Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους.

ειχα αρχισει ενα blog και αποφασισα να αγορασω ενα custom domain. το αγορασα λοιπον απο το control panel του blogger και απο την godaddy.

απο τη μερα που το αγορασα δεν εχω βγαλει ακρη για το πως θα κανω το redirect απο το blog.

Εχω 3 προβληματα.

1) οταν παω στις ρυθμισεις->προσθηκη προσαρμοσμενου τομεα-> και βαζω το domain χωρις www μου βγαζει Κάποιο άλλο ιστολόγιο ή Ιστότοπος Google χρησιμοποιεί ήδη αυτή τη διεύθυνση.

2) οταν παω στις ρυθμισεις->προσθηκη προσαρμοσμενου τομεα-> και βαζω το domain με www μου βγαζει

Δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση της εξουσιοδότησής σας σε αυτόν τον τομέα. Σφάλμα 12.

Στον ιστότοπο του μητρώου καταχώρισης του τομέα σας, εντοπίστε τις ρυθμίσεις σας Domain Name System (DNS) και εισαγάγετε τα δύο παρακάτω CNAME:

Πεδίο Όνομα, Ετικέτα ή Κεντρικός υπολογιστής Πεδίο Προορισμός, Στόχος ή Σύνδεση με

www ghs.google.com

jw4bwpcsktkq gv-72vwt35ba7zveznwioqeliai2gltq2rl6pw7mlvi7gaohd3ih27a.domainverify.googlehosted.com.

Δείτε τις λεπτομερείς μας οδηγίες σχετικά με την παροχή CNAME για τα διάφορα μητρώα καταχώρισης ή δείτε τις πλήρεις οδηγίες ρυθμίσεων για περισσότερες λεπτομέρειες. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εισαγωγή του δεύτερου CNAME στη διεύθυνση domainverify.googlehosted.com, μπορείτε, εναλλακτικά, να επαληθεύσετε ότι αποτελείτε τον κάτοχο αυτού του τομέα με μια εγγραφή TXT μέσω των Εργαλείων για Webmasters της Google εδώ.

Πρώτα πρέπει να καταχωρήσετε σωστά τον τομέα διαδικτύου σας. οδηγίες ρυθμίσεων

και οταν παω να βαλω αυτα που μου λεει στο cname δεν μπορω.

συγκεκριμενα μου βγαζει error οταν παω να βαλω αυτο 2vwt35ba7zveznwioqeliai2gltq2rl6pw7mlvi7gaohd3ih27a.domainverify.googlehosted.com.στον πορισμο

3)μεσω του google apps μπορω να συνδεθω μια χαρα στο dns console με τους κωδικους που μου δινει.

οταν ομως παω να συνδεθω κατευθειαν στην godaddy (γιατι ειδα οτι εχει μια υπηρεσια που κανει αυτοματα τις ρυθμισεις για να ετοιμασεις το blog σου) μου βγαζει error και οτι ο λογαριασμος δεν υπαρχει κλπ κλπ.

λιγη βοηθεια γιατι το παλευω μια μιαμιση βδομαδα τωρα και μου εχουν σπασει τα νευρα.

Δημοσ.

ναι! τελικα το ελυσα! τελικα μετα απο απειρα mail με την godaddy τους ειπα αν γινεται να το βαλουν αυτοι, με ρωτησαν το pin για επιβεβαιωση και ολα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...