BRAXOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Γεια χαρα σε ολους! Πηγα σε ενα φιλαρακι μου να του setαρω το μοντεμ του να μπαινει με wifi στο laptop του. Ήθελε καλο κλειδωμα και του εβαλα wpa2-psk. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν βαζω τον κωδικο στο λαπτοπ του δεν με βαζει μεσα.Οταν το κανω wep ή wpa απο το thomspon,το δεχεται κανονικα. Πρεπει να κανω καποια ρθυμιση αλλη που δεν την ξερω; edit ξεχασα να πω οτι το thomspon ειναι το 585 v7
rohas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 θέμα λειτουργικού του laptop είναι και όχι του wifi....μήπως το λαπτόπι έχει win XP ?
BRAXOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 οχι windows7 εχει. Μα πηγαινω και με το δικο μου λαπτοπ και κανει τα ιδια (και αυτο με 7)
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 α.δες για firmware update> β.αλλαξε καναλι γ.αμα δεν πετυχει τοτε υποχρεωτικα σε βλεπω για wpa2. δ.Dave murray οταν ελεγα οτι αμα δεν παιξει καποιος με wpa2 να βαλει wpa μου ελεγες οτι ολα παιζουν πλεον.Να η εξαιρεση και ο λογος που το ελεγα ε.περασε πιο νεους drivers στην καρτα δικτιου.
BRAXOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 εχω βαλει το τελευταιο firm απο το σαιτ της forthnet. Σε wpa2 λειτουργει κανονικα και εκει θα το κανω... Η καρτα δικτυου, η δικια μου τουλαχιστον ειναι στους τελευταιους drivers του αλλα δε! Και δυο απορειες που εχω.Αν γινεται α. να μην φαινεται πουθενα το wifi του (και με ποια ρυθμιση) και β. πηγα εγω σπιτι του με το λαπτοπ μου και μπηκα στο wifi του, οταν μπηκα στο 192.168.1.254 δεν μου ζητησε κωδικο(ενω εχει) και με εβαλε σαν admin, ειναι λογικο;
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 μπορεις να δοκιμασεις και με Generic firmware. να κανεις hide to ssid γινεται στην καρτελλα που ρυθμιζεις το wireless.καπου γραφει broadcast network name.αν το ξετσεκαρεις γινεται Hide to ssid οσο θυμαμαι.αλλα περιττο το βρισκω. οταν κανεις firmware update χανονται τα στοιχεια.το thomson απο default δεν εχει password.μονο αμα πας να μπεις απο το Telnet που εκει το Username ειναι Administrator Με α κεφαλαιο kai password τιποτα.αν δεν γραψεις το Administrator δεν μπαινει.αλλιως ας μπει μεσα στο μενου να παει στο toolbox και απο το User management να βαλει κωδικο.αλλος ο κωδικος για το wireless και αλλος ο κωδικος για το μενου του ρουτερ.
BRAXOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 τελικα το εκανα wpa2. Ναι το ξερω με τα pass και το ειχα σεταρει με νεο pass και στο address και στο wifi αλλα μου εκανε εντυπωση που δεν μου ζητησε κωδικο στο ip address, στο wifi ζητησε βεβαια και το εβαλα. Να εισαι καλα για την βοηθεια σε ευχαριστω πολυ.
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 κατι θα κανες λαθος στο ip address οπως το λες η δεν θα εγινε save κτλ κτλ.αμα το κλεισεις αποτομα και δεν εχει σωσει μπορει να χαθει η αλλαγη που εκανες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα