D3ST1N1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, έχω την Site: μητρική κάρτα της υπογραφής μου και πρόσφατα άλλαξα τροφοδοτικό και έβαλα αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24814&cat=17&sub=165&pmanuf=979&sort=undefined&step=undefined. Το θέμα είναι ότι την μέρα μου βγάζει μία ή δύο φορές μπλέ οθόνη με error και όταν τελειώσει να κάνει έλεγχο (δέν έχω καταλάβει ακόμα σε τί) και πάει στο 100 percent μπενει πάλι στα windows κανονικά. Η μητρική μου έχει 4 pin για να περνει ρεύμα στο πάνω μέρος όπως θα δείτε και στι φωτό ενώ το τροφοδοτικό έχει 6 ή 8 δεν θυμάμαι ακριβώς.Παρ'όλα αυτά το σύνδεσα και πέρνει ρεύμα κανονικά. Μύπως θα πρέπει να πάρω, εάν υπάρχει βέβαια, κάποιο μετατροπέα απο 6 pin σε 4 pin ή το προκαλεί κάτι άλλο??? Ευχαριστω, εκ των προτέρων.
sofoula123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Στην "μπλε οθόνη του θανάτου" σου γράφει Τechical information και κάποιον κωδικό σφάλματος από κάτω???
achilles_g_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σίγουρα θα σου έχει κωδικό σφάλματος. Από εκεί και πέρα μπορεί να φταίνει τα πάντα, από μνήμες εώς drivers κάρτας γραφικών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα