Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση Desktop


George24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε για να ανανεώσω το Desktop μου διαθέτοντας 450-500 euros.Θέλω να είναι ένα πολύ καλό gaming-pc,καλό σερφάρισμα στο net και γενικότερα να έχει πολύ καλή επίδοση.Δεν έχω κάποιο ειδικό πρόγραμμα που πρόκειται να χρησιμοποιήσω,εκτός του Virtual dj (για ερασιτεχνική χρήση).

 

Διαθέτω οθόνη DELL E1909WB 1440x900 pixels ,αλλά θέλω να εχω την δυνατότητα για σύνδεση του Desktop με οθόνη Samsung 32' LE32B530P7W LCD FULL HD.Δεν χρειάζομαι πληκτρολόγιο,ηχεία(διαθέτω EDIFIER X120 GAMING 2.1 speakers) και ποντίκι.Βρίσκομαι στην Πάτρα,δεν έχω πρόβλημα αν τα κομμάτια τα πάρω απο διαφορετικά καταστήματα,θα το συναρμολογήσω μόνος μου και θα του περάσω windows 7 ultimate.

 

Εκτός από τα παραπάνω διαθέτω κουτί vero-od/asmp5/e8500/s1000/2gb/ncw/512, κάρτα γραφικών nVidia N250GTS,σκληρό Seagate Barracuda LP 1TB,2 ψύχτρες,1 dvd multi-recorder R-DL και 2 μνήμες Kingston KVR 1333D3 1GB(η καθεμία).

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το pc σου σηκώνει αναβάθμιση καθώς η μητρική σου παίρνει τετραπύρηνους QXXXX και μνήμες ddr3 που είναι και φτηνές. Αλλά και επεξεργαστή να μην αλλάξεις, αυτός που έχεις κραταει καλά ακόμα.

 

Η μία επιλογή λοιπόν είναι να πας σε 8GB ddr3 ram, κάρτα γραφικών, ssd και έναν τεραπύρηνο επεξεργαστή κρατώντας τη μητρική σου. Ή άλλη είναι να πας σε καινούρια οπότε στα λεφτά που δίνεις, δες το παρακάτω. Αν στο ποσό που δίνεις προσθέσουμε και κάποια λεφτά από την πώληση αυτών που έχεις ήδη, τότε μπορείς να κοιτάς και για i5. Χωρίς να είναι απαραίτητο βέβαια και με τον 965 θα είσαι πολύ καλά.

post-228313-0-92801000-1354537024_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ,απλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής,επειδή είχα ένα ατύχημα με το τροφοδοτικό μου δεν είμαι σίγουρος αν έχει "σωθεί" η μητρική μου.Αλλά και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...