Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου απάντησαν και έμενα τα ίδια.

Τους έστειλα ότι να δίνουν μια προσφορά για κουπόνι, και μετά να κάνουν αυτόματα apply codes για να το χάσουμε είναι scam.

Τους ζήτησα να μου αναφέρουν ξεκάθαρα ποιος έβαλε το code (εγώ ή το σύστημα τους), και να μου προωθήσουν μαζί κάποιο email υπευθύνου/προϊσταμένου για επίσημα παράπονα.

Επίσης ανέφερα πως ειμαι πελάτης χρόνια και έχω σπαταλήσει μερικές χιλιάδες ευρώ εκεί, και πως δεν θα ανεχθώ τέτοιες τακτικές.

Αυτά και βλέπουμε.

Στα @@ μου το κουπόνι, αλλά δεν γαμιόμαστε με τους μαλάκες λέω εγώ;

• Like 1
Δημοσ.

Πόσες μέρες διαρκεί η αποστολή για Ελλάδα?

Καμια βδομάδα?

Σε 4 εργάσιμες παραλαμβάνεις με την αργή αποστολή. Για τη γρήγορη δίνουν ακόμα λιγότερες.

Δημοσ.

Καλησπέρα!Τα ίδια έπαθα και εγω!Εβαλα 4 ζευγάρια εσώρουχα lonsdale διαφορετικά μεταξύ τους τα οποία εδώ και χρόνια τα είχαν 6.60 κ τώρα ξαφνικά τα πηγαν 8.40!...Μιλάμε για απατεώνες.το site γενικά πάει απο το κακό στο χειρότερο...Προσφορές πλεον ανύπαρκτες! (ψωνίζω 5 χρονια τωρα και ξερω)Ποικιλία καμία σχέση με παλιά, τιμές τσιμπημένες κ εκπτωτικοι κωδικοι πουθενα.ΤΏΡΑ μας έκαναν και αυτό...Τους έστειλα mail μου είπαν τα ίδια με εσάς οτι έχω χρησιμοποιησει εκπτωση.Τους είπα οτι δέν χρησιμοποίησα καμία έκπτωση!...Τους είπα ακόμα οτι όλο αυτο έχει γίνει θέμα στα social media και οτι δέν θα με ξανα δουν ποτέ ΞΑΝΑ!!!!....

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα μιλήσω με τους δικούς μου(γιατι είμαστε 5-6 άτομα στην παραγγελία) και ψήνομαι να μην την δεχτώ όταν έρθει ο κουριερ και να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων.

αναμένω την απάντηση του SD προς το παρών....

Δημοσ.

Μάγκες γεια,

έχω κάνει παραγγελία απο 31/10/16 και δεν έχει έρθει τίποτα. Γύρω στις 15/11/16 τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν με το link της μεταφορικής, το οποίο ήταν στο ίδιο status από 02/11/16. 

Τους έχω στείλει αρκετά μηνύματα από τότε κ δεν απάντησαν ποτέ.

Εχετε ακούσει κάτι για προβλήματα στις παραδόσεις?

Μου κάνει εντύπωση οτι δεν απαντάνε καν.

Δημοσ.

Μάγκες γεια,

έχω κάνει παραγγελία απο 31/10/16 και δεν έχει έρθει τίποτα. Γύρω στις 15/11/16 τους έστειλα μήνυμα και μου απάντησαν με το link της μεταφορικής, το οποίο ήταν στο ίδιο status από 02/11/16. 

Τους έχω στείλει αρκετά μηνύματα από τότε κ δεν απάντησαν ποτέ.

Εχετε ακούσει κάτι για προβλήματα στις παραδόσεις?

Μου κάνει εντύπωση οτι δεν απαντάνε καν.

Το status τι γράφει; Καλό είναι να πάρεις τηλέφωνο στην μεταφορική. Αφού υπάρχει tracking πλέον είναι θέμα μεταφορικής κι όχι sportsdirect. Προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και έχω κάνει πολλές παραγγελίες.

Σχετικά με το κουπόνι μόλις τώρα μου ήρθε στο mail κι ας είχα πάρει και την έκπτωση στα lonsdale! Λογικά θα σας στείλουν και εσάς, αν δεν σας έχουν στείλει ήδη.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με το κουπόνι μόλις τώρα μου ήρθε στο mail κι ας είχα πάρει και την έκπτωση στα lonsdale! Λογικά θα σας στείλουν και εσάς, αν δεν σας έχουν στείλει ήδη.

σου τα έστειλαν ολα?? γιατί εγώ δικαιούμαι κανονικά x9 κουπόνι και μου έστειλαν x4! θα πέσει καραμούζα πάλι...

Δημοσ.

Ναι για παραγγελία 125 ευρώ μου έστειλαν κουπόνι 20 λιρών (10 λίρες για κάθε 50 λίρες παραγγελίας δηλαδή). Μήπως σου έστειλαν κι εσένα 20άρια κουπόνια;

Δημοσ.

οχι ενα 40αρι μου στειλαν...

είχε μέγιστο τα 40. το ανέφερε στην αρχική προσφορά.

μου τα έστειλαν και εμένα τελικά.

Δημοσ.

είχε μέγιστο τα 40. το ανέφερε στην αρχική προσφορά.

μου τα έστειλαν και εμένα τελικά.

αλήθεια??? αυτο δεν το χα προσέξει...

υ.γ. κάναμε καλή δουλειά μάγκες  :-D  :P

• Like 1
Δημοσ.

αλήθεια??? αυτο δεν το χα προσέξει...

υ.γ. κάναμε καλή δουλειά μάγκες  :-D  :P

ναι, νομίζω έλεγε 40 limit per order

υ.γ  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...