Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον το προβλημα ειναι οτι εχω τζιβες και το σκουφακι κολυμβησης αυτο απο latex δε μπαινει στο κεφαλι μου.

παλια ασχολιομουν με το αθλημα και επειδη εχω σκουριασει λεω να το ξαναξεκινησω.

υπαρχει καμια λυση για το θεμα μου ? κανα ειδικο σκουφακι η εστω καμια πατεντα που να ειναι αποδεκτη απο το κολυμβητηριο ?

Δημοσ.

λοιπον το προβλημα ειναι οτι εχω τζιβες και το σκουφακι κολυμβησης αυτο απο latex δε μπαινει στο κεφαλι μου.

παλια ασχολιομουν με το αθλημα και επειδη εχω σκουριασει λεω να το ξαναξεκινησω.

υπαρχει καμια λυση για το θεμα μου ? κανα ειδικο σκουφακι η εστω καμια πατεντα που να ειναι αποδεκτη απο το κολυμβητηριο ?

Για ριξε μια ματια στα παρακατω....

http://www.z-mall.gr/arena-smartcap-91631-black-grey-ss2011-m/pd/?iid=14600&pvid=42301&lang=el&ac=bp&ref=bestprice

http://www.boldbodyswim.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=29823

Πιστευω πως κατι τετοιο θα σε βολεψει αν εχεις 5-10 τζιβες.Αμα εισαι σαν τον bob δεν ξερω αν υπαρχει κατι.

Δημοσ.

Αν εχεις 25 τζιβες δυσκολα τα πραγματα! Κοιταξε δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που μπορει να σου απαντησει με σιγουρια σε κατι τετοιο. Αν ο ογκος του μαλλιου σου ειναι παρομοιος με μιας γυναικας ισως δουλεψει. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα τετοιο σκουφακι ( 6 ευρω εχει στο λινκ) και να δοκιμασεις. Αμα σου κανει εχει καλως,αν οχι θα πρεπει να αποχαιρετησεις καμια τζιβα ή να εγκαταλειψεις την ιδεα του κολυμβητηριου.

Δημοσ.

εχω κοψει ηδη τις τζιβες απο πλαγια, θα παω μια απο αυτες τις μερες και σε κανενα μαγαζι με ειδη κολυμβησης κτλ μπας και βρω τιποτα... οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι ακριβως διπλα στο σπιτι μου το κολυμβητηριο :P

Δημοσ.

μιας και πηγαινω κολυμβητηριο πολλα χρονια τωρα λογο προβληματος στην μεση αλλα και σωματικη ασκηση..

εαν εχεις πανω απο 5 αδερφε δυσκολα να μπει..

πηγαινε στα Intersports που εχει πολλα μεγεθη και δοκιμασε απο τα γυναικεια το μεγαλυτερο αν και πολυ δυσκολο το κοβω.

εχω κοψει ηδη τις τζιβες απο πλαγια, θα παω μια απο αυτες τις μερες και σε κανενα μαγαζι με ηδη κολυμβησης κτλ μπας και βρω τιποτα... οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι ακριβως διπλα στο σπιτι μου το κολυμβητηριο :P

σε ποιο μερος εαν επιτρεπεται ειναι το κολυμβητηριο?

Δημοσ.

πριν κανα χρονο που ειχα βαλει σκουφακι τα ειχα καταφερει...τωρα εχουν μεγαλωσει πολυ μαλλον :/

θα παω να δω αμα ειναι αν βρω τιποτα..

θεσσαλονικη το εθνικο κολυμβητηριο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

νομιζω πως το σκουφακι που εχουν οι πολιστες μπορει να σε βολεψει.δεν ξερω πως λεγεται αλλα αν τους το αναφερεις ως σκουφακι για πολιστες σε καποιο καταστημα θασου δωσουν.βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολεψει διοτι αν δεν κανω λαθος ειναι υφασματινο με αποτελεσδμα να περναει νερο

Δημοσ.

εκανα πολο παλια . εχω τετοιο σκουφακι αλλα δε μου χωραει γιατι οπως λες ειναι υφασματινο και δεν ανοιγει παραπανω για να χωρεσουν τα μαλλια.

τωρα αν μπει νερο δε με πειραζει πολυ.. αρκει να βρω σκουφακι

Δημοσ.

παρε πανινο σκουφακι, δεν ειναι ομως πολυ ελαστικο και δεν ξερω αν κανει.. υπαρχει και το σκουφακι το γυναικειο για τα μακρια μαλλια..

Δεν υπαρχουν πολλες επιλογες..

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...