D3ST1N1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Θέλω να βάλω κάρτα τηλεόρασης ώστε να βλέπω και απο το σύστημα μου. Έχετε να μου προτείνεται κάτι συγκεκριμένο? Θα έχω κάποιο πρόβλημα με τα ψηφιακά επειδή άκουσα ότι τα αναλογικά θα σταματίσουν τελείως σε λίγες μέρες. Διαφωτίστε με παρακαλώ γιατί δεν κατέχω καθόλου απο κάρτες TV.
veteranos123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Αν η κάρτα που θα επιλέξεις υποστηρίζει τα ψηφιακά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.Η κάρτα θα θες να είναι εσωτερική ή usb?
D3ST1N1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δέν ξέρω ... τί με συμφέρει περισσότερο? Σημαντικό θα ήταν κάτι σε χαμηλή τιμή.
polteris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 crypto ReDi PC 50 A!! Αυτο ειναι στικακι πολυ φθηνο και δουλευει αψογα με το Media center!! Παιζει και HD!! Το εχω 5 μηνες και δουλευει τελεια!! http://www.skroutz.gr/s/271744/Crypto-ReDi-PC-50.html
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 για το πισι το θελεις? γιατι δε παιρνεις εναν εξωτερικο αποκωδικοποιητη,να τον συνδεεις στην οθονη με κλειστο το pc?
D3ST1N1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 για το πισι το θελεις? γιατι δε παιρνεις εναν εξωτερικο αποκωδικοποιητη,να τον συνδεεις στην οθονη με κλειστο το pc? Καλή ιδέα αλλά θα πιάνει χώρο σε σχέση με ενα στικάκι π.χ. και θα πρέπει να τραβήξω και καλώδιο κεραίας κοντά άν δεν κάμω λάθος για να το συνδέσω... για το πισι το θελεις? γιατι δε παιρνεις εναν εξωτερικο αποκωδικοποιητη,να τον συνδεεις στην οθονη με κλειστο το pc? Δηλαδή με αυτό το στικάκι και μόνο θα έχω τηλεόραση στο pc μου? Δέν χρειάζεται καλώδιο κεραίας η κάτι άλλο?
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 γιατι το στικακι που θα το εχεις?με μπαλαντεζα usb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα