Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αν δεν χωρέσει η 420 πάνω θα την βάλω μπροστα.

Θα αργήσω να το στήσω γιατί τώρα βρήκε η Arctic να σταματήσει τις 420 για να βγάλει καινούριες.

Αν μπει πανω θα ειναι ταμαμ!

Γιατι δεν στήνεις προσωρινά με μια φθηνη αεροψυξη να μπορεις να δουλεψεις? 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

Γιατι θελω και τροφοδοτικο ειναι 750 αυτο που εχω και δεν θελω να δωσω λεφτα για αεροψυξη αφου σκοπος ειναι να μπει υδροψυξη.

Τωρα δουλευω με το μινι pc που εχω για το εξοχικο.

Και εγω πανω θελω να την βαλω γιατι αν την βαλω μπροστα ισως να πρεπει να βγαλω τον εναν απο τους 3 140αρηδες που εβαλα κατω και να μεινει με δυο.

Δημοσ.
1 hour ago, LLLEFTERIS said:

IMG_20250508_144816.jpg

IMG_20250508_145256.jpg

Θα αργήσω να το στήσω γιατί τώρα βρήκε η Arctic να σταματήσει τις 420 για να βγάλει καινούριες.

Έχω το ίδιο κουτί μαζί με την Arctic 420 επάνω.

Δεν είναι τόσο εύκολο να μπει, άλλα γίνεται η εγκατάσταση χωρίς καμία τρελή πατέντα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, defaultuser2003 είπε

Έχω το ίδιο κουτί μαζί με την Arctic 420 επάνω.

Δεν είναι τόσο εύκολο να μπει, άλλα γίνεται η εγκατάσταση χωρίς καμία τρελή πατέντα.

Εχω δει καποια βιντεο που την βαζουν πανω αλλα το θεμα ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει στο εμποριο η τουλαχιστον δεν υπαρχει σε σοβαρη τιμη γιατι την βρηκα με 200! 🤑 και δεν ξερω αν η καινουρια που θα βγει εχει το ιδιο ψυγειο.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.
1 minute ago, LLLEFTERIS said:

Εχω δει καποια βιντεο που την βαζουν πανω αλλα το θεμα ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει στο εμποριο η τουλαχιστον δεν υπαρχει σε σοβαρη τιμη γιατι την βρηκα με 200! 🤑 και δεν ξερω αν η καινουρια που θα βγει εχει το ιδιο ψυγειο.

Δεν ξέρω ποια εννοείς σαν καινούρια, ωστόσο, έχω εγκαταστήσει και χρησιμοποιήσει και την version II και την version III σ'αυτό το κουτί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε

Θέλει slim ανεμιστήρα πίσω νομίζω για να χωρέσει η πλαστικά rubber αντί για βίδες στον πίσω fan για να κάτσει χαμηλότερα.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, defaultuser2003 είπε

Δεν ξέρω ποια εννοείς σαν καινούρια, ωστόσο, έχω εγκαταστήσει και χρησιμοποιήσει και την version II και την version III σ'αυτό το κουτί.

Για την V3 ηθελα αλλα υπαρχει μονο η ασπρη πλεον γιατι ειναι να βγαλει την Pro μεχρι στιγμης εχει βγαλει μονο την 360 αλλα λεει οτι θα βγαλει και τις υπολοιπες το Q2

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.
Στις 8/5/2025 στις 2:48 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

IMG_20250508_144816.jpg

IMG_20250508_145256.jpg

Να μου την προσέχεις τη Shadow 5080

Να μου στέλνεις και κανα μυνημα ότι ειναι καλα !!!!😍

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, whiteman7 είπε

Να μου την προσέχεις τη Shadow 5080

Να μου στέλνεις και κανα μυνημα ότι ειναι καλα !!!!😍

Δεν βλέπεις 3 140αρηδες της έχω από κάτω να την δροσιζω Arctic PST 🥰

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ICE-T είπε

Εγώ θα περίμενα και θα έπαιρνα το Lancool 217 αντί το Lancool iii .

Δεν μου κανει αυτη η ξυλινη επενδυση και ηθελα κουτι να μπορω να βαλω παντου 140αρηδες ανεμιστηρες.

Εκτος αν λες αυτο με την οθονη κατω αλλα ηθελα να εχει 3 ανεμιστηρες μπροστα γιατι ισως να βαλω την 420 μπροστα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν μου κανει αυτη η ξυλινη επενδυση και ηθελα κουτι να μπορω να βαλω παντου 140αρηδες ανεμιστηρες.

Εκτος αν λες αυτο με την οθονη κατω αλλα ηθελα να εχει 3 ανεμιστηρες μπροστα γιατι ισως να βαλω την 420 μπροστα.

είχε μέσα βάσεις αν θες να βάλεις 14ρηδες ανεμιστήρες εμπρός αυτό με την οθόνη είναι το 207 και το μόνο καλό που έχει είναι οι μαύροι ανεμιστήρες που έβαλαν η οθόνη είναι για παιδάκια + θα έχεις ένα bloαtware software να τρέχει μόνιμα στον υπολογιστή για να δουλέψει η οθόνη..Με τους 14αρηδες ανεμιστήρες σε όλες τις θέσεις δεν είναι απαραίτητο ότι κερδίζεις κάτι , πληροφορίακα το γράφω γιατί αν αν υπήρχε κάποια σοβαρή διάφορα όλοι οι κατασκευαστές θα χρησιμοποιούσαν 14αρες και στην πίσω θέση των κουτιών.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ICE-T είπε

είχε μέσα βάσεις αν θες να βάλεις 14ρηδες ανεμιστήρες εμπρός αυτό με την οθόνη είναι το 207 και το μόνο καλό που έχει είναι οι μαύροι ανεμιστήρες που έβαλαν η οθόνη είναι για παιδάκια + θα έχεις ένα bloαtware software να τρέχει μόνιμα στον υπολογιστή για να δουλέψει η οθόνη..Με τους 14αρηδες ανεμιστήρες σε όλες τις θέσεις δεν είναι απαραίτητο ότι κερδίζεις κάτι , πληροφορίακα το γράφω γιατί αν αν υπήρχε κάποια σοβαρή διάφορα όλοι οι κατασκευαστές θα χρησιμοποιούσαν 14αρες και στην πίσω θέση των κουτιών.

Κάνουν λιγότερο θόρυβο.

Δημοσ.

Νέο monitor Odyssey g5 και τα rgb των fans κλειστά. Το καλώδιο θα αλλαχθεί με μεγαλύτερο να μπει στο κανάλι.

IMG_20250510_205356.jpg

IMG_20250510_205425.jpg

• Like 15
Δημοσ.

Λεω να περασω το καλωδιο της καρτας γραφικων καπως ετσι (χωρις να κανει γωνια) αφου εχει το κουτι κενο εκει.

1747050739768.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...