Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ελληνικά δε νομίζω, εκτός και αν κάποιος το μεταφράσει, αγγλικά όμως γίνεται. Πήγαινε στο φάκελο της εφαρμογής και διέγραψε τα αρχεία που έχουν κατάληξη .deu(ίσως χρειάζεται η απενεργοποίηση της επιλογής "απόκρυψη γνωστών τύπων αρχείων" των windows).

EDIT:

Επειδή κάποιοι διάλογοι παραμένουν στα αγγλικά(η συχνότητα των ενημερώσεων ας πούμε), μπορεί να γίνει και το εξής:

Αφού έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή, κατεβάζουμε το PDF Expert Professional 8 που είναι στα αγγλικά και ξεκινάμε την εγκατάσταση του. Στο παράθυρο εγκατάστασης υπάρχει η επιλογή Repair. Την επιλέγουμε και πατάμε next. Έτσι η εφαρμογή γυρίζει στα αγγλικά χωρίς να χρειαστεί να ξαναγίνει ενεργοποίηση.

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον dancer_69. Κατέβασα και έκανα εγκατάσταση απευθείας το professional και δούλεψε χωρίς πρόβλημα το serial που έλαβα.

Δημοσ.

πως παιρνεις το serial;

Μονο το download του trial καταφερα

edit: ok, απλα δεν βλεπω

Για ελληνικά δε νομίζω, εκτός και αν κάποιος το μεταφράσει, αγγλικά όμως γίνεται. Πήγαινε στο φάκελο της εφαρμογής και διέγραψε τα αρχεία που έχουν κατάληξη .deu(ίσως χρειάζεται η απενεργοποίηση της επιλογής "απόκρυψη γνωστών τύπων αρχείων" των windows).

EDIT:

Επειδή κάποιοι διάλογοι παραμένουν στα αγγλικά(η συχνότητα των ενημερώσεων ας πούμε), μπορεί να γίνει και το εξής:

Αφού έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή, κατεβάζουμε το PDF Expert Professional 8 που είναι στα αγγλικά και ξεκινάμε την εγκατάσταση του. Στο παράθυρο εγκατάστασης υπάρχει η επιλογή Repair. Την επιλέγουμε και πατάμε next. Έτσι η εφαρμογή γυρίζει στα αγγλικά χωρίς να χρειαστεί να ξαναγίνει ενεργοποίηση.

Εκανα εγκατασταση κατ' ευθειαν το αγγλικο και το κλειδι το πηρε κανονικα

Δημοσ.

εγώ έχω κολλήσει...

πάτησα πάνω στο 19, με πήγε σε άλλη σελίδα και κατέβασε ένα .exe αρχείο που έγραφε trial

το έκανα εγκατάσταση και ήταν τελικά δοκιμαστική εκδοση και στα γερμανικά

ούτε επιλογή για αγγλικά, ούτε αρχεία εγκατάστασης παρά το παραπάνω .exe και ούτε κωδικός πουθενα!

τί λάθος κάνω?

ok, έκανα register και πήρα το κλειδί (προσωρινή τύφλωση λόγω γερμανικών)

τώρα δεν βρίσκω link για αγγλικό (μου βγάζει μόνο pdf exper 8 και όχι ultimate)

κάνα link να κατεβάσουμε το trial και να το κάνω register με το κλειδί που ήρθε?

Δημοσ.
εγώ έχω κολλήσει...

πάτησα πάνω στο 19, με πήγε σε άλλη σελίδα και κατέβασε ένα .exe αρχείο που έγραφε trial

ούτε επιλογή για αγγλικά, ούτε αρχεία εγκατάστασης παρά το παραπάνω .exe και ούτε κωδικός πουθενα!

τί λάθος κάνω?

εγώ έχω κολλήσει...

τί λάθος κάνω?

Δημοσ.
εγώ έχω κολλήσει...

τί λάθος κάνω?

το ίδιο και εγώ!
Δημοσ.

Στη σελίδα δεν έχει σε κάποιο σημείο την παρακάτω παράγραφο?

So geht's zur Vollversion:
Auf der Registrierungsseite des Herstellers geben Sie Ihre E-Mail an und erhalten umgehend die Seriennummer, die zur Freischaltung benötigt wird. Ohne Registrierung können Sie die Software nur 30 Tage lang nutzen.

Όπως και να' χει πατήστε στο σύνδεσμο και θα σας πάει στη σελίδα εγγραφής.

Δημοσ.

εγώ κατεβάζω απο εδώ http://www.avanquest.com/UK/trialDownload.html?pid=tcm:12-149989-64&usrKey=148417c82958d73b5791fbec5476dce0

απλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο - σε κάνα 5λεπτο που θα δοκιμάσω εγκατάσταση και ενεργοποίηση τα λέμε!

ΟΚ, αυτή ήταν η έκδοση και πήρε κανονικά το key

όλα καλά, προχωράτε άφοβα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...