Προς το περιεχόμενο

Surface


tiraklakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα! Σκεφτομαι να παρω δωρο στη γυναικα το microsoft surface και εχω καποιες αποριες. 1) ξερουμε ποτε θα ερθει Ελλαδα; 2) τωρα χρησιμοποιει ενα toshiba τριετιας που αρχισε να κανει και νουμερα με την οθονη αλλα επειδη ειναι δικηγορος σκεφτηκα οτι το surface θα μπορει να το κουβαλαει μαζι της. Θα ειναι χρησιμο; Οι κυριες χρησεις του θα ειναι office, ιντερνετ και ταινιες. Το office το εψουν εγκατεστημενο ολες οι εκδοσεις; 3) skype etc υποστηριζονται κανονικα; Αποτι καταλαβα τα windows rt δεν θα δεχονται τις κλασσικες εφαρμογες αλλα ειναι σαν το ios/android/windows phone με δικες του εφαρμογες. 4) η οθονη βοηθαει σε ταινιες; Με χαλασε λιγο η αναλυση που ειναι χαμηλη σε αντιθεση με του ipad! 5) μπορω να εχω καποιο stickaki μεσα και να κανω εκει εγκατασταση εφαρμογων αν παρω τη μικρη εκδοση; Διαβασα καπου οτι μονο η μιση χωρητικοτητα ειναι διαθεσιμη. Sorry για το μεγεθος!!

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον παμε ενα-ενα

1.Οποια εκδοση παρεις ειτε 32 ειτε 64 στην πραξη θα εχεις τα μισα περιπου(υπαρχει και ξεχωριστο διαμερισμα για επαναφορα λειτουργικου)

2..Ελλαδα αγνωστο αν και ποτε(Ευρωπη το βρισκεις και σε amazon και αλλα ιντερνετικα site πωλησεων προιοντα τεχνολογιας.

3.Ειχε full usb θυρα οπου μπορεις να συνδεσεις το οτιδηποτε(φλασακια-σκληρους κλπ)

4.Σε ολα τα RT μοντελα ειναι προεγκατεστημενη το Office 2013(περιλαμβανει Word-Excell-Power Point-One Note)αφου το παρεις να κανεις update στην τελικη εκδοση του προιοντως(καπου 500mb αρχειο) μεσα απο τα Windows Update.

5.Eχει micro sd υποδοχη για αντιστοιχες καρτες.

6.Το back cover/πληκτρολογιο πωλουνται ξεχωριστα βαλε 100 ευρω συν περιπου.

7.Οπως τα ειπες τα RT εχουν οτι εχει βαλει η MS(Skydrive-IE-Office-Bing Maps-Desktop περιβαλλον κ.α) συν οτι κατεβαζεις απο το store ΟΧΙ εφαρμογες που εχεις συνηθισει απο pc

 

Γνωμη μου να παρεις ενα full windows 8 tablet pc πχ Acer W510,Samsung Ativ Smart PC(το πρωτο ηδη κυκλοφορει στην Ευρωπη ειναι και πιο προσιτο-το δευτερο και Ελλαδα-Πλαισιο/Public στα 799 ευρω με το πληκτρολογιο μεσα στην τιμη-θα το παρεις μεσα στο μηνα το πληκτρολογιο διοτι δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο) με 100-150 ευρω παραπανω αξιζουν περισσοτερο λογω full windows

Δες εδω στο Plaisio

http://www.plaisio.g...00T1C-A01GR.htm

Δες τα χαρακτηριστικα τους στο net εξισου στα επισημα site.

Να ξερεις σε RT κυκλοφορει και το Asus Vivo RT Tab στην Ευρωπη,οχι εδω ακομα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν παρω απο το amazon θα ειναι ομως στα ελληνικα; Στον εξωτερικο μπορω να κανω εγκατασταση εφαρμογων;

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν εννοεις στο πληκτρολογιο να εχει και ελληνικους χαρακτηρες,μαλλον οχι.(στο εικονικο πληκτρολογιο στην οθονη σε αφη σαφως και θα εχεις και ελληνικα)

Δεν θα μπορεις να κανεις εγκαταστηση εφαρμογων σε εξωτερικο διοτι ειναι ο παραγοντας RT στη μεση,που δουλευει ο εσωτερικος και υπαρχει ασυμβατοτητα με full windows application.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρα καλυτερα τα 64gb.. Ελληνικα εννοω να ειναι τα μενου κτλ. Σε πληκτρολογιο διαλεγω οτη θελω οπως σε ολα τα μηχανηματα. Αλλα το θεμα μου ειναι ολο το λειτουργικο να ειναιστα ελληνικα. Ειδα στο amazon και τα αλλα που λες αλλα σε χαρακτηριστικα εκτος επεξεργαστη πανω κατω τα ιδια ειναι. Μονο το iconia νομιζω ειχε full hd οθονη αλλα ξεφευγει σε τιμη. Καλυτερο πληκτρολογιο θεωρεις το touch η το αλλο; Στο βιντεακι που ειδα στο insomnia μου φανηκε δυσχρηστο το touch

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τσεκαρε σε κανα Πλαισιο το Samsung που ανεφερα να δεις ο ιδιος το πληκτρολογιο του μεσα στα windows πως ειναι(δεν εχουν το φυσικο πληκτρολογιο σε δειγμα να το δεις ακομα)

Εγω που το χειριστικα μια χαρα μου φανηκε σαν να χειριζομαι android η ipad tablet.

Στο Πλαισιο που το ειδα παντως ηταν στα αγγλικα το μενου-βαζεις ανετα και ελληνικα μεσα απο τις ρυθμισεις των windows αλλα σε RT δεν γνωριζω με βεβαιοτητα-πιθανοτητα θα γινεται διοτι υπαρχει κανονικα control panel-settings και τα σχετικα οπως στα full windows.

Για αυτο το Acer σου ελεγα

http://www.amazon.co...54454086&sr=8-1

http://www.expansys.com.gr/acer-iconia-tab-w510-windows-8-233651/

Οχι το W700 με τη full hd οθονη που ειναι πιο ακριβο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...