deafman Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Λιγο προσοχη στο πως θα κοψεις γιατι ειναι λιγο ευαισθητο υλικο και μετα οσο εχεις ορεξη και φαντασια γινονται ολα. Αν κολλησεις ειναι πολλοι εδω μεσα που μπορουν να βοηθησουν παντως. Καλες μοντες! 1
VagosM Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Καλησπέρα μια ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω Θεσσαλονίκη two way plexiglass? ευχαριστω
Δημοφιλής ανάρτηση Godless Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους!! Χρονια πολλα!! Οριστε και το δικο μου. Project SnowX Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Godless 42 2
CaptainHog Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, Godless είπε Καλησπερα σε ολους!! Χρονια πολλα!! Οριστε και το δικο μου. Project SnowX το ειδα στο set up wars... γενικα πολυ ωραιο το συνολο που εχεις. 1
heavyrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Περιμένω από βδομάδα και την υδροψυξη (deepcool castle 240ex) και είμαι πλήρης! 13
D1mm1s Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφου καθόμαστε που καθόμαστε είπα να κρίψω τα καλώδια και τους δίσκους στο PC μου οπότε πάω να καλύψω το τροφοδοτικό και τους σκληρούς με πλέξιγκλας φτιάxνοντας δικό μου shroud, εκτύπωσα δικό μου tray για τους σκληρούς ώστε να μειώσω το ύψος και ελπίζω για το καλύτερο 🤞🤞 Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από D1mm1s 12 1
Domi 41 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 ωραια δουλεια φιλε μου το ανθρακι-χρυσαφι καλωδιο στην φωτο ειναι σαν φιδι!!
D1mm1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Έτοιμο..!!! Κάτι καταφερα να κάνω με το σαπιοκουτί μου 🤣🤣. Λίγο με την ένωση στα δύο κομμάτια με το plexiglass τα έκανα χάλια με την θερμοκόλλα, αλλά τι α κανς. Και σίγουρα όλοι εσείς που ανεβάζετε τις υπερπαραγογές σας το έχετε πολύ περισσότερο με τις φωτογραφίες σας. 16
dalain Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, D1mm1s είπε Έτοιμο..!!! Κάτι καταφερα να κάνω με το σαπιοκουτί μου 🤣🤣. Λίγο με την ένωση στα δύο κομμάτια με το plexiglass τα έκανα χάλια με την θερμοκόλλα, αλλά τι α κανς. Και σίγουρα όλοι εσείς που ανεβάζετε τις υπερπαραγογές σας το έχετε πολύ περισσότερο με τις φωτογραφίες σας. μια χαρα ωραιος εισαι!δυο πραγματακια μονο να πω αν επιτρεπεις. 1)το καλωδιο της μητρικης δεν μπορει να περασει απο αλλου;διπλα στην μητρικη ας πουμε,για να μην φαινονται τοσο πολυ μεσα και να μην φαινεται και η ενωση του extension 2)το καλυμμα που εφτιαξες ειναι μια χαρα αλλα στην ενωση αντι θερμοκολλας θα μπορουσες να το κολλησεις με κολλα στιγμης ή να εβαζες θρμοκολλα μονο στην εσωτερικη γωνθια,και τωρα ομως μπορεις να βρεις μια πλαστικη μαυρ γωνια να μπει πανω απο την ενωση σαν φινιρισμα. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από dalain 5
D1mm1s Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, deafman είπε Μια χαρα εισαι για πρωτη δουλεια. Μεγειες Ευχαριστώ!! 24 λεπτά πριν, dalain είπε μια χαρα ωραιος εισαι!δυο πραγματακια μονο να πω αν επιτρεπεις. 1)το καλωδιο της μητρικης δεν μπορει να περασει απο αλλου;διπλα στην μητρικη ας πουμε,για να μην φαινονται τοσο πολυ μεσα και να μην φαινεται και η ενωση του extension 2)το καλυμμα που εφτιαξες ειναι μια χαρα αλλα στην ενωση αντι θερμοκολλας θα μπορουσες να το κολλησεις με κολλα στιγμης ή να εβαζες θρμοκολλα μονο στην εσωτερικη γωνθια,και τωρα ομως μπορεις να βρεις μια πλαστικη μαυρ γωνια να μπει πανω απο την ενωση σαν φινιρισμα. Ευχαριστώ!! Εννοειται ότι προτασεις ειναι καλοδεχούμενες.. 1) Ναι θα μπορουσε να περασει αλλα μετα δεν κλείνει (ή κλείνει με πολύ ζόρι) το πλαϊνό καπάκι. Μια σκέψη που κάνω είναι να κόψω πάλι λίγο πλεξιγκλας (κιτρινο πλαισιο) και να του κανω άνοιγμα να περασει το καλώδιο της motherboard και να το κρίβω έτσι. και μπορώ να πιασω το πλεξι με βίδες πάνω στο κουτί κατευθείαν. 2) Ναι εκανα βλακεία γιατι νόμιζα ότι δεν είχα κόλλα στιγμής.. Και ξεκίνησα βάζοντας θερμοκόλλα πρώτα από την εσωτερική πλευρά αλλά είδα ότι έπαιζε οπότε έβαλα και από έξω για να είμαι σίγουρος. Τεσπα θα κοιτάξω αυτό που λες για καμιά γωνιά. 1
dalain Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, D1mm1s είπε Ευχαριστώ!! Ευχαριστώ!! Εννοειται ότι προτασεις ειναι καλοδεχούμενες.. 1) Ναι θα μπορουσε να περασει αλλα μετα δεν κλείνει (ή κλείνει με πολύ ζόρι) το πλαϊνό καπάκι. Μια σκέψη που κάνω είναι να κόψω πάλι λίγο πλεξιγκλας (κιτρινο πλαισιο) και να του κανω άνοιγμα να περασει το καλώδιο της motherboard και να το κρίβω έτσι. και μπορώ να πιασω το πλεξι με βίδες πάνω στο κουτί κατευθείαν. 2) Ναι εκανα βλακεία γιατι νόμιζα ότι δεν είχα κόλλα στιγμής.. Και ξεκίνησα βάζοντας θερμοκόλλα πρώτα από την εσωτερική πλευρά αλλά είδα ότι έπαιζε οπότε έβαλα και από έξω για να είμαι σίγουρος. Τεσπα θα κοιτάξω αυτό που λες για καμιά γωνιά. 1) ναι θα ηταν μια ωραια λυση! 2) κατι τετοιο λεω 2
kosegdit Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ορίστε και το σύστημα της υπογραφής μετά την αναβάθμιση σε κουτί και ανεμιστήρες για λόγους θερμοκρασιών και σκόνης. Αναμένω κράξιμο για την ασχήμια της noctua, αλλά τι να κάνω είμαι fan! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από kosegdit 15
Giannos7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Πρώτη προσπάθεια για το πειραματόζωο setup και για τη καταπολέμηση της βαρεμάρας του Covid-19. DIY Open Air Test Bench όπως λένε και στο χωριό μου. 😋 15
Sheogorath Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Στις 26/4/2020 στις 4:57 ΜΜ, Giannos7 είπε Πρώτη προσπάθεια για το πειραματόζωο setup και για τη καταπολέμηση της βαρεμάρας του Covid-19. DIY Open Air Test Bench όπως λένε και στο χωριό μου. 😋 Σλοτ 1 μητρική στον τοίχο; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα