Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μηπως ξερετε σε τι οφειλοντε μαυρες οθονες με το που επανεκκινει ο υπολογυστης?? απλη επανεκινηση εκανα.. ειναι δηλαδη η τριτη φορα που το εμφανιζει τη πρωτη απο ενημερωσεις των windows και αλλες δυο φορες απο απλες επανεκκινησεις. τωρα το εμφανισε για τριτη φορα σημερα μετα απο κανα μηνα περιπου μηπως φταιει κατι στο antivirus το AVG ? κατι αλλο στον υπολογυστη?

δεν παει μηνας που εκανα φορματ απο 32 bit σε 64 bit και επισης αλλαξα καρτα γραφικων και τροφοδοτικο

windows 7 ultimate 64 bit

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

5 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη)

seagate baraccuda 7200 rpm 250 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

ati sapphire 7750 ddr5 1 gb

AC 550 W turbo x

οθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900)

optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk

Δημοσ.

πρωτη φορα μου το κανει αυτο 6 χρονια το χω περιπου και αυτο με το μαυρο το χε κανα κανα δυο φορες σε αναστολη λειτουργειας μονο εκει

το σωστο δεν ξερω αν ειναι μαυρο βγαζει και μενει που σ εολους κανει φανταζομαι μολις κλεισει αυτο που λει τερματισμος λειτουργειας οταν επανεκκηνει και μετα περιμενουμε σ εμαυρη οθονη για 1 2 δευτερολεπτα να πεταξει το boot menu kai μαρκας υπολογυστη και μητρικης ε εμενα μενει στο μαυρο...

δε το κανει συνεχεια αλα το εχει εμφανισει 3 φορες σε αυτο το μηνα πλεον φοβαμαι να κανε επανεκινηση .. γιατι οταν γινεται αυτο με το μαυρο το κλεινω απο το κουμπι και κλεινει κανονικα . τωρα δεν ξερω τι να φταιει επειδη η μητρικη μου δεν εχει μνημες οσο χρειαζοντε τα 64 bit γιατι αυτη που χω περνει μονο 4 γιγα .. επισης να φταιει καπιοι udpate τωn windows.. ? to antivirus?

η να εμφανιζει προβληματα η καρτα γραφικων μου? να μην εχει γινει σωστα η εγκατασταση της..

γιατι με τη δευτερη φορα πηρε σωστα το δισκο εγκαταστασης για drivers της τοτε που κανα φορματ και μου την αναγνωριζει ως amd 7700 seires και οχι 7750 amd αλα το αποκλειω επειδη παει σωστα το μηχανημα.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΟ ΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ.. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΗΠΩς ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΚΑΤΙ

Δημοσ.

Εφόσον λες οτι πριν με τα 32αρια δεν στο εκανε, μηπως παιζει κατι με το λειτουργικο που εβαλες;

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα παιδια το λειτουργικο μου το εβαλε τεχνικος τι να πω να εχει κανει μαλακια δεν ξερω εχω δοσει λεφτα ασκοπα ωτρα αν ειναι κατι προβληματικο παλι την εκατσα δεν εχω αλλη προερεοτητα για υπολογυστη.. απλα με τα 32 bit τα αλαξα και εβαλα 64 χωρις να ξερω οτι η μητρικη μου παιρνει μεχρι 4 γιγα και τωρα εχει παλι διαθεσιμη 3.50 γιγα..

αλλα αν ηταν κατι τοσο σοβαρο θα δουλευε το μηχανημα εγω παιζω και παιχνιδια και μαλιστα βαρια dhladh call of duty και αλλα τωρα αν εφταιγε κατι απο μεσα πιστευω θα σερνοταν υπαρχει περιπτωση ναναι απο antivirus? to avg εχω

Δημοσ.

κάτι είναι με το λειτουργικό σου.τα 32bit σίγουρα δεν αναγνωρίζουν ακριβώς 4gb.στο λέει και ο κατασκευαστής.τα 64bit θα έπρεπε να σου αναγνωρίζει και τα 4gb.

Δημοσ.

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις?

Λοιπόν θα στα πω βημα βημα...

1)Ανοίγεις το καπάκι

2)Βρήσκεις εναν σταυρό που έχεις ή κανένα εικόνισμα της Παναγίας

3)Το βάζεις μέσα στο κουτι...αν θες ανοίγεις και μια τρυπα για να κρεμάσεις τον σταυρό ή παίρνεις κόλλα logo και κολλάς το εικόνισμα πανω στη μητρική

4)Λες 3 φορές το Πάτερ ημών και κάνεις το σταυρό σου

5)Κλείνεις το καπάκι

6)Αυτό ήταν!!Αν τα έκανες όλα αυτά σωστά τότε στο επόμενο post θα έχει εξαφανιστεί το πρόβλημα και θα γράψεις το ''ευχαριστώ'' σωστά αν όχι τότε πηγαινε στο βήμα 7

7)Πες 3 φορές το πάτερ ημών και ας ελπίσουμε οτι ο καλός Θεούλης θα σου στείλει το περιστέρι με το Άγιο πνεύμα και θα έχεις μάθει σωστή ορθογραφία οπου θα διαβάζονται τα post σου...

Με αγάπη!! :)

Δημοσ.

Υπάρχει και επιλογή στο bios εάν θες να εμφανίζεται στην αρχή η σελίδα της μητρικής με τα κουμπιά συντομεύσεις (πχ del-> setup,f8-> bios κλπ).Δεν ξέρω πως θα το ονομάζει το bios της μητρικής σου αλλά λογικά θα είναι κάπου κοντά στις επιλογές του boot menu.Δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά.

Δημοσ.

ναι στην αρχη που μου δειχνει αυτα εχει καποια κουμπια gia system recovery boot menu kai setup κα απο πανω το INTEL αλλο δεν λεει ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ δεν ξερω μου το περασε τεχνικος με δικο του δισκο καλα λειτουργει ο υπολογυστης μονο αυτο παρουσιασε σπανια σ εκαποιες φασεις σκεφτομαι οτι μπορει να φταιει η μητρικη κατι δεν συμβατει επιδη μου διιαβαζει 3.50 και οχι 4 γιγα και στη καρτ αγραφικψν που εχω διαφορα κολπα κανει προχθες μου μαυρισε στην επιφανεια εργασιας και εγραψε μετα κατι amd σταματισε ν αλειτουργει και εγκατασταθικε με επιτυχια.. παιζει ρολο που στις απαιτισεις της καρτα γραφικων ατι 7750 ειναι ζιταει να εχω 4 γιγα minimum κai recomended 8 .. γενικ ακουλα παρατιρω και στο φορματ ακομα σε καποια φαση ο σκληρος ηταν αορατος και δεν γινοταν εγκατασταση των windows αν εξαιρεσω οτι εχω κατι κολλιματα λογω επεξεργαστη λογικα στα παιχνιδια που παιζω και απο μνημη ισως οχι κατι υπερβολικο απλα κολλαει στα full settings λιγο..

antwni αν σε ενοχλει το θεμα μου ειναι απλο μην κοιτας .. :-D μπορεις να παιξεις ενα ωραιο tdm στο msw2 παρεα με ολα τα χακερια που εχει αλλα θα προτεινα cb γιατι αυτο εχει μεινει ως φισιολογικο :mad:

Δημοσ.

ναι απλως επειδη εκανα μικροαναβαθμιση με τροφοδοτικο turbo x 500 w ati sapphire 7750 ddr5 1 gb και optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk

φαινεται θελει και αλλα πραγματα να αλλαξω ισως μητρικη επεξεργαστη και καποιες μνημες :-(

Δημοσ.

antwni αν σε ενοχλει το θεμα μου ειναι απλο μην κοιτας .. :-D μπορεις να παιξεις ενα ωραιο tdm στο msw2 παρεα με ολα τα χακερια που εχει αλλα θα προτεινα cb γιατι αυτο εχει μεινει ως φισιολογικο :mad:

Σε spoiler το έβαλα...αν ήθελες ας μην το άνοιγες :P

Όσο για το mw2 αν κα το έχω σταματήσει 2 χρόνια τώρα ποτέ tdm δεν είμαι noobas σαν και σένα μόνο s&d και clan wars με cb rulezzz :P

Δημοσ.

φιλε εγω στο mw2 και γενικα multiplayer αντιθετος το παιζω εδω και 7 μηνες με lagg λογο σκατας καρτας γραφικων που χα αλλα εκανα πρωτη nuke και ας ειχε σκατα lagg με δυο γραμες δηλαδη ping..

τωρα αρχισα να παιζω παλι με τη νεα καρτα αλλα ειναι βαρετο ολοι καμπερονοντε σαν τις κοτες με thermal sensor akimbo και gl kai claymores οποτεειναι βαρετο αλα το χειροτερο που βαζουν wallhacks και aimbot αρα οι αχρηστοι αυτοι ειναι στο cb ειναι το σωστο παιζουν με κανονες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...