Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι 2 χρονια μικροτερη μου, 17 δηλαδη, τωρα ο λογος του δευτερου δωρου ειναι για τα ματια του κοσμου, αν και με βλεπω να καταφευγω σε λελουδο μιας και αυριο το πρωι δεν νομιζω να προλαβω να κατεβω για ψωνια! Ναι ειναι σε friend zone! Τι λετε και σεις; Ενα κοκκινο τριανταφυλλο και μια αφιερωση σε καρτουλα; Αν κατεβω αυριο για ψωνια θα ψαχτω λιγακι να δω τι παιζει θα παρω και καμια γυναικεια γνωμη και θα δουμε!

Δημοσ.

Ειναι 2 χρονια μικροτερη μου, 17 δηλαδη, τωρα ο λογος του δευτερου δωρου ειναι για τα ματια του κοσμου, αν και με βλεπω να καταφευγω σε λελουδο μιας και αυριο το πρωι δεν νομιζω να προλαβω να κατεβω για ψωνια! Ναι ειναι σε friend zone! Τι λετε και σεις; Ενα κοκκινο τριανταφυλλο και μια αφιερωση σε καρτουλα; Αν κατεβω αυριο για ψωνια θα ψαχτω λιγακι να δω τι παιζει θα παρω και καμια γυναικεια γνωμη και θα δουμε!

1 τριαντάφυλλο...? ακομα και για φρεντ ζοουν τσιπης...

Που μενεις καταρχάς;

εχει στη Ν σμύρνη κοντα στη συγγρού ενα πολυ οικονομικο και καλο ανθοπωλειο,

10 τριαντ από 8€ κοινώς με 16 ευρω παιρνεις 20 ή με 13-14 ευρω 17 οσα και τα χρόνια της... ;-)

Δημοσ.

Λουλούδια σε φίλη?? Πιο πολύ για να τη ρίξεις φέρνει. Για τα μάτια του κόσμου τζάμπα θα το κάνεις μιας και δε νομιζω να πάρουν φίλοι της δώρα, το πολύ καμιά κολλητή.

• Like 2
Δημοσ.

Επαρχια μενω, εχω ανθωπολειο κοντα! Γιατι παντα πρεπει να ισχυει το "αναμεσα σε ανδρα και γυναικα δεν υπαρχει φιλια;" Βασικα λουλουδικο θα παρω γιατι δωρο μετα απο τα σοκολατακια ειναι too much οποτε κατεληξα! Κοκκινο τριανταφυλλο και καρτουλα!

Δημοσ.

ΠΟΤΕ ζυγό αριθμό λέλουδων. Πάντα μονό. Ζυγά μόνο στις κηδείες.

Επίσης τι κόκκινο, πας καρφωτός. Ρίχτο στο ροζ και το παραμύθι. Όχι λευκό γιατί παραδέχεσαι την ήττα σου.

• Like 1
Δημοσ.

κόκκινο τριαντάφυλλο ; :huh:

πες της καλύτερα "θέλω να σε γαμήσω τώρα", λιγότερο straightforward θα είναι.. :-D

• Like 6
Δημοσ.

Σοβαρα τωρα μεταξυ μας υπαρχει μονο(πολυ,παρα πολυ) φιλικη σχεση τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο! Θα ρωτησω και την ανθοπολισσα αυριο το πρωι και βλεπουμε!!!! Ειναι οντως πολυ ερωτικοκαψουρε το κοκκινο τριανταφυλλο;

Δημοσ.

Παρε μια μπιζουτιερα ξυλινη!!! Εγω πηρα μια με 7 ευρω για δωρο σε κοπελα πριν λιγο καιρο....Και ομορφες ειναι και οικονομικες και αρεσουν!!!

_________________4d36d06884af3.jpg

bijoux.png

• Like 1
Δημοσ.
ΠΟΤΕ ζυγό αριθμό λέλουδων. Πάντα μονό. Ζυγά μόνο στις κηδείες.

Επίσης τι κόκκινο' date=' πας καρφωτός. Ρίχτο στο ροζ και το παραμύθι. Όχι λευκό γιατί παραδέχεσαι την ήττα σου.[/quote']

Για το κίτρινο τριανταφυλλο έχουμε τίποτα?

Δημοσ.

.....Γιατι παντα πρεπει να ισχυει το "αναμεσα σε ανδρα και γυναικα δεν υπαρχει φιλια;" ....

Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Κι αν υπάρχει, ή είναι πολύ άσχημη (και την απορρίπτεις), ή είσαι πολύ άσχημος (και σε απορρίπτει) ή ένας από τους δύο γουστάρει και δεν το παραδέχεται (ή ξέρει ότι θα φάει άκυρο και αρκείται στη "φιλία". Ααααα, παίζει και το ενδεχόμενο να γουστάρεις φίλη της ή εκείνη να γουστάρει φίλο σου.

On topic: εγώ στη θέση σου θα την καλούσα σπίτι μου για φαγητό και θα μαγείρευα κάτι απλό που θα ήξερα ότι της αρέσει. Το θεωρώ πιο ωραίο από δώρο, από τη στιγμή που της έχεις κάνει ήδη. Το τραπέζι στο σπίτι δεν είναι απαραίτητα πονηρό (για να μην παρεξηγηθείς :X )

Για το κίτρινο τριανταφυλλο έχουμε τίποτα?

Λένε ότι είναι του μίσους και του καβγά.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...