Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στη σύνδεση με το router


Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χτες το avast μου βρήκε ένα rootkit στον Η/Υ και έσβησε το αρχείο. Από τότε σταμάτησα να μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ.

 

Στην εκκίνηση του Η/Υ συνδέεται με το rooter αλλά δεν μπορεί ούτε να λάβει ούτε να στείλει κάτι. Εάν κάνω αποσύνδεση ή restart το rooter δεν το ξαναβρίσκει και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του Η/Υ. Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω το avast και το comodo αλλά τίποτα.

 

Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Έχω XP και το rooter είναι ένα BaudTec. (δυστυχώς δεν έχω κάρτα δικτύου ώστε να συνδεθώ με καλώδιο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επανεγκατασταση το ρουτερ αφου λες οτι το εχεις με usb.αν και για μενα μια καρτα δικτυου κανει 5 ευρω.θα ελυνες πολλα θεματα.αν δεν πετυχει αυτο δεν ξερω αν με system restore θα παιξει τιποτα η αν μπορεις να επαναφερεις τις αλλαγες που εκανε τοavast αφου κραταει καποιο backup συνηθως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έβαλα κάρτα δικτύου αλλά τίποτα. Πάω να κάνω εγκατάσταση το rooter από την αρχή και μου λέει να συνδέσω το καλώδιο ενώ είναι ήδη συνδεμένο. Το δοκιμάζω και με ένα καινούριο rooter Thompson αλλά τα ίδια.

 

Από ό,τι κατάλαβα θα πρέπει να έχει σβηστεί κάποιο αρχείο των windows ή κάτι ανάλογο.

 

Τί άλλο θα μπορούσα να κάνω εκτός από format ή επανεγκατάσταση των windows.

 

Τα rooter λειτουργούν κανονικά με το laptop μου οπότε δεν παίζει να είναι εκεί το πρόβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ανοικσε το avast πιγενε maintenance kai απο εκει επελεξε virus chest. Kαι κανε restore το αρχειο.

Ειναι false positive εμφανιστηκε σε μερικα windows xp και διορθοθηκε. Το παραδεχρηκε και ι avast. το αρχειο εχει ονομα tcpip.sys

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έβαλα κάρτα δικτύου αλλά τίποτα. Πάω να κάνω εγκατάσταση το rooter από την αρχή και μου λέει να συνδέσω το καλώδιο ενώ είναι ήδη συνδεμένο. Το δοκιμάζω και με ένα καινούριο rooter Thompson αλλά τα ίδια. Από ό,τι κατάλαβα θα πρέπει να έχει σβηστεί κάποιο αρχείο των windows ή κάτι ανάλογο. Τί άλλο θα μπορούσα να κάνω εκτός από format ή επανεγκατάσταση των windows. Τα rooter λειτουργούν κανονικά με το laptop μου οπότε δεν παίζει να είναι εκεί το πρόβλημα

αν βαλεις το ρουτερ με καλωδιο δικτυου τοτε δεν κανεις την εγκατασταση του ρουτερ με το cd.Περνας την καρτα δικτυου απο το cd που δινει η ιδια καρτα και μετα απλα συνδεεις το ρουτερ.δεν ειναι οπως με usb Που περνας usb drivers για το ρουτερ απο το cd του ρουτερ και μετα το βλεπεις το ρουτερ στο device manager(το βλεπεις στο περιπου οχι ακριβως).οταν εισαι με ethernet απλα περνας την καρτα δικτυου το συνδεεις και ολα οκ.αν εχει σβηστει αρχειο και δεν γινεται επαναφορα με τον τροπο που σου ειπε και ο φιλος τοτε η δοκιμασε system restore Η αλλιως μετα Repair τα windows η αν βρεις ποιο αρχειο σβηστηκε καιτο κατεβασεις απο το ιντερνετ και το περασεις εκει που πρεπει.τα Logs λενε ποιο αρχειο σβηστηκε και συνηθως το κρατανε σε quarantine και σου δινουν την δυνατοτητα να το επαναφερεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...