Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

το πλατινουμ θα επαιρνα εγω

Και εγω για αυτο λεω και εχει 190 ευρω αλλα εχει Γερμανικους πυκνωτες και 120 ανεμιστηρα.

• Like 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Gold? μισο να το βρω.

Αυτο;

https://www.bestprice.gr/item/2160459402/lian-li-edge-1000w-trofodotiko-ypologisth-atx-31-80-plus-gold.html

Εγω αυτο ελεγα το Platinum

https://www.skroutz.gr/s/55565744/Lian-Li-EG1000-1000W-Mayro-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Modular-80-Plus-Platinum.html

Στο Skroutz το Gold σε μαυρο δεν υπαρχει για αυτο εβαλα Best Price

https://www.skroutz.gr/s/59245870/Lian-Li-Edge-Gold-1000W-Mayro-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Modular-80-Plus-Gold.html

Δεν ειναι διαθεσιμο προς το παρων,θα ξαναερθει συντομα 

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Λείπουν οι δύο 140αρηδες ανεμιστήρες κάτω γιατί μου έσπασε η φτερωτή στον έναν πάνω στο καθάρισμα .

1746032080773.jpg

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λείπει ένα φανάκι κάτω λόγω λάθους του καταστήματος 

IMG_20250501_150946.jpg

Επεξ/σία από AgMa
  • Like 12
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AgMa είπε

Λείπει ένα φανάκι κάτω λόγω λάθους του καταστήματος 

IMG_20250501_150946.jpg

Ωραιο το vision αλλα δεν ταιριαζει με μεγαλη καρτα κρυβει την ομορφια απο τους πλαινους ανεμιστηρες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ωραιο το vision αλλα δεν ταιριαζει με μεγαλη καρτα κρυβει την ομορφια απο τους πλαινους ανεμιστηρες.

Η κάρτα είναι παλιά, r9 290. Είναι το επόμενο προς αλλαγή 

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, AgMa είπε

Η κάρτα είναι παλιά, r9 290. Είναι το επόμενο προς αλλαγή 

Να βρεις με δύο ανεμιστήρες να μην είναι μακριά για να μην κρύβει τους πλαϊνούς του κουτιου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδιά πλάκα κάνετε στον άνθρωπο,να πάρει μικρότερη κάρτα για να μην κρύβει τον ανεμιστήρα στο πλάι 😂.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Όχι θέμα ομορφιάς είναι εγώ όταν είχα το O11 είχα κάρτα με δύο.ανεμιστήρες.

Παλιά φωτογραφία υπολογιστή που είχα.spacer.png

• Like 1
Δημοσ.

το να εχεις τοσο μικρη καρτα σε ενα τοσο μεγαλο κουτι ειναι πολυ πιο ασχημο (και αστειο) αποτι οταν κρυβεις του πλαϊνους ανεμιστηρες

• Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

το να εχεις τοσο μικρη καρτα σε ενα τοσο μεγαλο κουτι ειναι πολυ πιο ασχημο (και αστειο) αποτι οταν κρυβεις του πλαϊνους ανεμιστηρες

Εκτός ότι δεν με απασχολεί καν και ότι παίζει να ξαναπάρω gpu με 3 fan, το κουτί δεν είναι τόσο μεγάλο. 011 vision compact, midi tower 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε

είναι σαν να έχεις full tower σαν το cooler master cosmos με την Artic freezer 35 επάνω  θα το βλέπεις σαν να είναι άδειο μέσα.

5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

με την ίδια λογική,δεν έπρεπε να βάλεις 280αρα υδροψυξη μπροστά στο 011 air mini αγαπητέ γιατί χαλάει όλο το design του κουτιού, καλύτερα 240αρα στο πλάι, γούστα είναι αυτά ,ο καθένας έχει διαφορετικες προτιμήσεις.,

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...