zoro19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας θα ήθελα να ξεκαθαρίσω οτι δεν έχω ιδέα απο οικιακά δίκτυα.. έχω ενα σταθερό Η/Υ στο δωμάτιό μου ο οποιος κατεβαζει συνέχεια και θα ήθελα να κάνω έναν φάκελο κοινόχρηστο ώστε να μπορώ να τις βλέπω στην τηλεόραση απο λάτποπ αλλά δεν μπορώ να κάνω οικιακό δίκτυο μπορει κάποιος να με βοηθήσει..?
kostas.K Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 αν πας εκει που λεει ''ο υπολογιστης μου'' και το ανοιξεις στη στειλη αριστερά καπου λεει δίκτυο ή network αν εχεις αγγλικά windows,πατα τω και δες αν εχει το laptop...
zoro19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 μου γράφει δύκτιο ναι... και στο σταθερό και στο λάπτοπ...
kostas.K Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 οταν εισαι στο laptop και πατήσεις εκει που λεει δικτυα σου εχει το ονομα του desktop?
kostas.K Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 εε κανε 2 κλικ στο ονομα του desktop (απο το laptop φυσικά) και δες τ θα σου βγαλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα