Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην τις περασετε καλυτερα. Θα δουν οτι γινονται πολλες αγορες απο το εξωτερικο και θα μας ταραξουν στους φορους

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαγδαληνή, αυτό ισχύει για τιμολόγια (περίπου).

για αποδειξεις, μπορούμε να τις περάσουμε.

Εδώ παρατηρούμε την πρώτη αλλαγή μιας και επιτρέπεται πλέον η συλλογή αποδείξεων και από χώρες τις Ε.Ε., κάτι που μέχρι και το 2013 δεν επιτρεπόταν.

Κάθε χρόνο αλλαγές, πως να τις παρακολουθησουμε όλες; Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Ηδη έχω πετάξει δυο αποδείξεις βαρβάτες απο sportsdirect, Τις επόμενες θα τις κρατήσω!

Δημοσ.

Κάθε χρόνο αλλαγές, πως να τις παρακολουθησουμε όλες; Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Ηδη έχω πετάξει δυο αποδείξεις βαρβάτες απο sportsdirect, Τις επόμενες θα τις κρατήσω!

Μαγδαληνή, πήγαινε στο my account.

Order History Summary.

Βρίσκεις τις 2 βαρβάτες παραγγελίες σου, και πατάς print invoice.

Δημοσ.

Order History Summary.

προσπαθησα και εγω αλλα μονο την τελευταια αγορα μου εχει  print invoice

Δημοσ.

Order History Summary.

Μια απο τα ίδια και σε μένα.

Δημοσ.

Order History Summary.

Μια απο τα ίδια και σε μένα.

Επειδή άλλαξε μορφή το site, πηγαίνουμε order history και από εκεί, στο αναδυόμενο μενού που έχει (πάνω αριστερά από την τελευταία παραγγελία που μας εμφανίζει), επιλέγουμε να μας δείξει τις παραγγελίες του τελευταίου (έχει και κάποιες άλλες επιλογές).

• Like 1
Δημοσ.

Τις παραγγελίες μου τις βλέπω όλες, απλώς μόνο στην τελευταία μου δίνει την επιλογή για εκτύπωση. Πιστεύω πως το ίδιο είπε και ο arma1.

( το ποδήλατο τα ξημερώματα έφτασε Αθήνα, μάλλον αύριο θα είναι Θεσσαλονίκη!! )

• Like 1
Δημοσ.

Μαγδαληνή, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την εκτύπωση από το "view more details", καθώς αναφέρει ότι είναι invoice, έχει ααναλυτικά τι περιέχει μέσα η απόδειξη, εχει αριθμό, delivery addresss, κομπλέ!

Για το ποδηλατάκι πες μας εντυπώσεις, αν και πιο πολύ, με ενδιαφέρει να μάθω για παιδικά ρούχα (μια που οι ελλ.βιοτεχνίες έχουν καλές ποιότητες,και καλές τιμές , για μέτρο σύγκρισης)....

Δημοσ.

Έχω παει και απο more details , άλλα δεν μου δίνει την επιλογή για εκτύπωση της απόδειξης ούτε κι απο κει.

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι μπροστά μου και να μην το βλέπω.

Απο παιδικά έχουμε πάρει παπουτσάκια miss fiori σαν λουστρινακια και είναι πολύ όμορφα. Βεβαία δεν είναι δέρμα, αλλά με 6 ευρώ το ζευγαρι δεν είχα τέτοια απαίτηση.

Πήραμε μπότες μίνι μάους disney, στα 13 ευρώ τις οποίες η κόρη μου δεν βγάζει απο πανω της. Καταπληκτικές και απο εμφάνιση και απο ποιότητα.

Ρουχαλάκια disney και dora ( nickelodeon) ολά πολύ καλή ποιότητα. Τα πήρα οταν ειχαν βγει σε προσφορα 2-2.5 ευρω το καθένα.

Κι εσωθερμικά μπλουζακια campri πολύ καλά και αυτά.

Η μικρη μου ειναι 4 χρονων με αναπτυξη 5χρονου. Στα campri φοράει το 4-5 στα disney το 5-6.

Στα nickelodeon όμως ενω στα ρουχαλακια το 5-6 της ειναι καλο, ενα μπουφαν που πήραμε της είναι πολύ στενό και τα μανικια κοντα.

Πολυ καλο ποιοτικώς του μπουφανάκι αλλα το φορεσε 2 φορές.

Κάλτσακια disney παρα πόλυ καλη ποιότητα. Τα χω πλύνει άπειρες φορες και ακόμα είναι σε κατασταση καινούργιου.

Συγνώμη που δεν έβαλα link αλλά γράφω απο ταμπλετ τώρα και μου είναι δύσκολο.

Δημοσ.

Τις παραγγελίες μου τις βλέπω όλες, απλώς μόνο στην τελευταία μου δίνει την επιλογή για εκτύπωση. Πιστεύω πως το ίδιο είπε και ο arma1.

( το ποδήλατο τα ξημερώματα έφτασε Αθήνα, μάλλον αύριο θα είναι Θεσσαλονίκη!! )

Καλημερα, βρηκα μια λυση με google chrome ,εκει που βλεπουμε το ιστορικο μπαινουμε σε μια παραγγελια και παταμε ctrl+p και επιλεγουμε σελιδα 1-1, ετσι κανουμε εκτυπωση,αν δεν εχεις εκτυπωτη πατωντας την επιλογη ctrl+p και πηγαινοντας εκει που λεει προορισμος, επιλεγεις ειτε αποθηκευση σαν κειμενο word η pdf το βαζεις σε φλασακι και το εκτυπωνεις στον πρωτο διαθεσιμο εκτυπωτη  :) δε ξερω ομως αν θα μετρανε με αυτον τον τροπο στην εφορια, 

Δημοσ.

Η παραγγελία μου κινείται - σχετικά γρήγορα ή μου φαίνεται? Παρήγγειλα Κυριακή απογ.  Τρίτη έφυγε από Leeds ,  Τετάρτη έφυγε από Βρυξέλλες, σήμερα Πέμπτη είναι στη Βουδαπέστη.Μετά πάει Αθήνα αν θυμάμαι καλά? Πόσες μέρες μπορεί να καθήσει στη Βουδαπέστη? (Καλά, για 21 του μήνα την ήθελα την παραγγελία, όποτε και να έρθει, θα είναι εντός του προγραμματισμού μου..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...