Προς το περιεχόμενο

Windows 7 ή Windows 8 ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες...

Σαν καλο παιδακι που ημουνα αυτη τη χρονια ειπα να παρω και εγω ενα laptop για τα χριστουγεννα αφου το desktop ειναι πολυ παλιο και σερνεται...

Ομως με τι λειτουργικο...?

Μια ακουω θετικα σχολια για το windows 8 ,μια ακουω οτι σερνεται και οτι δεν πρεπει να κανουμε τη βλακεια να αφησουμε το windows 7...

Εσεις τι λετε...?Εχει κανει κανεις αναβαθμιση σε windows 8?Ποιο απο τα 2 προτιματε?

Δημοσ.

Τα 8 είναι πιο γρήγορα απο τα 7, μην ακούς τι σου λέει ο καθένας. Πήγαινε σε 8, ομορφότερο και απλότερο UI, πολύ πιο γρήγορο και άμεσο, αλληλεπίδραση με Win 8 mobile, και θα υποστηρίζει αποκλειστικά το επόμενο DirectX (αν κάνω λάθος για το τελευταίο ας με διορθώσει κάποιος).

• Like 2
Δημοσ.

Ενα λειτουργικό υπάρχει στον πλανήτη?

Τι χρήστης εισαι και πως θα χρησιμοποιήσεις το μηχάνημα; αν μιλαμε για παιχνίδια, τοτε πηγενε σε Windows

• Like 1
Δημοσ.

Μαγκες...

Σαν καλο παιδακι που ημουνα αυτη τη χρονια ειπα να παρω και εγω ενα laptop για τα χριστουγεννα αφου το desktop ειναι πολυ παλιο και σερνεται...

Ομως με τι λειτουργικο...?

Μια ακουω θετικα σχολια για το windows 8 ,μια ακουω οτι σερνεται και οτι δεν πρεπει να κανουμε τη βλακεια να αφησουμε το windows 7...

Εσεις τι λετε...?Εχει κανει κανεις αναβαθμιση σε windows 8?Ποιο απο τα 2 προτιματε?

εγω θα σου προτεινα εαν δεν εισαι και πολυ της "μετακινησης" να ξανασκεφτεις το ενδεχομενο να φτιαξεις ενα desktop της αρεσκεια σου..και εγω εχω λαπτοπ αλλα το desktop δεν συγκρινεται..γνωμη μου παντα :-)

Οσο για το λειτουργικο και τα 2 ειναι ισαξια με την πλαστιγγα να γερνει λιγο στα 8αρια.. ποιο γρηγορα engine στης εκτελεσης..και ποιο "ελαφρια"

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά δεν ειμαι πολυ της μετακινησης εκτος σπιτιου απλως θελω να το πηγαινω ευκολα απο το ενα μερος στο αλλο μεσα στο σπιτι γιαυτο και παω προς laptop...το θελω λοιπον για πολυ μουσικη-HD ταινιες και για λιγοτερο gaming (οχι τιποτα τρομερο)(fifa pes κ.λ.π)

για αυτη τη χρηση προτεινετε τελικα WINDOWS 8...?

Δημοσ.

Τα windows 8 είναι καλύτερα. Όχι πολύ καλύτερα αλλά καλύτερα. Αν σου αρέσουν και μπορείς να τα δουλέψεις πήγαινε στα 8. Αλλιώς στα 7. Δεν θα χάσεις πολλά. Πρώτα όμως δες ένα pc με windows 8 και ασχολήσου λίγο μαζί του για να μην φας κρυάδα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.

+1 για το desktop.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον φίλο NikosKallithea.

Aναλόγως τις απαιτήσεις σου φτιάχνεις και το κατάλληλο μηχάνημα.

Αν αποφασίσεις τελικά να βάλεις windows τότε βάλε τα 8άρια.

Φιλικά

:-) CodeSix :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...