vila3000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Αφού το προηγούμενο chanell μου δεν τα πήγε και τοσοοοο καλά αποφάσισα να φτιάξω πολλά βίντεο και να τα ανεβάζω κάθε 2 μέρες περίπου.Εδώ είναι το chanell μου: http://www.youtube.c...0ChunkyMonkey00 Παρακαλώ θέλω subscribers και views.Για αρχή θα ανεβάσω tutorials για photoshop και sony vegas pro και μετά gameplays kai walkthroughs για παιχνιδια.Ελπίζω να με υποστηρίξετε για να με ενθαρύνετε πιο πολύ απ'την προηγούμενη φορά που μόνο 3 άτομα ενδιαφέρθηκαν.Το ξέρω πως δεν ενδιαφέρει τους πάντες μα αν κάνετε ένα view στα βίντεο δεν πιστεύω να πιαστεί το χέρι σας Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!! Subscribe: http://goo.gl/XfeME
nilosgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Για να "πάει καλά ένα κανάλι" πρέπει να το στηρίξεις. Κι όταν λέω να το στηρίξεις δεν εννοώ να βάλεις 6 βιντεάκια και να το spamαρεις σε 2 φόρουμ. Εννοώ να έχεις ένα σταθερό schedule (πχ δύο βίντεο την εβδομάδα, κάθε δευτέρα, παρασκευή), το οποίο θα το τηρείς για τουλάχιστον 6-7 μήνες.
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Και γιατί να σε στηρίξει κάποιος; Εκείνος τι κέρδος θα έχει; Γιατί, νομίζω, εσύ θα έχεις κέρδος.
nilosgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Και γιατί να σε στηρίξει κάποιος; Εκείνος τι κέρδος θα έχει; Γιατί, νομίζω, εσύ θα έχεις κέρδος. Ουτε ο TS θα εχει κερδος, τα εχουμε ξαναπει, τα λεγτα απ το youtube partner ειναι μηδαμινα (σε σχεση με τις ωρες που ασχολησαι)... Τα μεγαλυτερα ελληνικα καναλια (πχ ftbletsas, gstunn3rzzz, skoumas), δεν βγαζουν ουτε 100€/μηνα
vila3000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Για να "πάει καλά ένα κανάλι" πρέπει να το στηρίξεις. Κι όταν λέω να το στηρίξεις δεν εννοώ να βάλεις 6 βιντεάκια και να το spamαρεις σε 2 φόρουμ. Εννοώ να έχεις ένα σταθερό schedule (πχ δύο βίντεο την εβδομάδα, κάθε δευτέρα, παρασκευή), το οποίο θα το τηρείς για τουλάχιστον 6-7 μήνες. Ευχαριστώ για την συμβουλη! και Timonkaipumba δεν εξαναγκάζω κανενα να με στηριξει απλα χρειαζομαι κάποια views για αρχη.και να γινω partener (λεμε τωρα)βγάζεις περίπου 1.80$ ανα 1000 views.
nilosgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την συμβουλη! και Timonkaipumba δεν εξαναγκάζω κανενα να με στηριξει απλα χρειαζομαι κάποια views για αρχη.και να γινω partener (λεμε τωρα)βγάζεις περίπου 1.80$ ανα 1000 views. Αυτη η τιμη ειναι αν το κοινο ειναι απο ΗΠΑ, αν ειναι απο το ΕλλαΝτα, δεν ειναι ουτε 0,10$
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα