benZiDirK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Υπαρχουνε insomniacs απο South Africa εδω μεσα!? Ή ειμαι ο μοναδικος;!
arxaggelos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον ο μοναδικός είσαι, αλλά με την πορεία που έχει ή χώρα αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα. 3
subdee Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ζώ εκεί αλλά έκανα ένα 6μηνο στο Jo'burg και συγκεκριμένα Hyde Park και Sandton περιοχές. Εσύ από που είσαι; 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το thread μου κάνει σαν "Είμαι από Ν. Αφρική και δεν ξέρω τι να κάνω για να το μάθουν όλοι".
headbanger Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Timon, χάνεις το γεγονός ότι όσοι είμαστε στα ξένα μας χαροποιεί ιδιαίτερα να γνωρίζουμε Έλληνες, πόσο αν υπάρχουν και κοινά ενδιαφέροντα πχ ένα τεχνολογικό φόρουμ.
benZiDirK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το thread μου κάνει σαν "Είμαι από Ν. Αφρική και δεν ξέρω τι να κάνω για να το μάθουν όλοι". Και τι θα κερδισω αν το μαθουνε ολοι οπως λες; Παντα υπαρχει ενα γκιοζης που δεν εχει τι να πει και γραφει οτι να ναι... Δεν ζώ εκεί αλλά έκανα ένα 6μηνο στο Jo'burg και συγκεκριμένα Hyde Park και Sandton περιοχές. Εσύ από που είσαι; Τι εκανες εδω περα; Εγω τον 1ο χρονο ζουσα Joburg και τον 2ο τωρα ειμαι Pretoria. Αλλα να σου πω 1000 φορες Ελλαδα... Δυστυχως γινανε τα πραγματα ετσι και φυγαμε.. αλλα ελπιζω συντομα να γυρισω.. αν και δε το βλεπω 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Timon, χάνεις το γεγονός ότι όσοι είμαστε στα ξένα μας χαροποιεί ιδιαίτερα να γνωρίζουμε Έλληνες, πόσο αν υπάρχουν και κοινά ενδιαφέροντα πχ ένα τεχνολογικό φόρουμ. Μα νομίζω ότι δεν είναι αυτό το case εδώ. Νομίζω ότι είναι στην Ελλάδα ο TS απλά είναι από Ν.Α. Παντα υπαρχει ενα γκιοζης που δεν εχει τι να πει και γραφει οτι να ναι... Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία.
gigisoni Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μα νομίζω ότι δεν είναι αυτό το case εδώ. Νομίζω ότι είναι στην Ελλάδα ο TS απλά είναι από Ν.Α. Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία. Το γεγονός ότι ο TS απάντησε ξανά λέγοντας ότι είναι στην Pretoria σου διέφυγε, έτσι; Μόνο ο γκιόζης σου έκανε εντύπωση.
benZiDirK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ειμαι Ελληνας που μενει στην Νοτιο Αφρικη. Για αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποιος αλλος... Εχεις και χιουμορ παντως... μπραβο.. Μα νομίζω ότι δεν είναι αυτό το case εδώ. Νομίζω ότι είναι στην Ελλάδα ο TS απλά είναι από Ν.Α. Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία.
Nikosgiann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Και τι κάνεις εκεί αν επιτρέπεται; απανταει στον timonkaipumpa 3
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 απανταει στον timonkaipumpa Που αν δεν κάνω λάθος ήταν και οι δύο Αφρικανοί. 1
JERONIMO888 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 οντως τι κανεις εκει κατω ρε φιλε, απο οτι βλεπω ειναι απο τις τοπ πολεις σε εγκληματικοτητα. για πες μια καθημερινη μερα πως ειναι να παρουμε μια γευση για το πως θα καταληξουμε
benZiDirK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 οντως τι κανεις εκει κατω ρε φιλε, απο οτι βλεπω ειναι απο τις τοπ πολεις σε εγκληματικοτητα. για πες μια καθημερινη μερα πως ειναι να παρουμε μια γευση για το πως θα καταληξουμε Δουλευω σε μια μικρη εταιρια... κανουμε απο IT Support μεχρι Websites.. Καλυτερα λεφτα επερνα στην Ελλαδα βεβαια! Απο εγκληματικοτητα υπαρχει οντως. Βασικο ειναι να προσεχεις σε ποιες περιοχες πας και που νοικιαζεις σπιτι. Εχουνε αρχισει και χτιζουνε προστατευομενες περιοχες με ηλεκτροφορα καλωδια και σεκιουριταδες και οι περισσοτεροι μενουνε σε τετοιες περιοχες πλεον. Ειναι λιγο τραγικο να ζεις αναμεσα σε τοιχους 5 μετρων και ηλεκτροφορα καλωδια αλλα συνηθιζεις. Και παλι ομως δεν γλυτωνεις. Ενα απο τα τραγικα ειναι οτι οι μαυροι, το 99% κλεβει απο τις δουλειες που ειναι. Βεβαια με 180 ευρω βασικο μισθο τι αλλο να κανουνε;! Ζουμε σε 2 κοσμους εδω.. οποιος κανει google soweto θα καταλαβει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα