p_under Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ήρθε σήμερα η παραγγελία. Δεν την έχω ανοίξει ακόμα απλώς ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο. Μίλαγα με το παιδί από την DHL και μου λέει πως η εταιρεία δεν έχει αλλάξει κάτι, ακόμα στέλνουν express με αεροπλάνο απλώς για να μειώσει το κόστος η εταιρεία τα στέλνει οδικώς.. Τα έξοδα αποστολής βέβαια στο sportdirect δεν έχουν υποστεί καμία μείωση ... γεγονός που πρέπει να γίνει imo. 1
liakjim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ίδια πορεία και εμένα. Λες να είναι και των μας εκεί μέσα? 18/3 παραγγελία 19/3 Leeds 21/3 Gatwick 22/3 Linz όταν φτάσεις πες μου ! Τα ζώα μου αργά. 24/3 -> Budapest 2 μέρες για 367km...
splanis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 και μένα Βουδαπέστη... ξέρει κανείς τον επόμενο προορισμό και πόσο κάνει περίπου να φτάσει Ελλάδα από Βουδαπέστη?
arma1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 απο βουδαπεστη πηγαινουν Αθηνα, δυο μερες υπολογισε, πρεπει να περνανε καλα εκει στην Βουδαπεστη, ολο γουστα θα ειναι αυτοι που τα φερνουν
astarte95 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 παιδια αν ξερει καποιος ας βοηθησει please εχω παραγγειλει περιπου εδω και μια εβδομαδα.Μου εδωσαν tracking number αλλα οταν τ χρησιμοποιουσα στην σελιδα του DHL το εβγαζε λαθος.Εστειλα μηνυμα στο sportsdirect κ μου ειπαν οτι αλλαξε και μου εδωσαν καινουργιο.Ειδα οτι η παραγγελια ειναι Αθηνα απο την παρασκευη και ζηταν να επικοινωνησω γιατι δν εχουν επαρκη στοιχεια του παραληπτη.Μου εκλειψαν το κινητο πριν κανα δυο μερες οποτε ο αριθμος που τους ειχα δωσει δεν ισχυει.Πηρα σημερα στην dhl και μου ζητησαν κωδικο αποστολης.Ωστοσο στα μηνυματα απο το sports direct δεν υπαρχει κατι εκτος απο το tracking number και τον αριθμο παραγγελιας.Αλλα με αυτα μου λενε οτι δεν μπορουν να το βρουν.Ποιος ειναι ρε παιδια ο κωδικος αποστολης?Εσεις ειχατε λαβει καποιο μηνυμα με τετοιο κωδικο?
Questioner Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Όταν η DHL σου ζητάει τον αριθμό αποστολής σου ζητάει το νέο tracking number που σου έδωσαν από το SD μέσω του οποίου βλέπεις ο,τι το δέμα σου είναι ήδη στην Αθήνα. Δίνοντάς τους αυτό, θα δουν και οι ίδιοι ο,τι το δέμα σου είναι Αθήνα και θα συνεννοηθείτε για το πως θα το παραλάβεις. Συνεπώς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μπορείς να κάνεις track εσύ το δέμα σου επιτυχώς και εκείνοι να μην μπορούν με το ίδιο tracking number.
astarte95 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μα και εγω αυτο νομιζα.Και αυτο τους ελεγα αλλα επεμεναν οτι δεν ειναι αυτο.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.
NaGR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 στο αγγλικό DHL υπάρχουν 2 αριθμοί ο ένας που λεεί waybill και ένα δεύτερος που φανερώνεται όταν πατήσεις το κόκκινο σταυρουδάκι δίπλα απο 1 pieces. για δώσε τους και αυτό μήπως το βρούνε έτσι.
splanis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE !!!!!!!! ξέρουμε με ποια κούριερ έρχεται επαρχία (ή ΕΛΤΑ?)
leonkgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους , Σε μια παραγγελία που έκανα απο sportsdirect είχα το εξής θέμα . Παρήγγειλα το νούμερο 10.5 αλλά εγώ εννοούσα το US , γιατί πατώντας και στο σχετικό ερωτηματικό με το πινακάκι για τα νούμερα, γράφει ότι σε nike shoes mens adults το 10.5 us αντιστοιχεί σε 10uk , αλλά δεν υπάρχει αντοιστιχο 10 us οπότε λέω το μόνο 10.5 που υπάρχει θα είναι το us . και αυτοί μου στείλανε 11.5 us το οποίο όμως πάνω στο παπούτσι γράφει αντίστοιχο 10.5 uk . δηλαδή διαφορετική αντιστοιχία από ότι γράφει το πινακάκι στο site. τώρα τι κάνουμε . τους έστειλα μυν. για να το αλλάξω , αλλά πιο να παραγγείλω ? θέλω σίγουρα 10.5 us . Και με τα έξοδα ? πόσα είναι ? κάπου είχα διαβάσει 15 € , ισχύει? αν και δεν θεωρώ οτι πρέπει να τα πληρώσω διότι δεν το βλέπω σαν λάθος μου . συμβουλές ? γνώμες ? ευχαριστώ ... Και προσοχή με τα νούμερα .... που παραγγέλνετε εννοώ....
gavros10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ανθρωπος μεσα στην DHL στο αεροδρομιο που ειπε οτι ακομα ερχονται σακουλες του sportsdirect με αεροπλανα
christos_0b Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους , Σε μια παραγγελία που έκανα απο sportsdirect είχα το εξής θέμα . Παρήγγειλα το νούμερο 10.5 αλλά εγώ εννοούσα το US , γιατί πατώντας και στο σχετικό ερωτηματικό με το πινακάκι για τα νούμερα, γράφει ότι σε nike shoes mens adults το 10.5 us αντιστοιχεί σε 10uk , αλλά δεν υπάρχει αντοιστιχο 10 us οπότε λέω το μόνο 10.5 που υπάρχει θα είναι το us . και αυτοί μου στείλανε 11.5 us το οποίο όμως πάνω στο παπούτσι γράφει αντίστοιχο 10.5 uk . δηλαδή διαφορετική αντιστοιχία από ότι γράφει το πινακάκι στο site. τώρα τι κάνουμε . τους έστειλα μυν. για να το αλλάξω , αλλά πιο να παραγγείλω ? θέλω σίγουρα 10.5 us . Και με τα έξοδα ? πόσα είναι ? κάπου είχα διαβάσει 15 € , ισχύει? αν και δεν θεωρώ οτι πρέπει να τα πληρώσω διότι δεν το βλέπω σαν λάθος μου . συμβουλές ? γνώμες ? ευχαριστώ ... Και προσοχή με τα νούμερα .... που παραγγέλνετε εννοώ.... Βεβαιως και ειναι δικο σου το λαθος , ολα τα νουμερα ειναι UK ο αντιστοιχος πινακας ειναι για να σε βοηθησει να βρεις το σωστο νουμερο σε UK. Τωρα για επιστροφες δεν ξερω καθως προτιμω παντα να το ψαξω λιγο καλυτερα στην αρχη πριν την παραγγελια παρα να τρεχω μετα , αν ειχες διαβασει ποιο προσεκτικα το τοπικ δεν θα ειχες κανει αυτο το ευκολο λαθς με τα νουμερα.
NaGR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 o Πίνακας μεγεθών για τα Nike στο site είναι αυτός [table][Adult's Footwea]Uk: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13USA (Mens): 6.5 7.5 8.5 9.5 10.5 11.5 12.5 13.5USA (Wms): 6.5 7.5 8.5 9.5 10.5 11.5 12.5 13.5Euro: 37.5 38.5 39 41 42.5 44 45 46 47.5 48.5[/table] θα ήταν προτιμότερο να κάνεις την αντιστοιχία uk<->eu δλδ αν φοράς 44 θα πάρεις 9uk αν φοράς 45 θα πάρεις 10 uk. αν έχεις κάποιο nike παπούτσι, στο μέσα μέρος της γλώσσας έχει ένα πινακάκι που αρκετές φορές λέει το νούμερο και σε uk. συμβουλέψου το και αυτό αν γίνεται. πάντως το ίδιο είχε συμβεί και σε εμένα. μου έστειλαν μισό νούμερο πάνω (παρόλο που δεν υπήρχε καν σαν επιλογή) το κράτησα μόνο και μόνο επειδή μου ήταν οριακά μεγαλύτερο και φοβήθηκα οτι το κανονικό μου νούμερο ίσως να ήταν οριακά μικρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα