Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγειά φίλε Χρήστο,πολύ όμορφα έκατσαν τελικά :)

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

και λίγα λέω..

Δημοσ.

Καλημέρα! Επιστροφή με καλύπτρες τροφοδοτικού-δίσκων. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον άνθρωπο που μου'φερε νωρίτερα τις γιορτές στο σπίτι κι ο λόγος για τον Doc1355..

Καυλωτικοοοοό? :D

attachicon.gifDSC085401.JPGattachicon.gifDSC085352.JPG

Μπραβο φιλε,πανεμορφο!

Δημοσ.

Καλημέρα! Επιστροφή με καλύπτρες τροφοδοτικού-δίσκων. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον άνθρωπο που μου'φερε νωρίτερα τις γιορτές στο σπίτι κι ο λόγος για τον Doc1355..

Καυλωτικοοοοό? :D

attachicon.gifDSC085401.JPGattachicon.gifDSC085352.JPG

Υπέροχο πραγματικά!! Ο άγιος Βασίλης ήταν γενναιόδωρος απότι φαίνεται :P

Δημοσ.

Για ακομα μια φορα ο Doc εκανε κατι κορυφαιο..συγχαρητηρια και στο μαστορα και στον κατοχο..να το χαιρεσαι! Πανεμορφο!!!!

Δημοσ.

Σήμερα έπεσε πλέξιμο... :P :P :P

Πριν συνεχίσω, θέλω γνώμες αν είναι ωραία η εναλλαγή μαύρου κόκκινου και στις κλωστές ή να προτιμήσω ένα χρώμα??

post-127874-0-12491300-1450541998_thumb.jpg

post-127874-0-12637600-1450542015_thumb.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και ε΄γω με την εναλλαγή.Πολύ καλή.Εχεις κανα λινκ με βίντεο να δω πως γίνεται να το κάνω και γω στα δικά μου

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και ε΄γω με την εναλλαγή.Πολύ καλή.Εχεις κανα λινκ με βίντεο να δω πως γίνεται να το κάνω και γω στα δικά μου

Είδα το παρακάτω. Επειδή δεν μου άρεσε ο τρόπος του σε κάποια σημεία (διπλό πέρασμα στο 1ο ζεύγος, κλπ.), βρήκα τον δικό μου τρόπο μετά απο δοκιμές. Χρησιμοποίησα πλακέ κερωμένο σπάγγο. Σε ψιλικά με κλωστές θα βρεις διάφορα χρώματα. Στην πόλη μου επειδή βρήκα μόνο σε ένα μαγαζί έχω ακόμη αποτυπώματα στον ποπό μου (0.30€ / μέτρο)... :P :p :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xmas hardware update!

Μετα απο αρκετο καιρο αναμονης εφτασε στα χερια μου το ανανεωμενο NZXT H440 V2 που πηρε τη θεση του υπερτιμιου (αλλα τεραστιου για τα γουστα μου τελικα) Corsair 750D.

Το H440 V2 εχει λιγο μεγαλυτετρες διαστασεις (απο το παλιο H440) για καλυτερο airflow, pwm fan controler, υποστηριξη για περισσοτερους σκληρους και καποιες αλλες μικρες αλλαγες.

Μεταφορα λοιπον του hardware και μαζι με ενα καινουργιο samsund 850 evo ssd ιδου το αποτελεσμα.......

Ακουω γνωμες για τα led.....δεν ξερω αν πρεπει να μεινουν ή να φυγουν :unsure:

WP_20151217_17_18_02_Pro_zpsrskzbvhu.jpg

WP_20151218_00_49_07_Pro_zpscuzng442.jpg

WP_20151219_17_45_23_Pro_zpsll27nhd6.jpg

Επεξ/σία από king_k
  • Like 15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...