Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα! ξερω ειναι το πρωτο μου θεμα αλλα χρειαζομαι πραγματικα την βοηθεια σας! εχω να κανω μια εργασια στο μαθημα της πληροφορικής εχω παρει σαν θεμα τα mp3 players αλλα δεν μπορω να φτιαξω κατι καλο και δεν θελω να παω κατι προχειρο και ετσι ζηταω την βοηθεια σας! αν εχετε καποια εργασια η γενικα αν εχετε εργασια παλια για αλλο θεμα που εχει να κανει με την τεχνολογια θα μπορουσα να αλλαξω το θεμα και να την παρουσιασω ευχαριστω!

Δημοσ.

Τραβηγμένο θεματάκι. ΤΕΙ είσαι; Εγώ φέτος τελειώνω και τόσα χρόνια εκεί δεν πήρα κάτι τέτοιο. Όχι πως είναι κάτι δύσκολο, έχουμε κάνει χειρότερα αλλά μπελαλίδικο.

Αν έχεις ελευθερία όσο αφορά την γλώσσα προγραμματισμού τότε διάλεξε φυσικά μια του visual studio ώστε να έχεις τα πάντα έτοιμα.

Εκεί ειδικά στην Visual Basic θα φτιάξεις αμέσως το περιβάλλον και θα φαίνεται επαγγελματικό (σε αντίθεση με την java) και θα έχεις πάρει τις μισές εντυπώσεις μόνο από αυτό.

Έπειτα όλες οι γλώσσες του visual studio υποστηρίζουν αναπαραγωγή αρχείων ήχου οπότε αυτό που σου μένει είναι να στρώσεις λίγο τα μενού με open file και φυσικά μια list playlist...

Δεν είναι εργασία που θα σου πάρει πάνω από 3 μέρες με αρκετό ψάξιμο σύνταξης της visual basic σε φορουμ. Το πιο πιθανό είναι να βρεις έτοιμα βίντεο στο youtube οπότε το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις τα γραφικά για να φαίνεται δικό σου.

Εδώ είχα βρει πως να κάνεις browser και mail client σε visual basic σε μόλις 25 λεπτά βίντεο...

Αν πάλι σε υποχρεώνουν για java τότε ψάξε να δεις αν υπάρχουν έτοιμες κλάσεις που υποστηρίζουν audio για mp3...

Εγώ είχα προτιμήσει να κάνω πρόγραμμα κωδικοποίησης - αποκωδικοποίησης αρχείων κειμένου βάση αλγορίθμων για να γλυτώσω τα σύνθετα γραφικά λόγω της java ...

Όπως και να χει στο ίντερνετ θα βρεις τα πάντα

Δημοσ.

Ειχα κανει παλια ενα πλειερ για μια εργασια σε C++, δεν διαβαζε ταγκς, απλως επαιζε τα mp3 και κρατουσε μια λίστα με τα ονοματα, Print κλπ Αν θελεις κατι απλο ειναι αρκετα ευκολο, αν θελεις να διαβαζει tags κλπ αρχιζει και δυσκολευει αρκετα το πραγμα, δυστυχως δεν κρατησα τιποτα για να σε βοηθησω και εχω να ασχοληθω καμια 6ετια με προγραμματισμο.. :(

Δημοσ.

ειμαστε σιγουροι οτι μιλαει για προγραμματισμο?

εμενα μου μοιαζει με εργασια πληροφορικης/τεχνολογιας για το λυκειο,πληροφοριες για το Mp3 και τετοια

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα! ξερω ειναι το πρωτο μου θεμα αλλα χρειαζομαι πραγματικα την βοηθεια σας(ανθρώπινο)! εχω να κανω μια εργασια στο μαθημα της πληροφορικής εχω παρει σαν θεμα τα mp3 players αλλα δεν μπορω να φτιαξω κατι καλο (συμβαίνουν αυτά) και δεν θελω να παω κατι προχειρο (είναι προς τιμήν σου) και ετσι ζηταω την βοηθεια σας! αν εχετε καποια εργασια η γενικα αν εχετε εργασια παλια για αλλο θεμα που εχει να κανει με την τεχνολογια θα μπορουσα να αλλαξω το θεμα και να την παρουσιασω (ασχολίαστο) ευχαριστω!

Δημοσ.

ειμαστε σιγουροι οτι μιλαει για προγραμματισμο?

εμενα μου μοιαζει με εργασια πληροφορικης/τεχνολογιας για το λυκειο,πληροφοριες για το Mp3 και τετοια

αυτο ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...