Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με dreamweaver


vaggelis7172

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια,θα ηθελα να ρωτησω αν ξερεις dreamweaver ειναι σαν ξερεις html και css? ή καλυτερα να ξερεις τις δυο τελευταιες μονο αν εχεις σκοπο να βαλεις γερες βασεις για να μαθεις web develpment.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Την απάντηση την ξέρεις ηδη!. Το dreamweaver ειναι ενα εργαλείο για να κανεις αποδοτικότερη τη δουλεια σου (οργανώνοντας καλυτερα τον κώδικα, εντοπίζοντας ευκολότερα τυχόν λάθη, κλπ) χρησιμοποιώντας τις γνώσεις HTML, CSS κλπ που έχεις. Μπορει κάποιος να εχει μάθει απλα να "ζωγραφίζει" τραβώντας γραμμες και σχεδιάζοντας κουτάκια στο DW χωρις να δει ποτε τον κώδικα HTML που σχηματίζεται απο πισω! Αρα μπορει να το χρησιμοποιεί χωρις να εχει ιδέα απο HTML και CSS οπως αντίστοιχα και ενας που παιζει με το photoshop χρησιμοποιώντας τα φίλτρα ή κάνα crop, αλλα δεν εχει ιδέα απο φωτογραφία κλπ.

 

Αρα ξεκινά απο HTML κλπ και σταδιακά βάζεις και το DW στο παιχνίδι. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Επειδή έχω δει και άλλες συζητήσεις κυρίως σε ξένα forum περί dreamweaver και γενικότερα περί IDEs, υπάρχουν μερικοί που λένε ότι δεν (ή να μην) χρησιμοποιούν DW, είναι άχρηστο κλπ κλπ. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό εργαλείο το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θες. Τι θέλω να πω με αυτό. Εαν είσαι ακόμα στα αρχικά βήματα που μαθάινεις HTML & CSS μπορείς να μάθεις την σύνταξη κάθε κώδικα και εντολών μέσω του code view,  σαν να έχεις έναν απλό editor όπως το Notepad++. Όταν πλέον έχεις γράψει αρκετό κώδικα μπορείς σταδιακά αν θες να φτιάξεις μια σελίδα ή site ολόκληρο μέσω του design view, να χρησιμοποιήσεις και τα υπόλοιπα panels που έχει, όπως ανέφερε και ο billdanos, ή να το πηγαίνεις εναλλάξ, ότι σε βολεύει.

 

Πρώτα πάντως μαθαίνεις τον κώδικα και μετά το πρόγραμμα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...