Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα. Με τον προηγούμενο τρόπο αποστολής ακολουθούσε τα εξής: EAST MIDLANDS - UK >>> LEIPZIG - GERMANY >>> ATHENS - GREECE.

Βέβαια δεν έχω παραγγείλει με τη νέα αλλαγή των μεταφορικών και ούτε βλέπω να το κάνω στο άμεσο μέλλον έτσι όπως τα έκαναν.

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εχεις και αδικο... πεμπτη πρωι εκανα την παραγγελια , με τις προηγουμενες συνθηκες θα ειχε φτασει κατα 90% σημερα δευτερα μεσημερι !

τωρα περιμενουμε , ακομα στο Νησί ειναι  :cry:

Δημοσ.

Λοιπον πατοντας το link τησ dhl απο το msn μου , μου βγαζει No result found for your DHL query. Please try again βαζω το track number μονοσ μου μηπος εχει γινει καποιο λα8οσ παλι το ιδιο τι να κανω βοηθηστε με παρακαλω

Δημοσ.

δεν εχεις και αδικο... πεμπτη πρωι εκανα την παραγγελια , με τις προηγουμενες συνθηκες θα ειχε φτασει κατα 90% σημερα δευτερα μεσημερι !

τωρα περιμενουμε , ακομα στο Νησί ειναι  :cry:

Εδώ είχα κάνει παραγγελία Κυριακή βράδυ και Τρίτη μεσημέρι ήταν σπίτι μου.  :mad:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει επιστρέψει κανείς κάποιο από τα είδη που αγόρασε??

Θέλω να επιστρέψω, από τη παραγγελία μου, μόνο μια βερμούδα και μια μπλούζα λόγω λάθους μεγέθους και θέλω να επιλέξω να πάρω τα λεφτά πίσω (στο site γράφει ότι στα επιστρέφουν με την ίδια μέθοδο που πλήρωσες τη συγκεκριμένη παραγγελία).

Ερώτηση, στο προ τυποποιημένο έντυπο επιστροφών (return advise), που εμπεριέχεται μαζί με τις αποδείξεις που μας στέλνουν, στο πεδίο return code θα πρέπει να βάλω την ένδειξη Β (B= product not required) και δίπλα στα σχόλια να γράψω ότι θέλω refund (επιστροφή χρημάτων) για το/τα συγκεκριμένα είδη που επιστρέφω?

Γιατί το:

Α= Λέει ότι το προϊόν χρήζει αλλαγής, αλλά δίπλα σου λέει να συμπληρώσεις και το μέγεθος που θες (εγώ δεν θέλω να ξαναπάρω το ίδιο προϊόν).

Β= Το ανέφερα παραπάνω,

C= Ελαττωματικό προϊόν (που δεν είναι στην περίπτωση μας), και

D= Προϊόν το οποίο δεν παραγγέλθηκε (που δεν είναι στην περίπτωση μας) .

Αν έχει επιστρέψει κάποιος ας πει γιατί αύριο θέλω να τα πάω ταχυδρομείο (δίνει περιθώριο έως 7  εργάσιμες ημέρες από την επόμενη της παραλαβής).

Thanks

Επεξ/σία από mobile_32
Δημοσ.

Λοιπον πατοντας το link τησ dhl απο το msn μου , μου βγαζει No result found for your DHL query. Please try again βαζω το track number μονοσ μου μηπος εχει γινει καποιο λα8οσ παλι το ιδιο τι να κανω βοηθηστε με παρακαλω

Γραψε τους για το προβλημα σου, στην σελίδα που έχουν στο facebook https://www.facebook.com/SportsDirectUK γιατί από όσο ξέρω είναι ο μόνος τρόπος, για να πάρεις σύντομα απάντηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Παρήγγειλα κ εγω για πρώτη φορα 100 ευρω πραγματα. Κατι t-shirts σε large γιατι ειμαι 1,89 και 77 κιλά, γιατι πιστευω το medium δεν θα με κάνει. Πηρα παπουτσακια, καλτσες για μπαλα, ενα φόρεμα για την κοπελα μ και ζωνες σε προσφορα. Αντε να δούμε ποιοτητα. :) Οι τιμες ξεφτιλα , περιμένω τωρα :D

Δημοσ.

Απο karrimor φίλος έχει πάρει αυτά http://www.sportsdirect.com/karrimor-mens-trail-running-shoes-213106?colcode=21310658 τα οποία δείχνουν ποιοτικά, είναι ελαφρύ και άνετο παπούτσι ( από ότι μου είπε ) και πολύ όμορφο. Το 44 EU είναι το 10 UK

Αυτα ακριβως λεω να παρω κι εγω για τρεξιμο :) Λογικα το 8UK (για εμενα που φοραω 42) θα ειναι ενταξει..

Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!!

Τελικα αυτο με τις 150 λιρες και τα δωρεαν μεταφορικα μας πιανει κι εμας ή οχι??

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα αυτο με τις 150 λιρες και τα δωρεαν μεταφορικα μας πιανει κι εμας ή οχι??

Λέει free UK delivery all orders over 100 pounds,άρα όχι,εκτός αν έχει κ άλλη προσφορά με 150 λίρες που λες.

Δημοσ.

εγω εκανα αγορα 200 γιουρο μολις τωρα και πληρωσα μεταφορικα, μη χασουν, εχω παρει 200 φορες πραγματα, μια φορα δεν ειπαν αντε να του χαρισουμε τα μεταφορικα, να ρωτησω κατι αλλο, οι αποδηξεις που περνουμε μετρανε στην εφορια?

Δημοσ.

εγω εκανα αγορα 200 γιουρο μολις τωρα και πληρωσα μεταφορικα, μη χασουν, εχω παρει 200 φορες πραγματα, μια φορα δεν ειπαν αντε να του χαρισουμε τα μεταφορικα, να ρωτησω κατι αλλο, οι αποδηξεις που περνουμε μετρανε στην εφορια?

Οι αποδείξεις τους λογικά δεν μετράνε στην εφορία, γιατί δεν πληρώνουμε το ΦΠΑ της Ελλάδας. Θα έπρεπε να μεταβάλεται η τιμή των προιόντων που προορίζονται για αποστολή στην Ελλάδα, όπως κάνει το amazon, που στο ckeckout το προιόν φορολογείται με το Ελληνικό ΦΠΑ και έτσι το αγοράζουμε ακριβότερα απο τους Αγγλους, που έχουν χαμηλότερο ΦΠΑ απο εμάς.

Δημοσ.

Μαγδαληνή, αυτό ισχύει για τιμολόγια (περίπου).

για αποδειξεις, μπορούμε να τις περάσουμε.

Εδώ παρατηρούμε την πρώτη αλλαγή μιας και επιτρέπεται πλέον η συλλογή αποδείξεων και από χώρες τις Ε.Ε., κάτι που μέχρι και το 2013 δεν επιτρεπόταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...