Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Εχω ενα λαπτοπ (Dell Inspiron 1564) το οποιο εχει τα εξης χαρακτηριστικα:

Επεξεργαστη Intel Core i3 2.13 gHz

Μνημη Ram 4 gB

Καρτα Γραφικων 1gB ATI

Σκληρο δισκο 500 gb

Ο υπολογιστης ειναι 2 χρονων και απο την αρχη που τον ειχα αγορασει ειχε πανω Windows 7 Home Edition. Πλεον τα εχω αντικαταστησει με Xubutu τα οποια και δεν θελω να αλλαξω. Το θεμα μου ειναι οτι θελω να παιζω 1-2 παιχνιδια στο λαπτοπ (π.χ League Of Legends) αλλα με Linux λιγο δυσκολο.

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι: μπορω με τον υπολογιστη που ανεφερα παραπανω να κανω Dual Boot σε Windows 7 και Xubuntu? Και αν ναι τοτε θα "τρεχει" σε νορμαλ επιπεδα ή θα του βγαζω το λαδι?

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και συγνωμη για τα οποια ορθογραφικα λαθη εχω κανει!

Υ.Π Αν εχω ανοιξει το θεμα σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μεταφερθει στη σωστη ενοτητα!

Δημοσ.

Δεν αλλάζει κάτι σε επιδόσεις αν έχεις dual boot αφού κάθε φορά τρέχει το ένα λειτουργικό μόνο. Μονάχα χώρο στο δίσκο θα σου πιάσει.

Δημοσ.

Με 4gb απογειωμένα θα πηγαίνει όχι «θα τρέχει» τώρα στα παιχνίδια, *untu έχεις *dos έχεις,το ίδιο πράμα είναι, μόνο που στα win*dos έχουν καλύτερες συμφωνίες με «τους παρασκευαστές» (ati/nvidia).

Μόνο πρέπει να έχεις και κάποιο Livecd, ubuntu ή άλλο linux,για να μπορείς να ξανά φτιάξεις το grub αφού τα windows με το mbr που περνάνε σβήνουν το αρχικό μενού.(Εκτός και αν δεν σε νοιάζει να ξανά κάνεις install τα buntu σου που θα τα ξαναφτιάξει όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...