G10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά ... Δεν κοίταξα αν υπάρχει ανάλογο ποστ αλλά θα ήθελα να ακούσω προτάσεις και προτιμήσεις στο πως σας αρέσει να ντύνεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας.Προτάσεις-προτιμήσεις(πουλόβερ με V ή χωρίς με πουκάμισα ή χωρίς από μέσα κασκόλ κτλ) Sent from my iPhone using Insomnia
arxaggelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Τσίτια από Bershka & Pull & Bear, φαρδιά military παντελόνια και τζιν. Είμαι τυχερός που η δουλειά μου δεν έχει dress code.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εισαι τυχερος που εχεις δουλεια θα ελεγα 10
slipknot Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Απλά tshirts, παντελόνι παραλλαγής, μπουφάν fly και αρβύλες βερμάχτ. Κασκόλ ενίοτε, αλλά μόνο της ομάδας. 2
Adon1s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Α , Χέστηκα για την " μόδα " εγω , διότι μόδα είναι και περνάει , και τα ψώφια ψάρια πηγαίνουν μόνο με το ρεύμα . Εγω για βράδυ φοράω το παπουτσάκι μου , το τζίν και απο πάνω ενα πουκάμισσο και απο πάνω το μπουφάν ( δερμάτινο ή κατι πιο απλό ) . Για όλη την ημέρα τωρα που έπιασαν τα κρύα , εχω το τζινάκι μου , μαύρες μπότες τύπου caterpiller/timberland φάση , κατι φουτεροειδές απο πάνω , το μπουφάν που πάω για σκί και δεν νοιώθει με την καμία , και ενα buff στον λαιμό .
lambroszekis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Λευτερια στον Λακη Γαβαλα.. Και μετα να μιλησουμε για μοδα... 3
andaluz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Απλά μια γυναικεία άποψη πάνω στο θέμα. Δεν μας αρέσουν τα πολύ χαμηλά V, ούτε τα πουκάμισα που αφήνονται πολύ ανοιχτά στο στήθος. Προσωπικά μου αρέσει το πιο casual ντύσιμο και όχι πουλόβερ σε ροζάκια και μωβ βρε παιδιά. Από την άλλη, γούστα είναι αυτά.
TwitterLover Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Αναλόγως την μέρα και την έξοδο. Πχ σήμερα, Παπούτσια πράσινα adidas (οχι stan smith, οχι δερμα), παντελόνι jean (σωληνα, αλλα δν φαινεται και τοσο για σωληνα λολ) και απο πάνω ενα πουλόβερ Pepe Jeans πρασινο-καφε. ~Αλλες μερες μπορει να βλω ενα καφε παντελονι burberry με γκρι παπουτσια και γκρι φουτερ (οχι ποζερικο). Γενικοτερα, οτιδηποτε συνδιαζεται ωραια. Επισης ειμαι fan των αξεσουαρ οπως καποιο talisman/amulet. Ανάλογα με το φόρτε της μέρας μπορεί να πάρω μαζί και τσάντα. (αντρική casual, οχι backpack)
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Τζιν, παπουτσακι χαμηλό puma, μια μπλουζα από πάνω και απλό μπουφανάκι για το καθημερινό ντύσιμο. Σε κάτι πιο επίσημο, βραδυνό σκούρο τζιν, πουκάμισο (καμιά φορά με πουλόβερ) και μαύρο κοτλέ σακάκι.
deesnider Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μας αρέσουν τα πολύ χαμηλά V, ούτε τα πουκάμισα που αφήνονται πολύ ανοιχτά στο στήθος. Το ανοιχτό πουκάμισο και το πολύ χαμηλό V, για να μετρήσουν χρειάζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις: 1) Να είναι φορεμένα κατάσαρκα (ούτε καν φανελάκι από μέσα) και 2) Από το άνοιγμα να μαγνητίζει τα βλέμματα η χρυσή φακαντόρο με το χαλκά τον καραβίσιο και την αρκουδότριχα μπλεγμένη πάνω της... Μη μου πεις ότι δεν είναι μαγεία; 7
G10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Απλά μια γυναικεία άποψη πάνω στο θέμα. Δεν μας αρέσουν τα πολύ χαμηλά V' date=' ούτε τα πουκάμισα που αφήνονται πολύ ανοιχτά στο στήθος. Προσωπικά μου αρέσει το πιο casual ντύσιμο και όχι πουλόβερ σε ροζάκια και μωβ βρε παιδιά. Από την άλλη, γούστα είναι αυτά.[/quote'] +1 !!! Sent from my iPhone using Insomnia Δυστηχώς οι εποχές είναι δύσκολες για ανανέωση ... Φφφ βάλτε καμιά έκπτωση να ψωνίσουμε Sent from my iPhone using Insomnia
arianos16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Φορμες - φαρδια κοντομανικα το καλοκαιρι και χειμωνα μαυρα φουτερ με κουκουλα και παντα sneakers για παπουτσια
andaluz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Το ανοιχτό πουκάμισο και το πολύ χαμηλό V, για να μετρήσουν χρειάζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις: 1) Να είναι φορεμένα κατάσαρκα (ούτε καν φανελάκι από μέσα) και 2) Από το άνοιγμα να μαγνητίζει τα βλέμματα η χρυσή φακαντόρο με το χαλκά τον καραβίσιο και την αρκουδότριχα μπλεγμένη πάνω της... Μη μου πεις ότι δεν είναι μαγεία; Μμ όντως. Είναι ο ίδιος σέξυ τύπος που φοράει μυτερό παπούτσι ή στην καλύτερη απλό σκαρπίνι (ακόμη και σαν λέξη είναι άθλια) και καθαρίζει ασυναίσθητα το αυτί του με το κλειδί του σπιτιού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα