Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή Προϊόντων


witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

 

Τη Δευτέρα αγόρασα τρία συμπληρώματα διατροφής, από ένα φαρμακείο κοντά στο σπίτι μου.

 

Σήμερα, πριν το ανοίξω είδα ότι ημερομηνία λήξης είχε 1/2013.

 

Μέχρι εδώ καλά, λάθη συμβαίνουν.

 

Πάω στο φαρμακείο για να ζητήσω ανταλλαγή με άλλα μεγαλύτερης διάρκειας, για να έχω και το περιθώριο κατανάλωσης και ο υπεύθυνος του καταστήματος μου απάντησε το εξής:

"Δεν γίνονται επιστροφές..!"

 

Πριν ακόμα προλάβω να συνέλθω από αυτό που άκουσα, ο βοηθός του πρόσθεσε:

 

"νέος άνθρωπος είσαι, 3 γραμμάρια αν παίρνεις κάθε μέρα (η συσκευασία έχει 30 γραμμάρια), μέχρι τέλη Δεκέμβρη θα τα έχεις τελειώσει. Προληπτικός είσαι και δε θέλεις το 2013;"

 

Έμεινα να τους κοιτάζω άφωνος... κυριολεκτικά αποσβολωμένος... Και έφυγα χωρίς να τους πω τίποτα. όμως αυτό με τρώει όλο το απόγευμα. Η ανέχεια και ο ωχαδερφισμός μας έχει δημιουργήσει αυτήν την κατάσταση

 

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Να πάω πίσω στο μαγαζί και να τους κάνω βούκινο αδιαφορώντας για το αν θα βλέπουν άλλοι πελάτες ή να κινηθώ σε καταγγελία (έχω και την απόδειξη αγοράς καθώς και τα σκευάσματα)

 

Οποιαδήποτε ιδέα για το τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση μου ή το πώς αντιδράσατε σε αντίστοιχη περίπτωση, είναι ευπρόσδεκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μενα το εκαναν αυτο σημερα (συμπτωση) αλλα με αλοιφη για καψιμο, ληγει 1/2013 αλλα εκανε φτηνα μολις 3 ευρω και δεν θα χαλασω την μερα μου για κανενα λογο.

 

Αν ηταν ακριβα τα συμπληρωματα σιγουρα να πας παλι και να επιμενεις και αν δεν ακουσουν τοτε καταγγελια αν και δεν ξερω αν θα βρεις ακρη με αυτο τον τροπο.

 

Παντως 3 γραμμαρια την μερα πρωτεινη δεν ειναι τιποτα απολυτως να ξερεις, για νορμαλ ατομα που δεν κανουν γυμναστικη θελει 1γραμμαριο ανα κιλο την μερα και για ατομα που ασχολουνται 1.5 με 3γρμ τη μερα.

 

ακυρο διαβασα πρωτεινη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποιαδήποτε ιδέα για το τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση μου

 

...θα έπαιρνα το μάθημα : την επόμενη φορά που θα πάω σε ΑΛΛΟ φαρμακείο για να πάρω ο,τιδήποτε, ΠΡΙΝ πληρώσω, θα ρώταγα για την ημερομηνία λήξης. Κατά τ' άλλα, θα τους κλάσεις μια μάντρα αν πας να τους κράξεις μέσα στη μαγαζάρα τους (αν δεν ήταν γραψαρχίδες, ή θα στα άλλαζαν, ή έστω θα προσπαθούσαν να σε φλομώσουν με σαφώς χαλαρότερο απ' τον παπαρότροπο που χρησιμοποίησαν). Καταγγελία, όπως ειπώθηκε, για τί ακριβώς θα τους κάνεις; Για σκέψου λίγο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο φαρμακοποιός κατα τη γνώμη μου είναι απαράδεκτος.

Προφανώς δεν το παίρνει πίσω γιατί ξέρει οτι θα το πετάξει.

 

Εγώ θα σου έκανα τουλάχιστον μια έκπτωση για να το κρατήσεις,αν ήθελες.

Άσε που σίγουρα με την τραγική συμπεριφορά του σε χάνει απο πελάτη,ενώ αν σου είχε φερθεί σωστά θα σε κέρδιζε για μελοντικές αγορές.

Κλασσική ελληνική κουτοπονηριά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...