύ αμφιβάλλω αν θα σε βάλει να υπογράψεις και εσύ στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ αντίτυπο του συμβολαίου. Δεν βγαίνει φωτοτυπία του συμβολαίου και δεν σου δίνουν φωτοτυπία, δύο γνήσια είναι, ένα για τον πελάτη και ένα η εταιρία. Αν δεν έχει υπογραφές το δικό σου συμβόλαιο, εσύ φταις και εσύ είσαι ακάλυπτος, ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ. Οπότε τώρα παίζει και η άλλη περίπτωση, πράγματι να έχεις εσύ ο ίδιος υπογράψει στο συμβόλαιο που έχουν αυτοί και να μην το θυμάσαι.
SpirosLouis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Όχι γενικά δεν έχω υπογράψει. Το θυμάμαι καλά. Επίσης τον ρώτησα και τον υπάλληλο και μου λέει γίνονται διαδικτυακά στην ερώτησή μου γιατί δεν υπάρχει υπογραφή μου. Επίσης από ότι είδα έχουνε κάθε πελάτη σε μια βάση δεδομένων. Σε αυτήν γράφει όλα τα στοιχεία του πελάτη και τα υπογεγραμμένα συμβόλαια κτλ κτλ. Όταν έβλεπε τον λογαριασμό μου(στην βάση δεδομένων εννοώ) και κοίταζε το συμβόλαιο είδα και εγώ ότι δεν υπήρχε υπογραφή. Αυτό μου εκτύπωσε και όχι γενικά ένα αντύτιπο συμβολαίου.
gigisoni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Όχι γενικά δεν έχω υπογράψει. Το θυμάμαι καλά. Επίσης τον ρώτησα και τον υπάλληλο και μου λέει γίνονται διαδικτυακά στην ερώτησή μου γιατί δεν υπάρχει υπογραφή μου. Επίσης από ότι είδα έχουνε κάθε πελάτη σε μια βάση δεδομένων. Σε αυτήν γράφει όλα τα στοιχεία του πελάτη και τα υπογεγραμμένα συμβόλαια κτλ κτλ. Όταν έβλεπε τον λογαριασμό μου(στην βάση δεδομένων εννοώ) και κοίταζε το συμβόλαιο είδα και εγώ ότι δεν υπήρχε υπογραφή. Αυτό μου εκτύπωσε και όχι γενικά ένα αντύτιπο συμβολαίου. Ε ωραία, τότε αποκλείσουμε και τις δύο περιπτώσεις, δηλαδή και να υπέγραψες και να μην θυμάσαι, αλλά και να χρησιμοποίησαν παλιά σου υπογραφή. Η αίτηση συμπληρώθηκε ψηφιακά, πήραν τα στοιχεία σου, φωτοτυπία ταυτότητας, ΑΦΜ κτλ, ξεκίνησες να χρησιμοποιείς την υπηρεσία, έχουν αποδείξεις ότι την χρησιμοποιείς, είναι καλυμμένοι και ας μην υπέγραψες. Τράβα κυνήγα τους δικαστικά για να γλιτώσεις 30 ευρώ, να δεις πόσα έχεις να πληρώσεις στους δικηγόρους, χώρια η ταλαιπωρία.
Apoll Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Αφού δεν έχουν υπογραφή, τί το ψάχνουμε τότε; Ακόμα και στην Αγγλία που όλα γίνονται ηλεκτρονικά, οι υπογραφές στα συμβόλαια πέφτουν, και πρέπει να ταχυδρομούνται. Ούτε καν σκαναρισμένα δεν γίνονται αποδεκτά. Αν δεν θες να συνεχίσεις το συμβόλαιο το ακυρώνεις. Αν σου πουν κάτι, πες τους να αποδείξουν ότι έχεις υπογράψει το συμβόλαιο. Θα πρέπει να παρουσιάσουν πρωτότυπο με τις υπογραφές σε κάποιο δικαστήριο. Διαφορετικά, όλοι στήνουμε μια db, στέλνουμε σε όλους μία καλή προσφορά σε κινητό με συμβόλαιο, γνωρίζοντας ότι θα πληρώσουν de-facto και βγάζουμε ζεστό χρήμα. Ας είμαστε σοβαροί. Αν εσύ είναι υπεύθυνος που χρησιμοποιήσες την υπηρεσία, αυτοί είναι υπεύθυνοι να έχουν την γνήσια υπογραφή σου στο συμβόλαιο. Διαφορετικά δεν υπάρχει συμβόλαιο. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, παρά να το πλαστογραφήσουν. Και τότε θα πρέπει να αποδείξουν στο δικαστήριο ότι δεν είναι ελέφαντες. Απλά τα πράγματα. Νόμοι υπάρχουν και από κάπου θα πρέπει να αρχίσει η εφαρμογή τους κατά γράμμα.
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ένα ακριβές αντίγραφο του συμβολαίου το έχω μπροστά μου και μάλιστα φαίνεται στα πεδία υπογραφής του υπαλλήλου και του πελάτη να είναι κενά τα πεδία. Δεν λέει κάτι αυτό, τις περισσότερες φορές σε βάζουν να υπογράψεις μόνο στο πρωτότυπο που κρατάνε αυτοί και το αντίγραφο το παίρνεις εσύ ανυπόγραφο. Πάντως αν δεν έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, το συμβόλαιο απλά δεν ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα