Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε πως μπορώ να βγάλω από την βάση του στον τοίχο ένα θερμοπομπό. Είναι στην κουζίνα και θέλω να τον φέρω στο δωμάτιο μου αλλά δεν ξέρω πως βγαίνει και φοβάμαι μην σπάσει καμιά βάση του.

Δημοσ.

Λογικά θα "γαντζώνεται" πάνω στην βάση,οπότε δοκίμασε να να κινήσεις προς τα πάνω (στον κάθετο άξονα.)

Αν κοιτάξεις απο το πλάι ή απο πάνω βλέπεις κάτι περίεργο;

Δημοσ.

Προσπάθησα να το τραβήξω προς το πάνω(στο άξονα y δηλαδή) αλλά δεν έβγαινε. Δεν μπορώ να διακρίνω τι υπάρχει ή πως έχει βιδωθεί από πίσω και φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά και δεν είναι δικό μου.

Δημοσ.

Σιγουρέψου οτι δέν υπάρχουν βίδες στήριξης σε κάποιο μή εμφανές σημείο (γι αυτο ρώτησα τι βλέπεις).

Κατα πάσα πιθανότητα έχει απλά "φρακάρει",εκτός και αν το κούμπωμα πάνω στην βάση είναι λίγο πιο ιδιαίτερο (ελαφρώς στον άξονα Χ και μετά στον Y),που πραγματικά δέν νομίζω...

Αν έχεις αρκετό χώρο για να μπουν τα χέρια σου μεταξύ θερμοπομπού και δαπέδου,δοκίμασε κοφτά χτυπήματα με την παλάμη σου.

Δημοσ.

Ναι είναι αρκετά εκατοστά πάνω από το δάπεδο. Θα προσπαθήσω να σου τραβήξω και μια φωτογραφία που φαίνεται ένα πλαστικό πράμα στο ένα από τα 2 στηρίγματα που δεν ξέρω τι ρόλο παίζει.(σαν βίδα είναι αλλά πλαστικό)

Θα το προσπαθήσω λίγο και σου λέω. Ευχαριστώ

Α εντάξει το βρήκα.

Αυτή η "βιδούλα" έκανε όλη τι δουλειά. Ήταν σαν ασφάλεια για να μην μπορεί να πέσει καταλάθος επειδή είναι αρκετά ελαφρύ.

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε @Tenshi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...