calico Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σκεφτομαι να παρω εναν σταθεροποιητη τασης αλλα δεν ξερω απο ποιοτητα κατασκευης και αποδοση. Προοριζεται για πλυντηριο ρουχων γιατι αυτο που ειχα καηκε απο υπερταση ή υποταση ή κατι τετοιο.
kazaleon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να βρεις εύκολα, γιατί το πλυντήριο λόγω αντίστασης που θερμαίνει το νερό θα καταναλώνει 4KW + ίσος μία προστασία από υπέρταση να βοηθούσε αλλά πάλι θα θες για 20 Αμπερ
calico Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Oποτε τι να κανω; Να το αφησω και οτι γινει;
Ntinaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να βρεις εύκολα, γιατί το πλυντήριο λόγω αντίστασης που θερμαίνει το νερό θα καταναλώνει 4KW + ίσος μία προστασία από υπέρταση να βοηθούσε αλλά πάλι θα θες για 20 Αμπερ τα αμπερ μετρανε ενταση οχι ταση!
firewalker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που εννοεί είναι προστασία για υπέρταση που να μπορεί να λειτουργεί σε κατανάλωση 20 Amps (αν και με 15 μάλλον καλυμμένος θα είναι).
kazaleon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που εννοούσα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά πολυπριζα προστασίας για τόσα πολλά αμπερ ίσος βρεις μία καλή λύση σε κατάστημα ηλεκτρολογικών, ξέρω ότι υπάρχει προστασία απο υπέρταση και κεραυνό που μπαίνει κεντρικά στον ηλεκτρολογικό πίνακα.
yiannis71 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Σκεφτομαι να παρω εναν σταθεροποιητη τασης αλλα δεν ξερω απο ποιοτητα κατασκευης και αποδοση. Προοριζεται για πλυντηριο ρουχων γιατι αυτο που ειχα καηκε απο υπερταση ή υποταση ή κατι τετοιο. Με την ίδια λογική πρέπει να τοποθετήσεις σε όλες τις ηλεκτρικές σου συσκευές σταθεροποιητή τάσης . Μπορείς να μάθεις με σιγουριά από τι κάηκε το πλυντήριο σου;
calico Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ο ηλεκτρολογος μου ειπε απο την ταση . Εγω εβλεπα τα φωτα να τρεμοπαιζουν, οποτε μαλλον αυξομοιωση
calico Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.clevermar....asp?ITMID=1053 http://www.texnologi...temcats&ID=6442 Κατι τετοιο μαλλον πρεπει να παρω? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2012 από calico
kazaleon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ναι ένα από αυτά πιστεύω ότι θα σου έκανε δουλειά. Τώρα ανάλογα τα watt του πληντηριού σου διαλέγεις και πόσα VA θες τον σταθεροποιητή, τα Watt αναγράφονται πάνω σε ένα καρτελάκι που θα έχει το πληντηριό σου κολλημένο ή και στα χαρτιά του. Σχετικά με την σχέση watt - VA όταν πρόκειτε για την αντίσταση που θερμένει το νερό είναι 1 προς 1 και για τον κινητήρα είναι: VA=watt/(συντελεστής ισχύος) τoν συντελεστή υπολογισέ τον στα 0,8. Αν το αποτέλεσμα σου βγαίνει κοντά στα 5000VA τότε πάρε τον 8000 Αυτή είναι η γνώμη μου μπορεί και να κάνω και κάποιο λάθος αν κάποιος άλλος επίσεις γνωρίζει ας βοηθήσει.
kazaleon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δεσ και αυτό: http://www.4myhouse.gr/122/3/103/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82:-%CE%91%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1,-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα