TASOS_KASTORIA Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ACCES....ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΥΝΗΜΑ ************** Εντοπισμός σφαλμάτων JIT ************** Για να ενεργοποιήσετε τον εντοπισμό σφαλμάτων just in time (JIT), το αρχείο .config για αυτή την εφαρμογή ή για τον υπολογιστή (machine.config) πρέπει να έχει για το jitDebugging την τιμή που έχει οριστεί στην ενότητα system.windows.forms. Η εφαρμογή πρέπει επίσης να μεταγλωττιστεί με ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων. Για παράδειγμα: <configuration> <system.windows.forms jitDebugging="true" /> </configuration> Όταν είναι ενεργοποιημένος ο εντοπισμός σφαλμάτων JIT, οποιαδήποτε εξαίρεση που δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί θα στέλνεται στο πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων JIT που είναι καταχωρημένο στον υπολογιστή αντί να αντιμετωπίζεται μέσω αυτού του παραθύρου διαλόγου. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?(ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα