Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση σε ics-δεν αναγνωρίζει τη κάρτα μνήμης


hks300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μην ανχωνεσαι , στις 2.3.x την καρτα την εβλεπες σαν external_sd μe τον file manager σαν υποφακελο στην μνημη της συσκευης , τωρα σε ICS και πανω την εχει σαν ξεχωριστα , αναλογα με τον file manager που εχεις , διαφορετικος φακελος η μνημη της συσκευης ΚΑΙ διαφορετικος της micro sd .

(Παρολο που στην μνημη της συσκευης υπαρχει ο υποφακελος external_sd αλλα ειναι αδειος)

στον file manager που εχεις θα πας πισω και θα βρεις την καρτα σου με τα αρχεια σου , σε μενα σε jelly bean την ονομαζει extSdCard. (και την μνημη της συσκευης sdcard0)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αναβάθμιση κανονικη μου ήρθε, είναι οφισιαλ, το κακό είναι ότι όταν το συνδέω στον υπολογιστή δεν μου τη βγάζει και εκεί, και όταν πάω να αλλάξω την θέση αποθήκευσης των εφαρμογών μου εμφανίζει σαν default μόνο την εσωτερική μνήμη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τοτε ισως ειναι θεμα καρτας , για μπες στο ρυθμισεις - χωρος αποθηκευσης , σου βγαζει εκει την καρτα sd ???

Αν οχι , εχει προβλημα η καρτα , αν ναι για κανε ενα format , απλα αν εχεις δεδομενα βγαλτην απο το κινητο και με εναν ανταπτορα μεταφερε τα δεδομενα σου στο PC μην τα χασεις.

Μπας και ειναι καινουργια η καρτα και την εχεις φορμαρει σε NTFS και δεν την βρησκει ?

πολυ δυσκολο να μην την βρησκει , παντως με βαση τα παραπανω που λες ειναι θεμα καρτας και οχι λογισμικου του κινητου , δοκιμασε αλλη καρτα μπας και τα επεξε αυτη.

 

Παντως σου ειπα οτι σε ICS και σε Jelly Bean την εξωτερικη καρτα microSD την βλεπει σαν τελειως ξεχωριστο κοματι , και στον file manager την βλεπει ξεχωριστα απο την μνημη συσκευης , ενω σε gingerbread 2.3.x την εβλεπε μεσα σαν κοματι στην μνημη συσκευης (δηλαδη στην μνημη συσκευης υπηρχε φακελος external_sd που ηταν η καρτουλα, σε ICS υπαρχει παλι αλλα ειναι αδειος , φυσικα κακος :mad: τον εχουν , σε μπερδευει γιατι νωμιζεις οτι ειναι εκει η καρτα σου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...