mr.boor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά επειδή πρόσφατα έχω αρχίσει να αγοράζω από εξωτερικό. Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για διάφορες ιστοσελίδες που γνωρίζεται ότι είναι καλές και έμπιστες. Εγώ έχω αγοράσει μόνο από ebay.com. Γνωρίζω και το amazon. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
NikosKallithea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 O Κανόνας ειναι να κάνουν αποδεκτό σαν τρόπο πληρωμής το παυπαλ
mr.boor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 O Κανόνας ειναι να κάνουν αποδεκτό σαν τρόπο πληρωμής το παυπαλ Ναι αυτό το ξέρω. Άλλες ιστοσελίδες δεν ξέρω :/ Ευχαριστώ
mr.boor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 amazon.co.uk sportsdirect.com dx.com Φίλε πραγματικά με το δεύτερο site απλά με πώρωσες άσχημα!!! Να'σε καλά!
pOLoS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε πραγματικά με το δεύτερο site απλά με πώρωσες άσχημα!!! Να'σε καλά! δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-%CF%84%CE%BF%CF%85-sportsdirectcom/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα