Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως τους ρωτησες?

Εστειλες pm?

Ποσταρες στην σελιδα τους?

τον τροπο επικοινωνιας μεσω φατσοβιβλιου θελω να μαθω :)

Γενικοτερα στην επικοινωνια και στο after sales εχουν θεμα σαν καταστημα, αυτο ειναι γνωστο (τουλαχιστον οσον αφορα τα μειλ)

σκεψου οτι απο την προηγουμενη παραγγαλεια μου που ειχα ενα προβλημα (εχω και σχετικο ποστ στο παρον νημα), ακομα δεν μον εχουν απαντησει και εχει περασει μηνας

Ναι,δε φημίζονται για την εξυπηρέτηση πελατών... την πρώτη φορά πόσταρα στη σελίδα τους αλλά με αγνόησαν. Έτσι, τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν και τις 2 φορές.Νομίζω ότι θα εξυπηρετηθείς με αυτόν τον τρόπο!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,δε φημίζονται για την εξυπηρέτηση πελατών... την πρώτη φορά πόσταρα στη σελίδα τους αλλά με αγνόησαν. Έτσι, τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν και τις 2 φορές.Νομίζω ότι θα εξυπηρετηθείς με αυτόν τον τρόπο!

Τους εστειλα μηνυμα πριν λιγο...

αντε να δουμε...

Μπορεις να μου πεις σε ποση ωρα/μερες σου απαντησαν και τις 2 φορες?

ειναι πολυ σπαστικο να μην ξερεις τι γινεται με τα πραγματα σου, ειδικα οταν τα εχεις ηδη πληρωσει..

το μονο που φοβαμαι και απευχομαι, ειναι να μη μου ακυρωσουν την παραγγελια και για αυτον τον λογο σε ολες μου τις επικοινωνιες μαζι τους, τους εχω τονισει πως δεν θελω κατι τετοιο, αλλα να μου στειλουν ξανα τα πραγματα...

Δημοσ.

Τους εστειλα μηνυμα πριν λιγο...

αντε να δουμε...

Μπορεις να μου πεις σε ποση ωρα/μερες σου απαντησαν και τις 2 φορες?

ειναι πολυ σπαστικο να μην ξερεις τι γινεται με τα πραγματα σου, ειδικα οταν τα εχεις ηδη πληρωσει..

το μονο που φοβαμαι και απευχομαι, ειναι να μη μου ακυρωσουν την παραγγελια και για αυτον τον λογο σε ολες μου τις επικοινωνιες μαζι τους, τους εχω τονισει πως δεν θελω κατι τετοιο, αλλα να μου στειλουν ξανα τα πραγματα...

Μου απάντησαν μετά από 2-3 ώρες , και τις 2 φορές,οπότε πιστεύω ότι θα έχεις σύντομα απάντηση..Ναι,φαντάζομαι πόσο εκνευριστικό είναι να κοντεύουν να φτάσουν τα πράγματά σου και ξαφνικά να τα βλέπεις να παίρνουν το δρόμο της επιστροφής και μάλιστα , να μη μπορείς και να επικοινωνήσεις με τους υπεύθυνους..

Ποιος ξέρει γιατί επεστράφη η παραγγελία..Πρώτη φορά το ακούω..

Δημοσ.

Μου απάντησαν μετά από 2-3 ώρες , και τις 2 φορές,οπότε πιστεύω ότι θα έχεις σύντομα απάντηση..Ναι,φαντάζομαι πόσο εκνευριστικό είναι να κοντεύουν να φτάσουν τα πράγματά σου και ξαφνικά να τα βλέπεις να παίρνουν το δρόμο της επιστροφής και μάλιστα , να μη μπορείς και να επικοινωνήσεις με τους υπεύθυνους..

Ποιος ξέρει γιατί επεστράφη η παραγγελία..Πρώτη φορά το ακούω..

Ευχαριστο νεο το χρονικο περιθωριο απαντησης που εδωσες

Ελπιζω να μου απαντησουν μεσα στη μερα και παλι ευχαριστημενος θα ειμαι

Γενικοτερα παντως το να μην εχεις επικοινωνια με το καταστημα, ειδικα οταν βλεπεις πως κατι πηγε στραβα και το επισημανες, ειναι το χειροτερο

Εχω συνηθησει και διαφορετικης αντιμετωπισης απο την συντριπτικη πλειοψηφια των καταστηματων του εξωτερικου οπου εχω κανει αγορες (ακομα και στο ebay) και μου κακοφενεται ακομα περισσοερο.

Γιατι δεν μιλαμε για καποιο μικρο μαγαζακι

Μιλαμε για ενα καταστημα που διεκπεραιωνει εκατομμυρια παραγγελιες το χρονο, οποτε περιμενεις αν μη τι αλλο πιο οργανωμενο τμημα customer care/after sales

Και πραγματικα εχω πολυ μεγαλη περιεργεια να μαθω ποιος ειναι ο λογος που η παραγγελεια επεστραφη ευθης εξαρχης.Τους ρωτησα επανελημενως εξαλλου

αντε να δουμε...

Δημοσ.

στο φβ απαντανε πολυ συχνα , εμενα με εχει συμβει απαντηση 5 λεπτων και αλλες φορες το μαξιμουμ 2-3 ωρες ..

σε προσωπικο μηνυμα παντοτε , η καλυτερη λυση

ισχυει οτι στο περιοδικο εχει μεσα κουπονι ?

το ελεγξα σημερα που ηρθε το δεμα μου , αλλα δεν ειχε μεσα κανενα χαρτακι , μηπως ειναι σε καποια σελιδα ?

κανενας που να ξερει ?

Δημοσ.

Εντελως ενημερωτικα να πω πως μεχρι και αυτη τη στιγμη δεν εχω λαβει απαντηση στο φατσομπουκ ( ουτε και μειλ φυσικα)

8+ ωρες εχουν περασει....

Τον κακο τους τον φλαρο

Sent from my Mobile using Insomnia

Δημοσ.

Στις 11/3 είχα παραγγείλει καμμιά εικοσαριά πραγματάκια, ανάμεσα στα οποία και μια βάση για καλάμια ψαρέματος και κάτι μικρά εξαρτηματάκια για ψάρεμα.

Η παραγγελία μου γράφει στο site της DHL ότι είναι σε 1 κομμάτι κι ότι έφτασε σήμερα στην Αθήνα (οπότε,αφού μένω στην επαρχία, είχα υπολογίσει ότι θα έρθουν αύριο το πρωί- ως συνήθως.).

Πριν λίγο λοιπόν, ήρθε ο κούριερ και μου άφησε 1 σακκουλίτσα που περιείχε τα είδη ψαρέματος και τίποτα άλλο. Δεν άλλαξε κάτι στο site, να λέει π.χ ότι το δέμα παραδόθηκε.

Λογικά,αύριο θα περιμένω τη δεύτερη δόση.

Με παραξένεψε κάπως το όλο γεγονός...

Δημοσ.

μάγκες θέλω να κάνω μια παραγγελία από το sportsdirect.. πόσες μέρες κάνουν συνήθως να ρθουν τα πράγματα γιατί θα τα ήθελα μέχρι τις 31/3 που φεύγω για 5ημέρη :D

υ.γ ξέρετε αν παίζει κανά κουπόνι ή κάποια έκπτωση αυτή τη στιγμή? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...