zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Από mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 zeniath, το key έρχεται με email, ή το βλέπεις στο g2a? Το δικό μου ακόμα το περιμένω. Αν και δεν μου ήρθε mail, τώρα που κοίταξα στο g2a έχουν βγει τα κλειδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Από mail Θα σου κάνω Post αύριο τις φωτό μου από την Collectors να σου έρθει εγκεφαλικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eadornian Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εγινε το preload,στην αναμονή τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Να δούμε τι λέει???Αξίζει παιδιά??? Ξέρει κανείς?Να μπω στην διαδικασία να το παίξω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Θα σου κάνω Post αύριο τις φωτό μου από την Collectors να σου έρθει εγκεφαλικό Θα ήθελα κολέκτορα μόνο και μόνο για την φιγούρα που πρέπει να είναι τουμπανάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Να δούμε τι λέει???Αξίζει παιδιά??? Ξέρει κανείς? Να μπω στην διαδικασία να το παίξω??? Καθε Soul παιχνιδι αξιζει,αν και θα σου προτεινα να κανεις λιγη υπομονη να πεσει λιγο η τιμη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Να δούμε τι λέει???Αξίζει παιδιά??? Ξέρει κανείς? Να μπω στην διαδικασία να το παίξω??? Ξεκίνα με το Dark Souls 1 που μπορείς να το βρεις φτηνά και αν την παλέψεις μετά πήγαινε για το καινούριο που θα πρέπει να δώσεις περισσότερα. Χωρίς controller όμως το DS1 δε παίζεται οπότε είναι must. Για το DS2 λένε ότι την παλεύεις με keyboard, όποιος δοκιμάσει θα πει εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σημερα παρελαβε ο φιλος μου τον κολεκτορα απο τα Public. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τραγικό, έχει ήδη βγει σε τορεντάδικα σπασμένο και εμείς ακόμα περιμένουμε... DAMN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Σημερα παρελαβε ο φιλος μου τον κολεκτορα απο τα Public. Περιμένω φωτογραφίες να πλακώνεται με άλλες φιγούρες στο ράφι. Edit: Dark Souls 2 modded: Durante's GeDoSaTo enables downsampling, texture modding (δείτε και την φωτογραφία ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 PC is DAT BOZZ, period! http://www.gamersyde.com/hqstream_dark_souls_ii_durante_pc_video-31943_en.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Review από το PC Gamer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Τραγικό, έχει ήδη βγει σε τορεντάδικα σπασμένο και εμείς ακόμα περιμένουμε... DAMN! το τραγικο 8α ηταν να εβγενε στα τορενταδικα μετα το release..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα