Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εάν είναι έτσι, πάσο και συγνώμη. Για αυτό είπα ότι "μου κάνει". Σε κάθε περίπτωση, ο Μπίζος έχει κάνει έργο εκεί κάτω; Υ.Γ. εάν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Μπίζος, δοκίμασε να ρωτήσεις κάποιον ντόπιο.
Muchacho Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Πως ειναι εκει η ζωη? Υπαρχει ρατσισμος? Το μουντιαλ βοηθησε καθολου στην οικονομια-τουρισμο κτλ ή μπηκαν μεσα?
benZiDirK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εάν είναι έτσι, πάσο και συγνώμη. Για αυτό είπα ότι "μου κάνει". Σε κάθε περίπτωση, ο Μπίζος έχει κάνει έργο εκεί κάτω; Υ.Γ. εάν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Μπίζος, δοκίμασε να ρωτήσεις κάποιον ντόπιο. Δεκτη. Φυσικα και ξερω ποιος ειναι ο Μπιζος. Μονο το saheti (ελληνικο σχολειο) που εχει φτιαξει ειναι αρκετο για τον ξερουν ολοι οι Ελληνες που ερχονται εδω περα. Ειναι θρυλος ο ανθρωπος. Ο εγγονος του ειναι και φιλος με τον 1ο μου ξαδερφο. Πως ειναι εκει η ζωη? Υπαρχει ρατσισμος? Το μουντιαλ βοηθησε καθολου στην οικονομια-τουρισμο κτλ ή μπηκαν μεσα? Εντελως διαφορετικη ζωη. Αν βγεις στις 7 το απογεμα ειναι νεκρα ολα. Ολα τα μαγαζι κλειστα, ολοι οι ανθρωποι σπιτια τους. Δυσκολη ζωη για Ελληνα! Ρατσισμος οπως υπηρχε πριν απο 20 χρονια δεν υπαρχει πλεον. Αλλα υπαρχουνε 2 κοσμοι εδω οπως ειπα. Οι μαυροι που ζουνε στις φτωχογειτονιες και οι λευκοι στις πλουσιες περιοχες. Σπανια θα δεις λευκο να κανει παρεα με μαυρο παντως. Τωρα σιγα σιγα που μπαινουνε οι μαυροι στα πανεπιστημια αλλαζει αυτο.
leonidas_fs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Να ρωτήσω και εγω κάτι άλλο...Τι κάνεις ρε φίλε σε μια χώρα που είναι χειρότερη απο Ελλάδα και παίρνεις και λιγότερα χρήματα;
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Και πολύ καλός δικηγόρος (εάν θα μπορούσε κανείς να έχει το επίπεδο να τον κρίνει) όπως και φοβερός άνθρωπος.
benZiDirK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Να ρωτήσω και εγω κάτι άλλο...Τι κάνεις ρε φίλε σε μια χώρα που είναι χειρότερη απο Ελλάδα και παίρνεις και λιγότερα χρήματα; Ειναι μεγαλη ιστορια φιλε μου. Οταν ηρθα εδω, ηρθα με την προοπτικη να κανω κατι καλυτερο. Τελικα οι υποσχεσεις μεινανε απλα υποσχεσεις και τωρα παλευουμε για κατι καλυτερο. Αν εμενα στην Ελλαδα ποιος ξερει αν θα ειχα δουλεια σημερα; Κανενας.
DrLo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι μεγαλη ιστορια φιλε μου. Οταν ηρθα εδω, ηρθα με την προοπτικη να κανω κατι καλυτερο. Τελικα οι υποσχεσεις μεινανε απλα υποσχεσεις και τωρα παλευουμε για κατι καλυτερο. Αν εμενα στην Ελλαδα ποιος ξερει αν θα ειχα δουλεια σημερα; Κανενας. Από θέμα αδειας τι παίζει? Ποιό είναι το καθεστός για εργασία στην Ν.Α πολίτη από Ε.Ε ?
benZiDirK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Από θέμα αδειας τι παίζει? Ποιό είναι το καθεστός για εργασία στην Ν.Α πολίτη από Ε.Ε ? Κοιτα. Αν εχεις καποιο γνωστο που να εχει επιχειρηση τοτε ολα ειναι πιο ευκολα. Σου στελνει μια προσκληση, πληρωνει αυτος 30-40 ευρω μιζα και ολα καλα. Αν πας απο την νομιμη οδο τοτε χεσε μεσα. Ειναι λιγο ζουγκλα το δημοσιο. Και αν δεν λαδωσεις σου βγαζουνε το λαδι. Συνηθως αν παρεις αδεια εργασιας ειναι για 3 χρονια. Εγω ημουνα τυχερος γιατι γεννηθηκα εδω περα και εχω υπηκοοτητα. Ασχετο οτι δεν εζησα ποτε εδω περα και 1η φορα ηρθα 3 χρονων και μετα παλι στα 25 μου.
DrLo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτα. Αν εχεις καποιο γνωστο που να εχει επιχειρηση τοτε ολα ειναι πιο ευκολα. Σου στελνει μια προσκληση, πληρωνει αυτος 30-40 ευρω μιζα και ολα καλα. Αν πας απο την νομιμη οδο τοτε χεσε μεσα. Ειναι λιγο ζουγκλα το δημοσιο. Και αν δεν λαδωσεις σου βγαζουνε το λαδι. Συνηθως αν παρεις αδεια εργασιας ειναι για 3 χρονια. Εγω ημουνα τυχερος γιατι γεννηθηκα εδω περα και εχω υπηκοοτητα. Ασχετο οτι δεν εζησα ποτε εδω περα και 1η φορα ηρθα 3 χρονων και μετα παλι στα 25 μου. Δηλαδή αν βρεις μια εταιρεία που σε θέλει είναι απλά θέμα 30-40 ευρώ ? Δεν υπάρχουν άλλοι περιορισμοί ? (πχ αριθμητικό όριο αν έτος)
benZiDirK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή αν βρεις μια εταιρεία που σε θέλει είναι απλά θέμα 30-40 ευρώ ? Δεν υπάρχουν άλλοι περιορισμοί ? (πχ αριθμητικό όριο αν έτος) Δεν νομιζω. Υπαρχουν τροποι να γινουνε τα παντα. Αρκει να υπαρχουνε ακρες.
noob Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως βλέπω ομοιότητες μεταξύ South Africa και North Αfrica (Ελλάδας).
benZiDirK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως βλέπω ομοιότητες μεταξύ South Africa και North Αfrica (Ελλάδας). Αν συγκρινουμε το corruption αναμεσα στην Ελλαδα και την Νοτιο Αφρικη τοτε η Νοτιος Αφρικη θα κερδιζε με διαφορααααα... Η διαφορα εδω ειναι οτι ο κοσμος δεν ασχολειται τοσο πολυ με την πολιτικη. Τωρα σιγα σιγα οι μαυροι αρχιζουνε και ξυπνανε.. τους ανεβασανε το βασικο μισθο απο 180 ευρω στα 250 και χαρηκανε κιολας. Φαντασου πριν απο κανα 2μηνο, πιασανε το αρχηγο της νεολαιας του κυβερνωντος κομματος να χτιζει βιλα αξιας 2 εκ ευρω σε μια απο τις καλυτερες περιοχες της χωρας. Και αυτος ο τυπος που λεγεται Μαλεμα ελεγε οτι σε κλειστους κυκλους παντα οτι θα αφανισει τους λευκους απο την χωρα αν γινει πρωθυπουργος μια μερα. Αν σε σταματησει αστυνομικος, το μονο που χρειαζεσαι ειναι 10 ευρω. Τι διπλωματα και λαλακιες. Του δινεις τα 10 ευρω και κανει παρτυ. Γενικα η διαφθορα εδω περα ειναι καθημερινοτητα.
slipknot Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Στο πουλάνε μόνο άμα είσαι zef. http://www.youtube.com/watch?v=x9xfo0MY-r8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα