Hamurabi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 παιδια εχω κονεξ αλλα τα οικονομικα στενευουν κ αναρωτιεμαι αμα η wind σε τηλεφωνο κ ιντερνετ24αρι θαναι ενταξει ή κανει τπτ διακοπες κ τετοια?
nikoskon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Νταξ. Μας έπεισες. Ωστόσο με λίγη υπομονή θα σου απαντήσεις ο Hopi. Ή να περιμένεις να σου απαντήσει και η φίλτατη πωλήτρια του φόρουμ μας για τα νέα σούπερ πακέτα της Cosmote! Τώρα σε τι προγράμματα είσαι και πόσα δίνεις; Sent from my iPhone using Insomnia
morby Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 παιδια εχω κονεξ αλλα τα οικονομικα στενευουν κ αναρωτιεμαι αμα η wind σε τηλεφωνο κ ιντερνετ24αρι θαναι ενταξει ή κανει τπτ διακοπες κ τετοια? Ανάλογα φίλε σε πια περιοχή είσαι, δεν χάνεις τίποτα. Σίγουρα τα πακέτα της Wind είναι πολύ πιο οικονομικά
Hamurabi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 68 ευρω πληρωνω αν θυμαμαι καλα το διμηνο. 24αρι εχω με απεριοριατα σταθερα. επειδη ομως κατεβαζω αρχεια 40+gb δε θελω να σερνεται.
orlox Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εγω πλερωνω 50 το μηνα wind απεριοριστα σταθερα, 300 κινητα εως 24 ιντερνετ(12-14 πραγματικα παγκρατι) και 350 mb στο κινητο ενας κοινος λογαριασμος και οι κλησεις μετρανε ειτε απο το σταθερα ειτε απο το κινητο. Να συμπληρωσω οτι με κοτε ειχα απειρα προβληματα και συνδεόμουν στα 5 παροτι ειχα ζητησει πανω απο 4-5 φορες να μου το φτιαξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα