leftis95 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Θέλω να πάρω μια prepaid κάρτα αλλά δεν μπορώ να βρώ μια στα μέτρα μου. Θέλω μια που να μπορώ να την φορτίζω σε ATM όποτε θέλω αλλά δεν εχω βρεί. Μονο της ΚΥΠΡΟΥ αν δεν κάνω λάθος είναι ετσι, αλλά απ'όσο ξέρω δεν έχει atm σε χολαργό, αγ.παρασκευή οπότε δεν βολεύει.
lambroszekis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Εχω καρτα προ-πληρωμενη της γιουρομπανκ και με εχει βολεψει αρκετα μπορω να πω. Παρ ολα αυτα δεν ξερω αν μπορεις να κανεις φορτισεις μεσω ΑΤΜ αλλα σιγουρο μπορεις να το κανει μεσα απο τον υπολογιστη σου.
nickarmy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Θέλω να πάρω μια prepaid κάρτα αλλά δεν μπορώ να βρώ μια στα μέτρα μου. Θέλω μια που να μπορώ να την φορτίζω σε ATM όποτε θέλω αλλά δεν εχω βρεί. Μονο της ΚΥΠΡΟΥ αν δεν κάνω λάθος είναι ετσι, αλλά απ'όσο ξέρω δεν έχει atm σε χολαργό, αγ.παρασκευή οπότε δεν βολεύει. στο χολαργό έχει έξω απο το κατάστημα κιολας δίπλα στο μετρο....
leftis95 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 στο χολαργό έχει έξω απο το κατάστημα κιολας δίπλα στο μετρο.... δεν το αναφέρουν πάντως στο site τους. Να'σαι καλά, αν όντως έχει θα βγάλω ΚΥΠΡΟΥ να ξεμπερδεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα